Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ?


falassarna

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΤΛ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!!!!!!

ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ?? ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΡΩΤΑΩ Ε? ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ..ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΤΙ ΕΝΝΟΩ : ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ!!ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ Κ 3ΜΗΝΕΣ!!!ΤΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣΣ ΩΡΕΣ!!!!!ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 11 Η 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΥΝΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΣΤΙΣ 1Ο ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΑΝΙΟ!!!Κ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ!ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ?8 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΡΕΜΕΣ ΚΤΛ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ :((((((

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ??? ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ....... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ουαου!!!πολλες ωρες κοιμαται βρε το μπουμπουκι σου!κ αν ξυπναει στις 12 το μεσημερι μετα τι ωρα ξανακοιμαται?

νομιζω οτι πρεπει να την ξυπνας κατα τις δεκα να τρωει την κρεμα.μην την αφηνεις να κοιμαται τοσο πολυ γιατι θα χανει τα γευματα της κ μετα θα σου ειναι πιο δυσκολο.

οσο για το ταξιδι δεν ειναι τιποτα να φτιαξεις την κρεμα.ενα πιατακι νερο στο θερμος κ ετοιμη.αλλα αν εχεις αγχος ξεκινα την κρεμα αφου φτασετε στον προορισμο σας.δεν πειραζει γιαμια μερα καθυστερησης.

 

φιλια

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά όμως η μικρή σου πάρόλο που κάνει μόνο 4 γεύματα βάζει κανονικά βάρος ε; Η παιδίατρος τι σου είπε; Πότε να την ταϊζεις;

Εγώ πάλι θα έλεγα να δίνεις κατα τις 12 που ξυπνάει τα φρούτα, το επόμενο γεύμα γάλα (ή στην πορεία φαγάκι), το επόμενο ρυζάλευρο και το βράδυ πάλι γαλατάκι. Βγαίνει δεν βγαίνει έτσι;

Γιατί να το ξυπνάς το καημένο; Όσο για το ταξίδι, συμφωνώ, όταν φτάσετε καλύτερα. Δεν χάθηκε ο κόσμος για μια μέρα, δυο ή και μια εβδομάδα ακόμα!

Πάντως....πολλές απο εδώ μέσα σε ζηλεύουμε τρελλά!!!! Μα να κοιμάσαι όλο το βραδυ χωρίς διακοπές, να ξυπνάς το πρωί να πίνεις ήσυχα ήσυχα το καφεδάκι σου, να κάνεις τις δουλίτσες σου και μετά να ξυπναει το παιδάκι σου και να είσαι πανέτοιμη για παιχνίδι!!!! Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif
Link to comment
Share on other sites

Ούτε για μια μέρα καθυστέρηση πειράζει ούτε και για μια βδομάδα! Ξεκινήστε όταν θα νιώθεις έτοιμη. Δεν μου κάνει εντύπωση που κοιμάστε τόσο πολύ και "χάνετε" γεύματα κι εμείς τα ίδια είχαμε και με τα δυο μου μπουμπουκάκια... Η παιδίατρος πρότεινε πιο συχνά γεύματα για την μεγάλη μου που ήταν κι αδυνατούλα, αλλά το μωρό όταν έχει δική του άποψη δεν πάει να κάνει και κωλοτούμπες η μαμά... το δικό του θα γίνει!

Τώρα για το ρυζάλευρο αν δεν έχεις αναλυτικές οδηγίες από το γιατρό, γενικά η τεχνική είναι ότι δίνεις 2-3 κουταλιές αραιή κρεμούλα την πρώτη μέρα και μετά το γάλα του, την δεύτερη 1-2 κουταλιές παραπάνω και συνεχίζεις προοδευτικά ως την προτεινομενη ποσότητα. Και πάλι αν δεν έφαγε ικανοποιητικά και νομίζεις ότι πεινάει δεν χολοσκάς ούτε πιέζεις το μωρό απλά δίνεις γάλα για συμπλήρωμα. Στην ηλικία του μωρού σου είναι το ξεκίνημα στις στερεές τροφές, οπότε ο σκοπός είναι να μάθετε να τρώτε με το κουταλάκι (και να μην το φοβάσαι θα το μάθετε μια χαρά) αυτό που αναφέρεις για ρυζάλευρο στο μπουκάλι με το γάλα είναι για μωρά που το παίρνουν για θεραπευτικούς σκοπούς π.χ. διάρροια ή ΓΟΠ από τον 4ο μήνα.

Για τα φρούτα πιστεύω θα σου έδωσε ο παιδίατρος οδηγίες ναι;

Καλό βράδυ και καλές σας διακοπές!

Link to comment
Share on other sites

Θα ελεγα να ρωτησεις τον παιδιατρο σου πως θα τρωει. Παντως εμενα ο μεγαλος εκανε 4 γευματα απο 4 μηνων. Οταν αρχισαμε τα στερεα (λαχανικα και οχι κρεμα γιατι ηταν βαρυς) απλα αντικαταστησαμε ενα γευμα γαλακτος με αποτεεσμα οταν βαλαμε και τα φρουτα να πινει γαλα πρωι και βραδυ. Το μεσημερι ετρωγε λαχανικα και το απογευμα φρουτοκρεμα. Βεβαια η αντικατασταση εγινε σταδιακα οπως περιγραφει η mpourmopoulithra δηλαδη λιγο φαγακι λιγο γαλατακι μεχρι που σταματησαμε το γαλατακι...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ..... ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ!!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ!!ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΠΑΙΔΕΥΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΡΓΑ!!ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑ ΑΧΧΧΧ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.......

ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΜΕΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.........ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΛΙ!!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ....ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ!

 

-----ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ----

Link to comment
Share on other sites

Μην αγχώνεσαι κοπελιά!

Μην κοιτάς που τώρα κάνουμε τους βετεράνους... στην αρχή όλες πρωτάρες είμαστε! Κι εγώ τα πέρασα κι από την αγωνία να φάει... το στομάχι μου γινόταν κόμπος! Βλέπω και τον άντρα μου που είναι η χειρότερή του να ταϊσει με κουτάλι, ευτυχώς που οι γυναίκες έχουμε περισσότερη υπομονή!

Θα μάθετε κι εσύ και το μωρό και στο τέλος θα τα πάτε μια χαρά, εντάξει;

Link to comment
Share on other sites

Το πρωινο γαλα μπορεις να της το δινεις στον υπνο της, κατα τις 7-8. οποτε οταν ξυπναει θα πειναει και θα φαει τη φρουτοκρεμα.

το μεσημερι ξανακοιμαται?

παντως ειναι πολυ μικρο το παιδακι σου ακομα οποτε μεγαλωνοντας θα αλλαξει και το προγραμμα του υπνου της.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

καταρχας δεν μας ζαλησες για να βοηθιομαστε ειμαστε εδω. λοιπον καταρχας να χαιρεσει που το παιδι σου κοιμαται τοσες ωρες και εχει στρωσει προγραμμα και να ξερεις το πιο σημαντικο που λεγανε παλια. ο υπνος θρεφει τα μωρα! ο υπνος κανει καλο οπως και το φαι γιαυτο και εχει καλο βαρος και πανω απο ολα να το αφησεις να προσαρμοστει μονο του. υπομονη!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...