Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτη φορά γυαλιά


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Εχω μια κόρη 20 μηνών και προσφατα διαγνώστηκε ότι έχει υπερμετρωπία και αστυγματισμό και πρέπει να φορεσει γυλιά. Εμείς ανησυχούσαμε για το πως θα την κάνουμε να τα φορέσει και λέγαμε να το κανουμε σαν παιχνίδι κτλ. Όμως το πρόβλημα ξεκινάει από πιο πριν γιατί δεν μπορούμε καν να τα φτιάξουμε τα γυαλιά. ¨οταν πήγαμε στα οπτικά και έπρεπε να δοκιμάσει δεν τα φορούσε με τίποτα. Παρόλο που το κάναμε παιχνίδι φορέσαμε και ολοι οι υπόλοιποι γυαλιά η μικρή τίποτα. Αρνιόταν πεισματικά να τα δοκιμάσει με αποτέλεσμα να φύγουμε από το μαγαζι. Εχουμε πάει σε διαφορά μαγαζιά οπτικών μήπως και την καταφέρουμε αλλά καμμία επιτυχία. Δε θέλουμε να την κάνομε να τα δοκιμάσει με κλάμα γιατί δε θα τα ξαναβάλει ποτέ.

Μήπως είχε καμμιά σας το ίδιο πρόβλημα και μου δώσει καμμία ιδέα?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά σου ''arietta'' και εμένα ο μικρός έχει υπερμετρωπία(είναι στην αρχή) και΄γω έλεγα επειδή είναι πολύ ζωηρός ότι δεν θα τα φορούσε αλλά ακόμα και όταν μας έδειχναν στο μαγαζί έκλαιγε γιατί ήθελα να τα πάρει την ίδια στιγμή.Τώρα τα φοράει χωρίς κανένα πρόβλημα, ίσα-ισα που τα θέλει και πολύ μάλιστα.Το καλό είναι ότι από μικρός φορούσε γυαλιά ηλίου και τα ήθελε πολύ.Ξεκίνα και ΄συ έτσι και μετά τα άλλα γυαλάκια στην πορεία.Εμένα ο γιατρός μου είπε ''πως τα παιδάκια που φοράν γυαλιά ηλίου πιο εύκολα δέχονται τα άλλα γυαλάκια'', βέβαια υπα΄ρχουν στιγμές που δεν θέλει να τα βάλει γιατί κουράστηκε αλλά δεν τον ζωρίζω καθόλου και μετέ μόνος του τα ψάχνει.Δοκίμασε έτσι και θα δεις.:rolleyes:

a63700a23b.png 87032dd023.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...