Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

πασχω απο αλλεργια σε φυτα και η αλλεργιολογος μου ειπε να κανω μια τριετη θεραπεια με ποσιμο φαρμακο.ειμαι αλλεργικη στο περδικακι και στην ελια αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο,χαλια περναω την ανοιξη.εχει κανένας εμπειρια.να τα κανω ή ειναι επικινδίνα?αν ξέρει κάποιος α;ς πει μια γνώμη.ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κι εγώ είμαι αλεργική σχεδόν σε όλα τα δέντρα. Την άνοιξη υποφέρω. Μπορεί να ξοδέψω και τρία πακέτα χαρτομάντηλα την ημέρα. Για πόσιμο φάρμακο δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν μία ένεση κάθε χρόνο, για τρία χρόνια περίπου. Το κακό είναι πως δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πιάσουν. Έκανε ο ξάδερφός μου που έχει ακριβώς το ίδιο πράγμα, έκανε τις ενέσεις, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν μία ένεση κάθε χρόνο, για τρία χρόνια περίπου. Το κακό είναι πως δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πιάσουν.

 

 

Tα ίδια ξέρω κι εγώ.Αν θυμάμαι καλά όσο μεγαλύτερος είσαι σε ηλικία τόσο δυσκολότερο να έχουν αποτέλεσμα.Επίσης κατά τη διάρκεια των "εμβολιασμών",στα 3 χρόνια δηλαδή δεν επιτρέπεται η τεκνοποίηση.

Είμαι κι εγώ αλλεργική στο περδικάκι και υποφέρω κάθε άνοιξη,απλά κάνω υπομονή μέχρι να περάσει ο καιρός...

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες.η ενεση δεν την επιλεγω, αν το αποφασισω,γιατι λεει εχει κινδυνο αλλεργικου σοκ.υπαρχουν τα ποιμα φαρμακα που ειναι πιο ακινδυνα .θα τσεκαρω αυτο για την τεκνοποιηση και βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...