Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Silo

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Μου τον σύστησαν ως πολύ καλό γιατρό που αναλαμβάνει φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Αναζητώ γιατρό που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, αλλά χωρίς να υπερβαίνει τα όρια. Όταν λες ότι από ανθρωπιστικής πλευράς δεν ... τι εννοείς? και ποια άσχημα περιστατικά? Αν θες στειλε μου pm, είμαι από Τρίκαλα και όπως καταλαβαίνεις δεν γνωρίζω τα της Θεσσαλονίκης γι΄αυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Μου τον σύστησαν ως πολύ καλό γιατρό που αναλαμβάνει φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Αναζητώ γιατρό που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, αλλά χωρίς να υπερβαίνει τα όρια. Όταν λες ότι από ανθρωπιστικής πλευράς δεν ... τι εννοείς? και ποια άσχημα περιστατικά? Αν θες στειλε μου pm, είμαι από Τρίκαλα και όπως καταλαβαίνεις δεν γνωρίζω τα της Θεσσαλονίκης γι΄αυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ :)

Ο αλεξης παπανικολαου ειναι αξιοπιστος γιατρος εγω πηγα εκει με σημαντικο προβλημα που αντιμετωπισε με επιτυχια.Ειναι κορυφη.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα το όνομά του κι εγώ ακριβώς για την περίπτωση φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική (ενδιαφέρομαι και προσωπικά). Έκλεισα ραντεβού αλλά μάλλον θα το ακυρώσω. Θέλω όσες πιθανότητες έχω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο να τις εξαντλήσω και δεν ξεγεννάει στο Παπανικολάου αλλά σε κλινικές.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 8 months later...

Είναι γυναικολόγος μου εδώ και 7 χρόνια και σε 5 μήνες θα γεννήσω το τρίτο μου παιδί με τη βοήθεια του. Είναι άψογος από κάθε ιατρική και ανθρωπιστική άποψη. Δεν τον αλλάζω...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κοριτσια και εγω πηγαινω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου στον παπανικολαου. ειμαι στην 30.βδομαδα τωρα και μεχρι τωρα ολα καλα. ειναι λίγο απόμακρος αλλά ευγενικός. δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν βέβαια, αλλά εγώ πήγα μετά από σύσταση διευθυντή κλινικής (πρώην εργοδότη μου), ο οποίος τον θεωρεί κορυφή. Εγώ όποτε πηγαίνω στο ιατρείο επιμένω πως θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και προσπαθώ να καταλάβω άν είναι από τους γιατρούς που θέλουν να σε ξεπετάξουν στα γρήγορα με καισαρική...δεν έχει δώσει δείγματα μέχρι στιγμής. Φαίνεται να είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Θα σας πω κι όταν γεννήσω με το καλό.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλημέρα,

 

εγώ επέλεξα τον Κο Αλ.Παπανικολάου για 3 λόγους:

  1. στενή συγγενής μου νοσηλεύτρια που δούλευε παλαιότερα στο Νοσ.Παπαγεωργίου μου τον είχε συστήσει ως έναν από τους πιο ικανούς, αναφέροντας περιστατικά όπου άλλοι γιατροί-χειρούργοι τον καλούσαν σε βοήθεια σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις.
  2. η μητέρα μου, με πρόβλημα ινομοιωμάτων, είχε συμβουλευτεί 4 από τους καλύτερους γιατρούς για το αν θα πρέπει να κάνει χειρουργείο, και ο Παπανικολάου ήταν ο μόνος που της είπε να δώσει λίγο χρόνο ακόμα για να ατροφήσουν μόνοι τους (λόγω κλιμακτηρίου) και να μην κάνει εκτάκτως χειρουργείο, όπως της είχαν συστήσει οι υπόλοιποι τρεις. τον άκουσε, και όντως όλα πήγαν καλά, και γλίτωσε την εγχείρηση.
  3. επειδή είναι Παν/μιακός στο ΑΠΘ και ήξερα ότι εφημέρευε στο Παπαγεωργίου, καθώς εγώ θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Βέβαια μόλις έμεινα έγκυος και πήρα να κλείσω ραντεβού η γραμματέας του με ενημέρωσε πως ο γιατρός δεν ξεγεννά πλέον στο Παπαγεωργίου, παραμόνο σε ιδιωτική κλινική. Υποθέτω βέβαια πως εφόσον εφημερεύει στο Παπαγεωργίου, προφανώς και ξεγεννά και εκεί.

Παρόλαυτά επέλεξα να με παρακολουθεί αυτός, και όταν έρθει η ώρα της γέννας να πάω σε όποιο από τα 2 νοσοκομεία εφημερεύει, και να με ξεγεννήσει όποιος γιατρός εφημερεύει.

Εννοείται πως θα προτιμούσα να με πιάσουν οι πόνοι κάποια μέρα εφημερίας του Παπαγεωργίου, και να είναι και ο γιατρός μου εκεί, απλά σκοπεύω να ακολουθήσω την νόμιμη οδό, χωρίς φακελάκια και άλλα "κόλπα" του συστήματος!

 

Στο θέμα μας πάλι, τώρα είμαι στον 5ο μήνα κύησης και είμαι ευχαριστημένη από τον Παπανικολάου. είναι σοβαρός και ευγενής. μου αρέσει που αντιμετωπίζει την κύηση ήρεμα και χωρίς υστερίες.

Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και αν κάποια έχει να μου δώσει κάποια πληροφορία για το θέμα του τοκετού στο Παπαγεωργίου, καλοδεχούμενη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

εγω οταν γεννησα στο παπαγ. το 3ο μου παιδι απεναντι μου ηταν μια κοπελα που εκανε κτ και ειχε τον παπανικολαου ηταν απο κατερινη τα παιδια και πριν κανουν το παιδακι τους αυτο ειχαν ατυχημα τροχαιο με ασχημη καταληξη για το παιδι που κυοφορουσε η κοπελα.ο γιατρος εφημεριας ηταν αυτος.την ειχε πει να μην κανει αλλο παιδι ειχε ενα μεγαλο,αλλα οπως μου ειπε η κοπελα δεν γινοταν να μην κανει απο ψυχολογικης αποψης.ηταν πολυ δυσκολη περιπτωση αλλα την αναλαβε,οταν εγω πηγα στο δωματιο η κοπελα ειχε αιμα πολυ και την κατεβασαν στο δωματιο ανανηψης ,ηρθε την επομενη το πρωι,ο γιατρος πηγαινοερχοταν ολη την νυχτα,και το κορυφαιο!ηρθε ο συζηγος της κοπελας και της ειπε δεν περνει τα λεφτα(ηταν αλλοδαποι τα παιδια και μεροκαματιαρηδες)και η κοπελα τον μαλωνε να πας να τα βαλεις στην τσεπη του,οταν ηρθε ο γιατρος στο δωματιο τον ειπε η κοπελα γιατρε παρτε αυτα τα λεφτα και κοριτσια δεν τα πηρε μπροστα μου.η κουμπαρα μου εχοντας ακουσει αυτη την ιστορια και μια ξαδερφη της τον ειχε γιατρο(3παιδια σε αυτον τα κανε)πηγε οταν ειχε ενα υδροκεφαλο μωρακι που επρεπε δυστυχως να φυγει να κανει την αποβολη-γεννα σε αυτον(γτ ο γνωστος δικος μου τοτε γιατρος την ειχε ζητηση τα λεφτα της γεννας 1500)της πηρε 80ε επισκεψη την εξετασε ειδε τις εξετασεις που ειχε κανει και τις εκλεισε ραντεβου στο παπαγ. πηγαινε την εβλεπε εκανε η κουμπαρα μου την αποβολη και δεν της πηρε φραγκο.ειναι μεγαλος σε ηλικια και ειναι ισως το μονο μειον του,αλλα και σαν επιστημονας απο αυτα τα περιστατικα που ειδα και σαν ανθρωπος σκιζει

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

καθολου των χρηματων

υπερ του φτ απολυτα (εγω εκανα vbac ματα απο δικη του προτροπη-ιδεα δεν ειχα-)

λιγο απομακρος οπως οι παλιοι γιατροι

ψυχραιμος σε σημειο να αισθανεσαι οτι δεν τον νοιαζει

φοβερα εμπειρος: στο vbac με περιμενε πολλες ωρες και μου γυρισε το παιδι (ερχοταν με το προσωπο πανω) ενω αλλος θα πηγαινε για κτ

τον γνωρισα εκτακτως στο 1ο στο Ιπποκρατειο

μου εχει κανει τελεια τομη στο 1ο (λογια αλλου γιατρου)

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Καλημερα κοριτσια,

και γω εχω γιατρο τον κυριο παπανικολαου και η μητερα μου ειχε τον πατερα του.

Αλλα το θεμα ειναι οτι τον ξερω μονο για απλες επισκεψεις και τεστ ΠΑΠ. Ξερει καμια σας

τωρα που ξεγενναει? ειναι πολυ καλος και σου εξηγει ολα οσα ρωτας. Απλα ηθελα να μαθω και πως ειναι και κατα την εγκυμοσυνη και που ξεγενναει.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα τα φωτα σας για τον συγκριμενο γιατρο.

Εχω ραντευου μαζι του σε λιγες μερες αλλα δεν θα ηθελα να τον απασχολισω πολυ σε θεματα οχι ιατρικα..

Καταρχας ξερω οτι συνεργαζετε με το παπαγεωργιου... αλλα και με ποια ιδιωτικα μαιευτηρια; Ρωταω γιατι θα ηθελα να προσπαθισω για VBAC.

Εφοσων συνεργαζετε με το Παπαγεωγεωργιου πραγματοποιει γεννες εκει η οχι;;;

Σε περιπτωση καισαρικης – και εφοσων επιλεξεις να ειναι αυτος στον τοκετο και πληρωσεις και το αναλογο αντιτιμο- την κανει αυτος η καποιος ειδικευομενος;;;;;

Θα ηθελα αν γινετε προσφαστες σχετικα πληροφοριες

 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

τα κοιταξα και αυτα. καποιες σελιδες ομως οχι ολα. αποτι ειδα για τον Παπανικολαου οι περισσοτερες εχετε καλη εμπειρια. εδω που τα λεμε για καθε γιατρο καποια θαχει καλη και καποια κακη εμπειρια. ενα μικρο θεματακι ειναι οτι πιο πολυ θαθελα γυναικα γιατρο.(δε ξερω νιωθω πιο ανετα..) τεσπα. ειδα παντως οτι το ονομα του σχετιζετε με το vbac το οποιο με ενδιαφερει. τελικα που κανει τοκετο τωρα ξερουμε? εγω θελω γενεσις

1-2-3MPOMPIRES!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...