Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καινουργιο ειναι αυτο?


Recommended Posts

ειναι τωρα 5 ημερες που δεν θελει να θηλασει.καθεται 2-3 ΄ κ μετα σπαρακτικο κλαμα.το βγαζω να της το δωσω με μπιμπερο,ουτε να το φτυσει.

της δινω μια φορα την ημερα φρουτοκρεμα κ την τρωει ολη.υπαρχει περιπτωση να μην θελει αλλο το γαλα μου?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Νομίζω πως ειναι απο τα δοντάκια της. Και ο δικός μου το έκανε πριν απο μερικές μέρες αυτό. Δεν ήθελε να θηλάσει, δεν ήθελε το μπιμπερό. Τις κρέμες όμως τις έτρωγε κανονικά. Η πεθερά μου θυμάται πως όταν τα πιτσιρίκια της κουνιάδας μου έβγαζαν δόντια δεν ήθελαν το μπιμπερό.... οπότε μάλλον αυτό είναι

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλει το γάλα σου ! Κατι έχει το μωρό και δεν νομιζω να ειναι δόντια γιατι οταν πονάνε τα δόντια το στήθος ανακουφίζει τα μωράκια .

 

Μηπως πονάει το αυτάκι της οπως την ξαπλώνεις ? Μηπως υπάρχει θορυβος την ωρα που θηλάζει και ενοχλείτε ? Μηπως ειναι πολυ κουρασμένη και πεινασμένη και δεν έχει κουράγιο να φαει ? ....Ιδέες λεω μπας και βρεις την λυση :D

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τον άφηνα... αλλά βέβαια ο δικός μου πίνει μόνο 2 φορές την ημέρα γάλα, τις άλλες τρεις τρώει κρεμούλες.... Δεν ρωτάς καλύτερα στον θηλασμό μπας και μπορούν να σε βοηθήσουν τα κορίτσια και η Αγλαία?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μήπως περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης; Μήπως κάνει "απεργία θηλασμού"; Θηλαζει κοιμησμένο; Θηλάζει αν το πηγαινοφέρνεις αγκαλιά; Τα μωρά πάρα πολύ σπάνια αποθηλάζουν πριν τους 18 μήνες. Δοκίμασε να το έχεις αγκαλιά κι εσύ να είσαι με το στήθος έξω. Πρόσφερε του στο συχνά. Κοιμηθείτε μαζί. Να αποφεύγεις να το πιέζεις να θηλάσει. Να έχετε πολύ επαφή δέρμα με δέρμα. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσεις την παραγωγή σου μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png
Link to comment
Share on other sites

προχθες πηγαμε στην γιατρο.δεν μου ειπε κατι.

σκεφτομαι οτι αμα ηταν αρρωστη δεν θα ηθελε ουτε την φρουτοκρεμα που τρωει περιπου 200 γρ.

μεχρι κ νευρικη ανορεξια σκεφτηκα μηπως εχει :?:?

Link to comment
Share on other sites

Το πρωτο πραγμα που σκεφτομαστε οταν το βρεφος αρνειται το μπιμπερο ειναι η στοματιτιδα. Ισως ο γιατρος να μην το προσεξε. Κοιτα το παντως μηπως ειναι ασπρη η γλωσσα. Ειναι κατι που αντιμετωπιζεται ευκολα. (μην σκεφτεσαι βρε τετοια πραγματα!! Ακου νευρικη ανορεξια!! :lol: Α ρε, ειμαστε οι μανες για το Δαφνι, δεν το συζητω, κατι τετοιες βλακειες σκεφτομουνα κι εγω...Μα γιατι κλαιει, μα γιατι δεν κλαιει, μα γιατι τρωει, μα γιατι δεν τρωει; :lol::lol: )

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...