Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ....


Recommended Posts

Ο μικρός μου από τότε που γεννήθηκε κάνει το στόμα του σαν να μασάει κάτι...Από το μαιευτήριο μου είχαν πει (μια μαία) ότι μάλλον ο παιδίατρος εκεί δεν τον καθάρισε καλά. Έχει με λίγα λόγια βλέννες που αυτή τη στιγμή έχουν γίνει πολλά σάλια. Δεν ξέρω αν το περιγράφω τώρα καλά, απλά αυτό με έχει φοβήσει γιατί μου πνίγεται. Ο άντρας μου στο μαιευτήριο που ήμασταν είχε πάει και τον τραβούσε με κάμερα μία φορά στην αίθουσα νεογνών όταν τον ντύναν. Εκείνη τη στιγμή τον είχαν ανάσκελα και φάνηκε ότι πνιγόταν. Αυτομάτως η μαία τον γύρισε μπρούμυτα και τον χτύπησε στη πλάτη για να συνέλθει. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έντονο πρόβλημα, ιδιώς όταν βάζουμε φυσιολογικό ορό. Μου φαίνεται αυτές οι βλένες με τον ορό μαλακώνουν και έρχονται στο στοματάκι του με αποτέλεσμα να κάνει αυτό το πράγμα, σαν μάσημα. Προχτές πάλι τον είχαμε στη κούνια και παραλίγο να μας πνιγεί. Υπάρχουν φορές που ξυπνάει στον ύπνο του γιατί τον ενοχλούν αυτά και του έρχεται αναγούλα. Δεν ξέρω τι να πω?Ο παιδίατρος μας είπε πολύ φυσιολικό ορό, αλλά όταν του βάζω γίνεται χειρότερα...Πείτε μου καμία μαμά αν είχατε παρόμοιο πρόβλημα. Πολύ το φοβάμαι αυτό το πράγμα.....

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Παρομοιο οπως το περιγραφεις ακριβως δεν ειχα!Αλλα και εγω πιστευω οτι ειναι ακομα βλέννες απο την γέννα μιας και ειναι βρεφακι!!Ο ορος κανει αυτο ακριβως που περιγραφεις!Οποτε βοηθαει και στο να καθαρισει!Ισως το δικο σου παιδακι να χει λιγο περισσοτερες απο τα συνηθισμενα οποτε μπολικο ορο και να τον βολταρεις λιγη ωριτσα μεχρι να κατεβουν τα "ζουμια" και να καθαρισει και ετσι δεν θα πνιγεται γιατι δεν θα μαζευονται στο λαιμουδακι του!Γιατι ετσι οπως ειναι ξαπλα ακομα ο καημενουλης δεν ξερει να καταπινει και να χειριζεται το ολο συστημα καλα!!!!!Μονο το γαλα του ξερει να καταπινει που ειναι και πιο υδαρρο!!Επισης αφου ο γιατρος σε καθησυχασε μην αγχωνεσαι κατι θα σου λεγε αν ηταν κατι!!!Εγω λεω μπολικο ορο και να ειναι λιγο ορθιος μετα για να μπορει πιο ευκολα να τα καταπιει και να μην πνιγεται!

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα είναι αυτό που σου είπαν, βλέννες που σιγά σιγά θα φύγουν...

Μήπως να τον βάλεις να κοιμάται στην κούνια κεκλιμμένος?? Να σηκώσεις το πάνω μέρος της κούνιας.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...