Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ - ΛΑΘΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ (ηπατιτιδας Α σε 8 μηνων βρεφος)


marina_71

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β΄ΚΑΙ ΜΙΝΙΓΓΙΤΙΔΑ.

ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΝΑ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ---- ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β' ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α΄----ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!

Δεν το πιστεύω οτι είναι δικές μου

Αλεξάνδρα 3/3/2008

Ζέτα 3/3/2008

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!! :twisted:

 

Κοίτα από όσο ξέρω σε περιοχές με αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης το κάνουν σε βρέφη... 2 μηνών και επανάληψη 4 και 6. Βάλε και στο google vaccine hep a infants να δεις...

 

:cry:

eNeap2.pngNziDp2.png
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, και εγώ τώρα που αρχίζω να ηρεμώ (αφού πήρα 5 παιδίατρους αλλά και στο παίδων και μου είπαν ότι δεν θα έχει καποιο πρόβλημα το παιδί) σκέφτομαι να κάνω καταγγελία μέχρι μήνυση στη γιατρό και στη νοσοκόμα πάντως έτσι δεν θα το αφήσω

Δεν το πιστεύω οτι είναι δικές μου

Αλεξάνδρα 3/3/2008

Ζέτα 3/3/2008

Link to comment
Share on other sites

Και καλά θα κάνεις, μόνο έτσι ίσως αρχίσουν να καταλαβαίνουν επιτέλους ότι έχουν να κάνουν με ζωες ανθρώπων για τους οποίους την ευθυνη εχουν επίσης (σκετπομενοι) ανθρωποι... :?

eNeap2.pngNziDp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ελεος πιαααααααααααααααααααα!!!!!Φυσικα να τους κανεις μηνυση που θα παιζουν με τα δικα μας παιδια!!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?!ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μην τυχον και το αφησεις ετσι!!! Αν δεν μπορει να εχει το μυαλο της συγκεντρωμενο οταν απο αυτο παιζεται η υγεια ενος παιδιου να παει σπιτι της να φουρνιζει κουλουρακια!! Ποση αναισθησια πια, μωρο κραταει στα χερια της!! :evil::evil:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στο ΙΚΑ του Ν.Κοσμου(κεντρο μανας-παιδιου) πηγα για να γραψω ενα εμβολιο της μικρης.Ρωτησα αν γραφουν και το πενταπλο και μου ειπαν οτι το κανουν εκει και να παω το μωρο.Εκτος του οτι σιχαινομαι το ΙΚΑ, αν και ειναι μερος της δουλειας μου,η απαντηση που εδωσα ηταν"Ουτε το σκυλι μου δε φερνω εδω(δεν εχω σκυλι αλλα αν ειχα), οχι το παιδι μου".Μου λεει αυτη εκει "Τι ειπες"? και επανελαβα το παραπανω.Πρασινισε, κοκκινισε, φουντωσε, ξεφουντωσε,ηταν ετοιμη να μη μου γραψει το εμβολιο, της λεω "αποψεις ειναι αυτες...."Θα το θυμαται για πολυ καιρο...Δεν τους εμπιστευομαι καθολου.

Θα σου προτεινα να πας στο διοικητη του ικα και να παρεις και τη φαρμακευτικη τηλ.για καταγγελια και να δε σου δωσει κανεις σημασια στειλε πμ να σου πω τι αλλο θα κανεις.

 

Ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ αυτο που εκανε αυτη η ασχετη εκει.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την ανταποκρισή σας. Την έκανα την καταγγελία ,πήγα κατευθείαν στον διοικητή του ΙΚΑ της περιοχής και τώρα περιμένω να δώ τι θα γίνει. Βέβαια του είπα ότι αν δεν έχω ενημέρωση άμεσα θα συνεχίσω με μηνύσεις. Θα δούμε τι θα κάνει και αυτός αλλά δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες.

Ευτυχώς η μικρή είναι καλά και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα και ελπίζω να μην παρουσιάσει γιατι θα τους πάρει όλους ο δ.......ς.

Τώρα που ηρέμησα να σας πώ πως όταν πήρα τηλέφωνο για να τους ρωτήσω τι τελικά είχε συμβεί η γιατρός μου είπε πως δεν είχε συμβεί τίποτα απολύτω και ότι δεν είχε καμια ενημέρωση. Βρίστηκαμε λιγάκι και μου είπε να την ξαναπάρω μετά από 10 λεπτά για να πάει να μάθει και τότε μου είπε ότι έκαναν λάθος εμβόλιο. Δηλαδή άν δεν τον ξανάψαχναμε το θέμα δεν θα μας έλεγαν τίποτα και το παιδί αφενός θα έμενε ακάλυπτο αφου δεν θα είχε γίνει το επαναληπτικό (τώρα μας είπαν να το κάνουμε τον άλλο μήνα) και αφετέρου αν συνεβαινε κάτι στο παιδί καμια αλλεργική αντίδραση ή οτιδήποτε άλλο δεν θα ξέραμε από τι ήταν. Επίσης τώρα μας είπαν ότι σε ένα χρόνο πρέπει να κάνουμε και το επαναληπτικό της ηπατίτιδας Α' . Βέβαια όλα αυτά εμείς θα τα αγνοούσαμε γιατί η ηλίθια η νοσοκόμα δεν είχε το θαρρος να μας πεί ότι έκανε λάθος.

Συγνώμη για την πολυλογία αλλά θα σκάσω αν δεν τα πώ κάπου και νομίζω ότι εσείς με καταλαβαίνεται.

Δεν το πιστεύω οτι είναι δικές μου

Αλεξάνδρα 3/3/2008

Ζέτα 3/3/2008

Link to comment
Share on other sites

Με το δίκιο σου τα χεις πάρει. Κι εγώ στη θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα. Καλά κάνεις και μας τα λες, να έχουμε όλοι το νου μας!

 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μωράκι σου.

Link to comment
Share on other sites

Να πεις στο διοικητη οτι αν δε γινει κατι, θα βγαλεις το θεμα στα καναλια...Μολις πεις Τριανταφυλλοπουλος, αλλαζουν δεκα χρωματα.Εγω στη θεση σου δε θα εκανα το επαναληπτικο της Α!

Επισης θα πηγαινα το παιδι στο νοσοκομειο να το ξεσκονισουν απο εξετασεις.Μπορει να μην φαινονται εξωτερικα οι επιπλοκες.

Επιπλεον, παρε τηλ στη φαρμακευτικη εταιρια που το εχει, πες το περιστατικο και απιτησε να σου στειλουν πληροφοριες για το εμβολιο και για το αν υπαρχουν δεδομενα στη βιβλιογραφια για αναλογο περιστατικο.

Ελπιζω να βοηθησα :idea:

Link to comment
Share on other sites

Δες και εδω...δυστυχως δεν το βρηκα στα Ελληνικα

 

http://emc.medicines.org.uk/emc/assets/c/html/DisplayDoc.asp?DocumentID=6211

Αυτο ειναι το Vaqta

Aυτο εκαναν στο μωρο ή το άλλο???

Το αλλο λεγαται Ηavrix

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...