Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat 0-2 | 3-5 | 6-12
 
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
-










 

Επιστροφή   Φόρουμ της ΕΕΕΓ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) > Θέματα γενικού ενδιαφέροντος > Διατροφή & Συνταγές > Υγιεινή Διατροφή

Notices

Υγιεινή Διατροφή Υγιεινή διατροφή, συζητήσεις για συστατικά τροφών, μεταλλαγμένα



Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων
Παλιά 22-10-08, 22:41   #1
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή Αρτοπαρασκευαστης

Καλησπερα

Ειχα καποιους ποντους απο βενζινη που βαζω στο τουτουτ απο γνωστη εταιρια πετρελαιοειδων και τους εξαργυρωσα παιρνοντας τον αρτοπαρασκευαστη της moulinex !!!

Τον εχετε υποψη σας ??

Μια γνωστη μου ειπε οτι ετοιμαζει σε αυτον ζυμη για πιτες αλλα δεν μου εδωσε λεπτομερειες.
Εγω σκεφτομουν εκτος απο το δικο μου ψωμακι αν μπορω να φτιαξω τσουρεκι, κεικ κτλ

Καμια ιδεα ή συνταγη ?



edit admin UPDATE 24/1/11

edit admin update 21/6/11

Συμβουλές για μαγιά/φρέσκια/ξηρή
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=493

συνταγή για κρουασάν και τσουρέκι
http://www.parents.gr/forum/showpost...9&postcount=70

συνταγή για μαρμελάδα
http://www.parents.gr/forum/showpost...8&postcount=75

διαφορες
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=120

σταφιδόψωμο
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=126
και
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=442

ψωμι τοστ
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=172

χωριάτικο ψωμί
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=183

το πιο υγειινό κέικ του κόσμου και πεντανόστιμο (με ψίχα φρούτων και σουσαμέλαιο)
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=467

Πολύσπορο ψωμί (με κολοκυθοσπορο/λιναροσπορο)
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=524

άσπρο ψωμί
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=431

Ζύμη ΠΙΤΣΑΣ
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=407


Μυρωδάτο ολικής με κοπανιστό λιναρόσπορο
(θεραπευτικό για στομάχι!! λογω γλυκάνισου)
http://www.parents.gr/forum/showpost...&postcount=499
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρια Στυλιανακη : 25-01-11 στις 14:02
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-08, 23:20   #2
Agapi6
 
Εγγραφή: 23-05-2008
Μηνύματα: 675
Agapi6 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

είναι η γνωστή εταιρία με σήμα το κοχύλι; αν ναι δεν ηξερα ότι έχει αρτοπαρασκευαστή. και με πόσους πόντους; γιατί ο άντρας του σπιτιού θέλει κάτι εργαλεία.
__________________
Ο χρήστης Agapi6 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 00:32   #3
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ναι, η γνωστη εταιρια ειναι

11.000 ποντοι χρειαστηκαν

Ο αντρας μου διαλεξε για τον ιδιο το ποδολουτρο και ξετρελλαθηκε με αυτο. Εγω δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα τοσο.

Τον αρτοπαρασκευαστη δεν το χρησιμοποιησα ακομα και στις οδηγιες χρησης δινει μονο 2-3 απλες συνταγες για ψωμι.

Σκεφτομουν αν μπορει να φτιαξει και κατι πιο gourmee
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 00:51   #4
Agapi6
 
Εγγραφή: 23-05-2008
Μηνύματα: 675
Agapi6 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Μμμμμ !!μου έδωσες ιδέες και θα έχουμε μάχη για το τι θα πάρουμε γιατί δεν είχα δώσει σημασία............
__________________
Ο χρήστης Agapi6 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 11:01   #5
μπου μπου
 
Το avatar του χρήστη μπου μπου
 
Εγγραφή: 02-08-2008
Περιοχή: θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 297
μπου μπου ουδετερη μηδέν
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην μπου μπου
Προεπιλογή

Ήθελαν πολύ έναν οι γονείς μου και τους πήρα δώρο ένα άλλης μάρκας. Είναι ξετρελαμένοι μαζί του, και πιο πολύ ο μπαμπάς! Έχει πολλά προγράματα, για ψωμί, για μαρμελάδες και ότι μπορείς να προσαρμόσεις και από μόνος σου. Με τον καιρό μαθαίνεις τις δοσολογίες και κάνεις πειράματα. Ο μπαμπάκας μου έφτιαξε κέικ, κάτι σαν ρεβανί χωρίς σιρόπι και διάφορα άλλα. Έχει ήχο ειδοποίησης στο ζύμωμα άν θέλεις να προσθέσεις τότε ξηρούς καρπούς ή κάτι άλλο. Μπορείς να ρυθμίσεις πόσο ψημένη κόρα θέλεις στο ψωμί και τι είδους ψωμί θέλεις, μαύρο κτλ. Σου το κρατάει και ζεστό για 60λεπτά αν θέλεις. Μπορείς να βάλεις τα υλικά από το βράδυ και το πρωί έτοιμο το φρέσκο ψωμί (ουδεμία σχέση με το έτοιμο)! Αν πάω από το σπίτι θα πάρω καμιά συνταγή, μέχρι τότε Καλή επιτυχία!
__________________
Ο χρήστης μπου μπου δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 11:04   #6
mariori
 
Εγγραφή: 21-08-2008
Μηνύματα: 583
mariori ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Εμείς αγοράσαμε αρτοπαρασκευαστή (Kenwood) και είναι από τις αγορές που πραγματικά άξιζε. Τον χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά για ψωμί και κάποιες φορές για ζύμη για πίτσα.
Πιστεύω ότι όλοι οι αρτοπαρασκευαστές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή ζυμώνουν, αφήνουν να φουσκώσει και μετά ψήνουν. Ό,τι έχει να κάνει με ζύμωμα (πχ ζύμη για πίτες, πίτσα, τυροπιτάκια, κρουασάν κλπ) μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις βάζοντας στο πρόγραμμα μόνο για ζύμωμα τα κατάλληλα υλικά και με τη κατάλληλη σειρά. Πρώτα τα υγρά, νερό, λάδι, μετά το αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη και τέλος τη μαγιά (πάνω από το αλεύρι χωρίς να βραχείκαι χωρίς να έρθει σε επαφή με το αλάτι). Η ζύμη πρέπει να είναι κάπως σφιχτή και να μην κολλάει στα πλαϊνά του κάδου. Μπορείς να βρεις συνταγές κι ας μην τις έχει στις οδηγίες χρήσης του αρτοπαρακευαστή, αρκεί να χρειάζεται ζύμωμα και όχι χτύπημα στο μίξερ. Το δοκίμασα για κέικ αλλά επειδή το κέικ θέλει καλό χτύπημα για να γίνει αφράτο, το απλό ανακάτεμα μάλλον δεν αρκεί και το κέικ βγήκε σκληρό.
__________________

Ο χρήστης mariori δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 11:44   #7
Μαριλίνα
 
Εγγραφή: 29-05-2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.057
Μαριλίνα ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

http://www.radicio.com/forum/index.php?showtopic=2627

Αν και δεν έχω αρτοπαρασκευαστή (το σκέφτομαι!!!) έχω βρει τυχαία αυτό το site με συνταγές για τη συγκεκριμένη συσκευή. Και αν ψάξεις στο internet με κανέν ψαχτήρι, σίγουρα θα βρεις κι άλλες!!
__________________
Ο χρήστης Μαριλίνα δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 14:13   #8
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ευχαριστω
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 14:30   #9
angi
 
Το avatar του χρήστη angi
 
Εγγραφή: 17-10-2008
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 511
angi ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ειχα αρτοπαρασκευαστη και λεω ειχα γιατι καταλαθος πεταξα μαζι με ενα τελευταιο κομματι ψωμι, τον αναδευτηρα.
Ειχα ξεχασει να τον αφαιρεσω οταν εβγαλα ζεστο το ψωμι απο το μηχανημα.
Προσοχη λοιπον.
__________________
Ο χρήστης angi δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-08, 19:50   #10
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Λιγη βοηθεια γιατι ειμαι τελειως ασχετη με το θεμα

Οταν γραφει η συνταγη μαγια εννοουμε το φακελακι σε σκονη που εχουν τα σουπερμαρκετ ή διαφορετικα το πακετακι που εχουν οι φουρνοι και το διαλυουμε σε χλιαρο νερο, σωστα εεεε ?

Επισης οταν λεει η συνταγη αλευρι τυπου πχ x550yz αυτο το γραφει πανω η συσκευασια ?
Μεχρι σημερα εγω αγοραζα ή το μπλε για ολες τις χρησεις πχ για τηγανισμα ή το φαριναπ για κεικ κτλ

Τελος τις συνταγες που εχει η σελιδα της kenwood οι οποιες αναφερουν οτι παρασκευαζονται με το πολυμιξερ της εταιριας αλλα τις εχει μαζι με τις ζυμες, μπορουν να γινουν και στον αρτοπαρασκευαστη ?

Πχ τα υλικα απο τα μπισκοτα να τα βαλω μονο σαν ζυμη στον αρτοπαρασκευαστη και μετα να τα πλασω και να τα ψησω στον φουρνο (μηπως βγει σκετη αποτυχια ?)

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα καθε αρχη και δυσκολη
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-08, 11:04   #11
mariori
 
Εγγραφή: 21-08-2008
Μηνύματα: 583
mariori ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Όσες φορές έχω φτιάξει ψωμί ή ζύμη για πίτσα χρησιμοποιώ τη στεγνή μαγιά από φακελάκι που πουλάνε στο supermarket (περίπου μισό φακελάκι στα 750 γρ. ψωμί). Προσοχή : τη μαγιά από το φακελάκι δεν τη βρέχουμε αλλά τη ρίχνουμε στεγνή πάνω από το αλεύρι (σε μια μικρή λακουβίτσα ή διασκορπισμένη). Αν βραχεί δεν φουσκώνει το ίδιο. Επίσης είναι καλύτερα η μαγιά να είναι φρέσκια γιατί όταν μπαγιατεύει δεν έχει την ίδια δράση, γι' αυτό προτιμώ το φακελάκι. Δεν έχω πάρει ποτέ από φούρνο ή τη μαγιά που είναι σε κύβους και τη διαλύουμε στο νερό.
Αλεύρι βάζω τη μισή ποσότητα για όλες τις χρήσεις και την άλλη μισή "σταρένιο" που έχει ένα κίτρινο χρώμα και είναι λίγο πιο χοντρό και το οποίο το παίρνω χύμα από κατάστημα στη γειτονιά που πουλάει αγροτικά προϊόντα. Φαντάζομαι ότι και οι φούρνοι θα έχουν. Άλλες φορές βάζω (αντί για το σταρένιο) μαύρο. Μπορείς επίσης να βάλεις καλαμποκάλευρο αλλά σε μικρότερη αναλογία (3 για όλες τις χρήσεις και 1 καλαμποκάλευρο ή και λιγότερο) γιατί με το καλαμποκάλευρο δεν φουσκώνει πολύ και το ψωμί τρίβεται περισσότερο ειδικά τη δεύτερη μέρα. Αν σου αρέσει το άσπρο ψωμί (νομίζω αυτό που λένε στους φούρνους πολυτελείας) μπορείς να βάλεις μόνο αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Το αγαπημένο μας πάντως είναι με το σταρένιο. Το 550yz δεν ξέρω τι είναι, δεν έχω προσέξει κάτι στη συσκευασία.
Η φαρίνα που βάζουμε στα κέικ έχει τη διαφορά ότι φουσκώνει χωρίς να χρειάζεται μαγιά, όμως κάνει για κέικ και γλυκά, δεν κάνει για ψωμί.
Αν στη συνταγή τα υλικά θέλουν χτύπημα μάλλον είναι καλύτερα να τα χτυπήσεις στο μίξερ, γιατί στον αρτοπαρασκευαστή απλά ανακατώνονται-αναδεύονται, ενώ στο μίξερ γίνονται πιο αφράτα.
Ότι ζύμη πάντως σου ετοιμάσει ο αρτοπαρασκευαστής στην οποία έχεις βάλει μαγιά, μπορείς να τη βγάλεις και να την πλάσεις και να την ψήσεις, άφού την πλάσεις όμως πρέπει να την αφήσεις να φουσκώσει πριν τη βάλεις για ψήσιμο. Φουσκώνει και κατά το ψήσιμο, αλλά αν έχει φουσκώσει και από πριν είναι ακόμη πιο αφράτη.
Επίσης όπως είπε και η angi προσοχή στον αναδευτήρα να τον βγάζουμε από το ψωμί πριν το κόψουμε, για να μην τον χάσουμε ή να μην τον χαράξουμε με το μαχαίρι.
__________________

Ο χρήστης mariori δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-08, 11:42   #12
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

mariori ευχαριστω

Παρατηρησα οτι στο προγραμμα μονο για ζυμωμα ακολουθει την εξης πορεια:
ζυμωμα 5΄, αναπαυση 5΄, ζυμωμα 20΄, φουσκωμα 60΄ και μου φαινεται λιγο

Αν βαλω πχ το πρωτο προγραμμα που ειναι
ζυμωμα 5΄, αναπαυση 5΄, ζυμωμα 20΄, φουσκωμα 39΄, ζυμωμα 10΄, φουσκωμα 25΄ κτλ
αλλα μετα να τον σβησω τον αρτοπαρασκευαστη και να πλασω την ζυμη οπως θελω εγω και να την ψησω στον φουρνο
θα γινουν πιο αφρατα ετσι ?

Οσο για το αλευρι δεν υπαρχει 550xy
To εγραψα εγω ετσι γιατι διαβαζα σε συνταγες στο φορουμ radicio που εγραψαν τα κοριτσια πιο πανω οτι χρησιμοποιουν το τυπου Τ55, 550, 997, 1050 κτλ
και το εχασα το εργο
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Banner διαφημιζόμενων ή ιστοσελίδων που στηρίζει η ΕΕΕΓ Parents.gr
Παλιά 04-11-08, 14:45   #13
mariori
 
Εγγραφή: 21-08-2008
Μηνύματα: 583
mariori ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Γενικά όσο περισσότερη ώρα αφήσεις τη ζύμη να φουσκώσει τόσο περισσότερο φουσκώνει. Όταν βάλω το πρόγραμμα για ζύμη πίτσας, πολλές φορές τελειώνει το πρόγραμμα κι εγώ την αφήνω πολύ περισσότερο τη ζύμη μέσα στον κάδο. Τότε φουσκώνει πολύ περισσότερο από ότι μόλις τελειώνει το πρόγραμμα.
Αν βάλεις το πρόγραμμα με το ενδιάμεσο ζύμωμα των 10 λεπτών δεν ξέρω αν τελικά η ζύμη θα είναι πιο φουσκωμένη, γιατί μπορεί από το ζύμωμα να χάσει περισσότερο όγκο από αυτόν που θα πάρει τα επόμενα 25 λεπτά που έχει για να φουσκώσει. Πιστεύω ότι δεν έχει σημασία ποιο από τα δύο προγράμματα βάλεις, γιατί έτσι κι αλλιώς θα χάσει όγκο μόλις τη βγάλεις από τον κάδο. Μεγαλύτερη σημασία νομίζω έχει πόση ώρα θα την αφήσεις να φουσκώσει μετά το πλάσιμο.
Το πρόγραμμα για ζύμη στον δικό μου αρτοπαρασκευαστή έχει διάρκεια 80 λεπτά (20 λεπτά ζύμωμα, 60 λεπτά φούσκωμα). Όταν βγάζω τη ζύμη από τον κάδο, ή ακόμα και λίγο να ταρακουνήσω τον κάδο, βλέπω ότι η ζύμη ξεφουσκώνει απότομα. Γίνεται σχεδόν η μισή. Μετά το πλάσιμο όμως αν μείνει σκεπασμένη κάποια ώρα ξαναφουσκώνει.
__________________

Ο χρήστης mariori δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-08, 14:30   #14
fysalida
 
Το avatar του χρήστη fysalida
 
Εγγραφή: 31-03-2008
Μηνύματα: 962
fysalida ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Καλέ ψήθηκα..θα πάω να αγοράσω εναν..βολικός μου φαίνεται και μου αρέσει η ιδέα της παραγωγής ψωμιού με δικά μου υλικά. Ποιόν προτείνετε;;Αν είναι εύκολο στείλτε μου πμ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση
__________________
Ο χρήστης fysalida δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-08, 19:00   #15
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Λοιποοοοοοον κατι καταφερα τελικα

Εφτιαξα ενα ψωμακι ολικης που μου βγηκε λιγο σκληρο, ενα ασπρο ψωμακι που του εβαλα και φρεσκο βουτυρο και ειχε γευση "κρουασαν βουτυρου" και ενα γερμανικο υπογλυκο κεικ με καρυδια που ειχε μαζι με τις οδηγιες χρησης και εγινε τελειο !!!!!

Παρατηρησα ομως οτι σε "σπαρτιατικες" συνταγες (μαγια, νερο, αλευρι) μου βγαινει λιγο σκληρο ενω οταν μπαινουν στην συνταγη και τα αυγα ή το βουτυρο ή λιγο γαλα απογειωνεται το ψωμακι μου.

Ειναι βλάκεια σε ψωμακια να βαζω και τετοια υλικα ?
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-08, 14:49   #16
ΒΙΒΙΚΑ
 
Το avatar του χρήστη ΒΙΒΙΚΑ
 
Εγγραφή: 14-06-2008
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μηνύματα: 208
ΒΙΒΙΚΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Εγω οταν φτιαχνω ασπρο χωριατικο ψωμι βαζω 2 1/2 κουπες (μεζουρες) αλευρι για ζυμωτο ψωμι (που ειναι πολυ ωραιο),1 κουπα νερο, 1/2 φακελακι μαγια, 1 κουταλακι απο την ειδικη μικρη μεζουρα αλατι και 1 ζαχαρη και 1 κουταλια απο την μεγαλη μεζουρα λαδι.Το βαζω στο βασικο το προγραμμα και γινεται παρα πολυ ωραιο.
σημ. Τα υλικα αυτα ειναι για 1/2 δοση ψωμι. Αν θελετε 1 ολοκληρη θα πρεπει να διπλασιασετε την δοδολογια.

Καλη επιτυχια..



Bizoudaki...
μπορεις να γραψεις τη συνταγη για το υποξλυκο κεικ με τα καρυδια?
__________________
Ο χρήστης ΒΙΒΙΚΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 13:37   #17
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Kugelhopf το ονομαζει η συνταγη

Για 1000 γρ θελουμε:

3 αυγα, 175 γρ βουτυρο, 105ml γαλα, 1,5 κγ αλατι, 6 κ.σ. ζαχαρη, 460 γρ αλευρι, 3 κγ μαγια, 130 γρ καρυδια (η συνταγη κανονικα λεει αμυγδαλα, εγω ειχα καρυδια και εβαλα αυτα :P )

κγλυκου: η μικρη κουταλια του δοσομετρητη
κ. σουπας: η μεγαλη

Αν το ξανακανα θα εβαζα λιγοτερο αλατι και περισσοτερη ζαχαρη για να βγει σαν κεικ κανονικο. Γινεται πολυ αφρατο και δεν μοιαζει με ψωμι.
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 13:38   #18
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ξεχασα, στο μεσαιο προγραμμα (η Moulinex λεει το 6 ή 7 που ειναι για παντεσπανι)
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 13:46   #19
zouzounel
 
Το avatar του χρήστη zouzounel
 
Εγγραφή: 03-06-2008
Μηνύματα: 3.166
zouzounel ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Είχα κι εγώ εναν αρτοπαρασκευαστή αλλά δεν ξερω τι κάνω λάθος βρε κορίτσια, δε μου φουσκώνει το ψωμί ή για την ακρίβεια φουσκώνει, αρχίζει ψήνεται και στο τελευταίο τέταρτο πουφ! εξαφανίζεται! Εκανα αρκετές επιχειρησεις, δεν άνοιγα το καπάκι του αρτοπαρασκευαστή μήπως αυτό έφταιγε για το ξεφούσκωμα, ακολούθησα επ' ακριβώς τις οδηγίες της συνταγής, αλλά τίποτα... Μα γιατί?
__________________
Ο χρήστης zouzounel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 13:54   #20
mariapap82
 
Το avatar του χρήστη mariapap82
 
Εγγραφή: 30-07-2008
Μηνύματα: 1.050
mariapap82 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Κοριτσια μολις χθες ερχομενος απο τη δουλεια ο αντρας μου εσκασε μυτη με εναν αρτοπαρασκευαστη της Kenwood!!! Οταν ηδα στις φωτο της συστευασιας απεξω τα κρουασαν ενθουσιαστηκα αλλα μεσα δεν βρηκα συνταγη. Ξερει μηπως καποια να μου πει?
Θα δοκιμασω σημερα να κανω ψωμι το πρωτο στις συνταγες το λευκο αν και γραφει να βαλεις και αυγο. Φανταζομαι ομως οτι δεν χρειαζεται. Αν το παραλειψω λετε να παει κατι στραβα?
__________________
Ο χρήστης mariapap82 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 13:59   #21
amaretto
 
Εγγραφή: 26-09-2007
Μηνύματα: 3.438
amaretto ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο angi
Ειχα αρτοπαρασκευαστη και λεω ειχα γιατι καταλαθος πεταξα μαζι με ενα τελευταιο κομματι ψωμι, τον αναδευτηρα.
Ειχα ξεχασει να τον αφαιρεσω οταν εβγαλα ζεστο το ψωμι απο το μηχανημα.
Προσοχη λοιπον.

Έχεις ακόμη
Μπορείς να παραγγείλεις μόνο τον αναδευτήρα από το κατάστημα που τον πήρες ή μπορεί να τον βρεις σε κάποια συνοικιακά μαγαζάκια που πουλάνε ανταλλακτικά μικροσυσκευών. Μερικές φορές ταιριάζει ο αναδευτήρας από άλλη μάρκα.
__________________
"Θήλαζε και μη ερεύνα!"
Ο χρήστης amaretto δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 14:09   #22
mariori
 
Εγγραφή: 21-08-2008
Μηνύματα: 583
mariori ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mariapap82
Θα δοκιμασω σημερα να κανω ψωμι το πρωτο στις συνταγες το λευκο αν και γραφει να βαλεις και αυγο. Φανταζομαι ομως οτι δεν χρειαζεται. Αν το παραλειψω λετε να παει κατι στραβα?
Δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην βάλεις αυγό. Επίσης εγώ αντί για βούτυρο βάζω ελαιόλαδο. Αυτό που είναι καλό να κοιτάξεις ειδικά την πρώτη φορά που θα κάνεις ψωμί είναι πώς θα είναι η ζύμη, όταν την έχει ήδη ζυμώσει λίγα λεπτά και είναι ομοιόμορφη. Θα πρέπει να είναι σχετικά σφιχτή και να κολλάει ελάχιστα. Αν είναι νερουλή θα πρέπει να προσθέσεις αλεύρι, ενώ αν είναι πολύ στεγνή, δεν κολλάει στα τοιχώματα του κάδου και έχει περίσσευμα αλευριού που δεν ανακατεύεται θα πρέπει να προσθέσεις νερό. Κατά τη διάρκεια που ζυμώνει δεν πειράζει να ανοίγεις το καπάκι. Όταν όμως φουσκώνει ή ψήνει τη ζύμη δεν πρέπει να ανοίγεις το καπάκι καθόλου.
__________________

Ο χρήστης mariori δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 14:16   #23
mariapap82
 
Το avatar του χρήστη mariapap82
 
Εγγραφή: 30-07-2008
Μηνύματα: 1.050
mariapap82 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!! Μιας και θα ναι η πρωτη φορα δεν εχω και μεγαλες προσδοκιες. Για να δουμε τι θα δουμε...
__________________
Ο χρήστης mariapap82 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 15:45   #24
mariapap82
 
Το avatar του χρήστη mariapap82
 
Εγγραφή: 30-07-2008
Μηνύματα: 1.050
mariapap82 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Καμια συνταγη για κρουασαν εχετε?
__________________
Ο χρήστης mariapap82 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Banner διαφημιζόμενων ή ιστοσελίδων που στηρίζει η ΕΕΕΓ Parents.gr
Παλιά 07-11-08, 16:34   #25
helen18
 
Το avatar του χρήστη helen18
 
Εγγραφή: 08-05-2008
Μηνύματα: 1.791
helen18 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω ,τους πόντους από την εταιρία πως τους μαζεύεται?
Ξοδεύουμε τόσα λεφτά στις βενζίνες τουλάχιστον ας πάρουμε και κάτι!
__________________

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06
Ο χρήστης helen18 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-08, 16:52   #26
Αντιγόνη
 
Εγγραφή: 18-05-2007
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.603
Αντιγόνη ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο zouzounel
Είχα κι εγώ εναν αρτοπαρασκευαστή αλλά δεν ξερω τι κάνω λάθος βρε κορίτσια, δε μου φουσκώνει το ψωμί ή για την ακρίβεια φουσκώνει, αρχίζει ψήνεται και στο τελευταίο τέταρτο πουφ! εξαφανίζεται! Εκανα αρκετές επιχειρησεις, δεν άνοιγα το καπάκι του αρτοπαρασκευαστή μήπως αυτό έφταιγε για το ξεφούσκωμα, ακολούθησα επ' ακριβώς τις οδηγίες της συνταγής, αλλά τίποτα... Μα γιατί?
Είχα κι εγώ αρτοπαρασκευαστή αλλά τον βαρέθηκα γρήγορα και τώρα αραχνιάζει ξεχασμένος
Λοιπόν zouzounel απ' ότι θυμάμαι: Σίγουρα ξεφουσκώνει όταν κατά τη διάρκεια σηκώσεις το καπάκι. Η μαγιά πρέπει να είναι φρέσκια (δηλαδή όχι κοντά στην ημ. λήξης) και την προσθέτεις σε ένα λακουβάκι στο τέλος χωρίς να αναμειχθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζεις πρώτα τα υγρά ετσι? Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το αλεύρι. Υπήρχε μία μάρκα που δεν μου φούσκωνε, και αφού δοκίμασα αρκετά κάτεληξα σε ένα που φούσκωνε πιο πολύ απ' όλα (αχ δεν θυμάμαι πιο είναι..). Ας πούμε το μαύρο ψωμί και το ανάμεικτο (άσπρο + μαύρο) δεν φουσκώνει πολύ λόγο του αλευριού ολικής, όπως και το κίτρινο (από καλαμπόκι). Για δοκίμασε και καμιά άλλη μάρκα.
Επίσης, όταν το ψωμί γίνει, πρέπει αμέσως να ανοίξεις το καπάκι.
Καλή τύχη στο επόμενο ψωμάκι!
Ο χρήστης Αντιγόνη δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-08, 13:45   #27
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Καλημερα !!!

Χθες εκανα ενα πειραμα, εβαλα τα υλικα του κανονικου κεικ στον αρτοπαρασκευαστη και βγηκε ενα ωραιοτατο κεικ
Φοβηθηκα μηπως βγει σκετη αποτυχια γιατι απλα θα ζυμωθουν τα υλικα και δεν θα χτυπηθουν πχ το βουτυρο με την ζαχαρη αλλα τελικα ολα οκ.

Γραφω την συνταγη

4 αυγα
200 ml λιωμενο βουτυρο
250 ml γαλα
300 gr ζαχαρη
1 βανιλια
1 πακετο φαριναπ
1 φακελακι ξηρη μαγια
λιγο ξυσμα πορτοκαλιου

στο μεσαιο προγραμμα για κεικ, παντεσπανι κτλ που εχει το μηχανημα

Στο τελος χρειαστηκε λιγο ψησιμο ακομα (δεν το εβγαλα απο τον παρασκευαστη, εχωσα ενα μαχαιρακι στο γλυκο και επειδη βγηκε λιγο "υγρο" το ρυθμισα να ψηθει ακομα λιγο)

Το αποτελεσμα ειναι ενα κεικ σαν μπομπα :P :P

Μειονεκτημα: δεν εχει το ωραιο σχημα οπως οταν το ψηνουμε σε φορμα οποτε δεν ειναι πολυ ευπαρουσιαστο για να το σερβιρουμε (εκτος αν το γλασαρουμε με σοκολατα κτλ)

Πλεονεκτημα: δεν λερωνουμε ουτε ενα σκευος !!!
Τεμπελια αλλα οταν εχεις πολυ περιορισμενο ελευθερο χρονο τι να κανεις ...

.
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-08, 00:14   #28
NTINAT
 
Εγγραφή: 12-10-2007
Μηνύματα: 1.665
NTINAT ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Oυπς αν και αργα το ειδα το θεμα....
εχω αρτοπαρασκευαστη εδω κ ενα χρονο κ ειλικρινα
με εχει χασει ο φουρνος!!
Το μυστικο ειναι να ανακατευεις το σταρενιο αλευρι
με αλευρι για ολες τις χρησεις κ φαριν απ!!
Βγαινει τελειο ψωμακι που δεν τριβετε.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω κεικ
ή μαρμελαδα....
Ο χρήστης NTINAT δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-08, 15:38   #29
Aggeloudia
 
Το avatar του χρήστη Aggeloudia
 
Εγγραφή: 13-03-2008
Μηνύματα: 2.864
Aggeloudia ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Κορίτσια τα διάβασα ολα αυτά που γράφεται αλλά θέλω να κάνω 1 ερώτηση.Αν θεωρηθει διαφήμιση στείλτε μου παρακαλώ π.μ
ΠΟΙΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;
Ειδα τον Kenwood τον vm 300 και vm 350.Η διαφορά τους ειναι πως ο 2ος ψηνει σε αέρα...μόνο αυτό διαφέρουν και οι 2 φτιάχνουν οτι ολοι οι άλλοι και μαρμελάδα(που φτιάχνουν και οι άλλοι...)
ΤΙ ΚΑΝΩ;;;
__________________
Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!
Ο χρήστης Aggeloudia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-08, 12:40   #30
fysalida
 
Το avatar του χρήστη fysalida
 
Εγγραφή: 31-03-2008
Μηνύματα: 962
fysalida ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Aggeloudia
Κορίτσια τα διάβασα ολα αυτά που γράφεται αλλά θέλω να κάνω 1 ερώτηση.Αν θεωρηθει διαφήμιση στείλτε μου παρακαλώ π.μ
ΠΟΙΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;
Ειδα τον Kenwood τον vm 300 και vm 350.Η διαφορά τους ειναι πως ο 2ος ψηνει σε αέρα...μόνο αυτό διαφέρουν και οι 2 φτιάχνουν οτι ολοι οι άλλοι και μαρμελάδα(που φτιάχνουν και οι άλλοι...)
ΤΙ ΚΑΝΩ;;;
και εγώ και εγω θέλω πμ...μας ακούει κανείς;;;;
__________________
Ο χρήστης fysalida δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-08, 12:47   #31
mariapap82
 
Το avatar του χρήστη mariapap82
 
Εγγραφή: 30-07-2008
Μηνύματα: 1.050
mariapap82 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

δεν πιστευω οτι θεωρειται διαφημιση. Εγω εχω τον 350 με τον αερα πααααααααρα πολυ ωραιο ψωμι θα σας ξεχασει ο φουρνος της γειτονειας! Νομιζω οτι αυτος με τον αερα ειναι καλυτερος γιατι οι αλλοι θεωρειται οτι δεν ψηνουν με τοσο "υγιεινο" τροπο. Δεν εχω ομως προσωπικη αποψη επαυτου. Και δεν εχω δοκιμασει και ψωμι απο αλλο αρτοπαρασκευαστη για να σας πω ποιο ειναι πιο νοστιμο. Παρτε ομως αξιζει!
__________________
Ο χρήστης mariapap82 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-08, 13:05   #32
fysalida
 
Το avatar του χρήστη fysalida
 
Εγγραφή: 31-03-2008
Μηνύματα: 962
fysalida ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mariapap82
δεν πιστευω οτι θεωρειται διαφημιση. Εγω εχω τον 350 με τον αερα πααααααααρα πολυ ωραιο ψωμι θα σας ξεχασει ο φουρνος της γειτονειας! Νομιζω οτι αυτος με τον αερα ειναι καλυτερος γιατι οι αλλοι θεωρειται οτι δεν ψηνουν με τοσο "υγιεινο" τροπο. Δεν εχω ομως προσωπικη αποψη επαυτου. Και δεν εχω δοκιμασει και ψωμι απο αλλο αρτοπαρασκευαστη για να σας πω ποιο ειναι πιο νοστιμο. Παρτε ομως αξιζει!
Λές ε;;;ευχαριστούμε πάντως πολύ!!!!
__________________
Ο χρήστης fysalida δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-08, 13:09   #33
mariapap82
 
Το avatar του χρήστη mariapap82
 
Εγγραφή: 30-07-2008
Μηνύματα: 1.050
mariapap82 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ναι δεν το συζητω. Στην αρχη οταν το φερε ο αντρας μου σπιτι σκεφτομουν "ωχ τωρα πρεπει να φτιαχνω και ψωμι, αλλο μπελα δεν ειχα?". Αλλα τελικα ειναι το ευκολο πραγμα που εχω κανει στη ζωη μου. Ριχνεις τα υλικα με τη σειρα που πρεπει στον καδο και μετα απο 3 ωρες εχεις ετοιμο ψωμι. Ουτε να το προσεξεις, να το κοιταξεις τιποτα. Οταν ακουω το καμπανακι παω και το βγαζω!!!
__________________
Ο χρήστης mariapap82 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-08, 23:33   #34
Aggeloudia
 
Το avatar του χρήστη Aggeloudia
 
Εγγραφή: 13-03-2008
Μηνύματα: 2.864
Aggeloudia ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Κοριτσια...τον πήρα...τον αρτοπαρασκευαστή καλέ...τστστστστστ τι μυαλό πονηρό εχεται καλέ...!!!!!!!!
Λοιπόν μου πήραν για την ακρίβεια τον kenwood 300 οχι με θερμό αέρα και μπορώ να πω πως το ψωμάκι μας βγήκε αρκετά καλό για πρώτη φορά...Πανευκολούρα.Ολα μέσα με την σειρά που λέει και ...ετοιμο
Αυριο θα φτιάξω και τσουρεκέκι...Θα σας πω νεότερα....!!!!!!
__________________
Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!
Ο χρήστης Aggeloudia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-12-08, 00:44   #35
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Εγω εχω αυτον της moulinex με τον οποιο μεχρι σημερα ειμαι ευχαριστημενη.

Βεβαια δεν ειχα ποτε κατι παρομοιο οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-08, 20:31   #36
Άννα
 
Εγγραφή: 13-03-2008
Μηνύματα: 121
Άννα ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Κοριτσια εγω εχω ενα προβλημα με τον αρτοπαρασκευαστή μου. Δυσκολευομαι παρα πολυ να βγαλω το ψωμι!!εχει τους αναδευτηρες και δεν βγαινει με τιποτα!εσεις βγαζετε τους αναδευτηρες πριν το ψησιμο?

Άννα
Ο χρήστης Άννα δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Banner διαφημιζόμενων ή ιστοσελίδων που στηρίζει η ΕΕΕΓ Parents.gr
Παλιά 05-12-08, 12:02   #37
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Στον δικο μου συνηθως ο αναδευτηρας μενει μεσα στο ψημενο ψωμι
Οποτε προσεχω μην τον χαραξω με το μαχαιρι ή μην τον πεταξω κατα λαθος.

Καλυτερα μην τους βγαλεις πριν το ψησιμο γιατι ενω θα ειναι σε διαδικασια φουσκωματος η ζυμη αν ανοιξεις το καπακι μπορει να "κατσει" και να μην σου φουσκωσει αρκετα μετα.
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-08, 00:33   #38
Aggeloudia
 
Το avatar του χρήστη Aggeloudia
 
Εγγραφή: 13-03-2008
Μηνύματα: 2.864
Aggeloudia ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Λοιπόν...εφτιαξα...έφτιαξα τσουρεκάκι...δεν ξέρω αν ήταν ετσι η συνταγή αλλά βγήκε πλακουτσοτό...Δεν φούσκωσε σχεδόν καθόλου, αλλά πολύ νόστιμο...
Δεν είναι πάντως σαν αυτά του εμπορίου που τα τραβάς και κόβονται με ίνες μέσα.Ειναι ναι μεν νόστιμο αλλά απο εμφλανιση δεν με ενθουσίασε.Τι αναλογίες έχεται για τσουρέκι, μήπως φτάιει η συνταγή;;;
__________________
Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!
Ο χρήστης Aggeloudia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-08, 13:35   #39
bizoudaki
 
Εγγραφή: 17-12-2007
Περιοχή: στην θαλασσα ...
Μηνύματα: 677
bizoudaki ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Για το τσουρεκι ξερω οτι το βαζεις στο προγραμμα για ζυμες, το βγαζεις μετα, το πλαθεις πχ σε πλεξουδα, το αφηνεις να φουσκωσει και μετα σε ταψι και βουυυυρρρρρ στον φουρνο

Δεν το δοκιμασα ακομα αλλα τωρα με τις γιορτες θα το κανω αμεσα !!!!
__________________
Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!
Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!
Ο χρήστης bizoudaki δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-08, 01:07   #40
Aggeloudia
 
Το avatar του χρήστη Aggeloudia
 
Εγγραφή: 13-03-2008
Μηνύματα: 2.864
Aggeloudia ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Βουυυυυυυυυυυυυυρ εκανα και εγω μικρό μου bizoudaki φαίνεται πριν το αφησω να φουσκώσει...Θα φτιάξω τσουρεκάκι αυριο που θα ερθει η νονά και θα σας πώ...
__________________
Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!
Ο χρήστης Aggeloudia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks



Εργαλεία Θεμάτων

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:05.


 
 
 
ποιοι είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά    
© parents.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


website by
website by VelocityFarm