Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

NA EINAI ΙΩΣΗ;;


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

 

ο μπεμπούλης μου χθες ανέβασε πυρετό 38,5 τη νύχτα και ήταν ανήσυχος. Ξύπνησε στη 01:00 με γκρίνια κι όταν τον σήκωσα έβηξε κάποιες φορές κι έβγαλε λίγο γαλατάκι. Μετά, ήθελε να είναι μόνο στην αγκαλιά μου, όπου τον έπαιρνε ο ύπνος, αλλά μόλις τον έβαζα στο κρεβάτι γκρίνιαζε πάλι για να τον ξαναπάρω. Το πρωί κατα τις 04:30 πάλι τα ίδια, πυρετός 38,3 και ανησυχία. Του έδωσα γάλα και depon σιρόπι και τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου κατά τις 06:30.

Η παιδίατρος μου είπε ότι μάλλον είναι ίωση, καθώς κυκλοφορούν πολλές αυτόν τον καιρό και αν είναι ευδιάθετος μέσα στη μέρα, όταν δεν έχει πυρετό, να μην ανησυχώ, θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Άν όμως είναι κακοδιάθετος να τον πάω σ'εναν παιδίατρο να τον δεί (εκείνη θα λείπει έως αύριο το βράδυ. Τώρα βρήκε να λείπει;; :( )

Εγώ παρόλα αυτά ανησυχώ πολύ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αχ να είστε καλά, ευχαριστώ!!

 

όταν τα βλέπεις αρρωστούλικα είναι πολύ άσχημο. Να είναι όλα τα μωράκια του κόσμου γερά Πάντως η μαμά μου που είναι μαζί του(καθώς εγώ είμαι στη δουλειά) μου είπε ότι είναι ευδιάθετος και τρώει κανονικά. Λέτε να μην είναι σοβαρό;; Μακάρι! Το μυαλό μου είναι πότε θα περάσει η ώρα να πάω κοντά του.

Link to comment
Share on other sites

mammy μου ποσο ειναι ο μπεμπουλης? Μην ανυσηχεις κοριτσακι μου ιωσουλα θα ειναι.Εγω παντως περιμενα τουλαχιστον 2 24ωρα για να τον παω παιδιατρο.Α για να μην ξεχασω καλο του κανουν τα χλιαρα ντουζακια και τα υγρα.

Περαστικα σας γρηγορα!

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για το θάρρος που μου δίνετε.

Τώρα μου είπαν ότι μετά το μεσημεριανό τον έπιασε βήχας κι έκανε εμετό. Τι να κάνω; Να τον πάω σε παιδίατρο;

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορει μια παλιοιωση. Βηχας, πολυ και ασχημο σιναχι, πυρετος και τελος ωτιτιδα. Θα πηγαινα στον γιατρο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και εμενα τα ιδια εκανε ο μικρος μου.εκει που κοιμοταν 8-9 ωρες το βραδυ εδω και 3 μερες βηχει-πιο πολυ στον υπνο του-και απο τα πολλα ξαγρυπναει.η μυτη του δεν ετρεχε παρα μονο οταν φτερωιζοταν.ειπα να αποφυγω το γιατρο αλλα τελικα αποψε τον πηγα και εχει ιωση.καλυτερα να πας και εσυ το μρακι σου για να ηρεμησεις.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

 

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

Bήχα δεν έχει συνέχεια, αλλά πού και πού, το ίδιο και με το φτέρνισμα. Ευτυχώς το βράδυ δεν έκανε καθόλυ πυρετό ξυπνούσε βέβαια συχνά και ησύχαζε στην αγκαλιά μου. Η γιατρός με καθησύχασε και μου έδωσε otrivin για τη μυτούλα (να το χρισημοποιήσω εάν δεν ξεβουλώνει η μυτούλα με το φυσιολογικό ορό.

Σήμερα το πρωί πάντως που ξύπνησε και του έδωσα γάλα είναι πολύ καλύτερα, τα ματάκια του είναι ζωηρά κι έχει διάθεση!! Αχ μακάρι να πέρασε!!

Link to comment
Share on other sites

περαστικά σας γρήγορα να γίνεται καλά

θα ήθελα να πώ οταν δίνεται κάποιο φάρμακο στο παιδί , να μην δίνεται ταυτόχρονα και γαλα γιατί το ασβέστιο έχει την ιδιότητα να αποροφά τις άλλες ουσίες και έτσι χάνεται η δραστικότητα του φαρμάκου . το ίδιο ισχύει και για το φαγητό του ειδικά το μοσχάρίσιο κρέας που περιέχει σίδηρο. μου το είχε πει ο παιδίατρος , πρέπει να μεσολαβεί ένα μισάωρο . Εάν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με. ευχαριστώ

YVnYp3.png

 

IcqGp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...