Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πυρετός για μέρες από εμβόλιο;;


fatsoula

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Η κορούλα μου είναι 15, 1/2 μηνών και την προηγούμενη Παρασκευή (05/09) κάναμε το τριπλό εμβόλιο, ιλαρά-ερυθρά-παρωτίτιδα. Η γιατρός μου είχε πει ότι μετα από μια βδομάδα μπορεί να κάνει πυρετό.

Ετσι την Πέμπτη που μας πέρασε το βάδυ έκανε 38 πυρετό. Την επόμενη μέρα (Παρσκευή) τίποτα μέχρι το βράδυ που ξαναέκανε πυρετό. Και μετά όλο το Σ.Κ κάνει πυρετό (μέχρι 38.7) και της δίνω ντεπόν και πονστάν. Οχι άνα εξάωρο γιατί μπορεί να περάσουν και περισσότεες ώρες χωρίς να κάνει πυρετό.

Πήρα τη γιατρό το Σαββάτο το μεσημέρι και μου είπε ότι είναι από το εμβόλιο. Ομως ο πυρετός συνεχίζει και σήμερα μέχρι που το μεσημέρι γύρισα από τη δουλεια και είχε 39.

Περιμένω το απόγευμα να πάρω τη γιατρό. Επειδή όμως με έχει φάει η ανησυχία έχει καμία παρόμοια εμπειρία; Είναι όντως από το εμβόλιο;;. Κάτι άλλο δεν δείχνει να την ενοχλεί.

Α! φυσικά έχει κόψει και το φαγητό. Μόνο γάλα πίνει. Τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Eιναι τα γνωστα τρελα του συγκεκριμενου εμβολιου κοπελια μου, μην ανησυχεις. Συνηθως οταν φτασει στο 39 και κατι την αλλη μερα υποχωρει. Μην τρομαξεις αν σου βγαλει κανενα εξανθημα. Περαστικα σας, θελει υπομονη το MMR, εγω ειχα τρελαθει απο τις παρενεργειες που ειχε στη μικρη μου... Πυρετο εκανε την 7η μερα μετα το εμβολιο και για 6 μερες. Με αποκορυφωμα το 39 και 7 οποτε και της περασε την αλλη μερα ξαφνικα. Τι διαρροιες, τι μετακινουμενα εξανθηματα, τι ανορεξια, αστα να πανε...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...