Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στραβο δαχτυλακι ποδιου


alcestis29

Recommended Posts

Η κορη μου ειναι 18 μηνςν και οταν γεννηθηκε το 4 δαχτυλακι στο ποδι της ειναι στραβο ...γερνει προσ τα μεσα και στα 2 ποδαρακια....ειναι κληρονομικο..το εχει ο αντρας μου στα μικρα δαχτυλα των χεριων του και ολο του το σοι απο την πλευρα της μαμας του το εχουν αλλα στα χερια..μονη η μικρη το πηρε στα ποδια:-(

ψαχνουμε ενα καλο ορθοπεδικο να μας πει την γνωμη του ....αν εχετε καποιον υποψη ενημερωστε με σας παρακαλω (εμ ναι ..αθηνα μενω):-)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΠΩΠΩ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ?ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Καλημέρα!

Η κόρη μου είναι 21 μηνών. Από οταν γεννήθηκε είχε μια κλήση στα πέλματα προς τα μέσα. Η παιδίατρος μου είχε πει πως ήταν από τη θέση που είχε στη μήτρα και ότι με μασαζάκι συχνά προς τα έξω θα έρθει. Πραγματικά το παιδί τώρα πατάει κανονικά καθώς ίσιωσαν. Όμως το δεύτερο δάχτυλο (δίπλα στο μεγάλο) και στα 2 πόδια δεν πατάει σχεδόν καθόλου κάτω. Πλακώνει τα άλλα 2 δεξιά και αριστερά, με αποτέλεσμα τα νύχια στα πλαινά δάχτυλα νε έχουν πλέον περίεργο σχήμα. Πιθανόν να είναι και κληρονομικό, δεν ξέρω καθώς τα δάχτυλα της μαμάς μου είναι έτσι. Πιστεύετε ότι θα φτιάξει μεγαλώνοντας ή θα πρέπει να την πάω σε κάποιον ειδικό; Υπάρχει κάποιος που μου προετείνετε στην Πάτρα;

Sk6Gp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια, ειναι κληρονομικο, το ειδε ο παιδιατρος σε μια μου κορη και μας το ειχε πει. Το εχει και το ενα παιδι της αδελφης μου. Το πηρανε απο το δικο μου σοι, αλλα ποτε δεν υπηρξε καποιο λειτουργικο ή κινητικο προβλημα, ουτε πονος ουτε εμποδιο στην κινηση ποτε υπηρξε.

 

Το σταυρωμα αυτο των δαχτυλων,δε χρειαζεται θεραπεια για λογους λειτουργικοτητας του ποδιου, ο παιδιατρος ουτε ανεφερε για θεραπεια και αφου βλεπω οτι δεν υπαρχει λειτουργικο προβλημα, θα το αφησω ετσι.

 

Μια διαφορετικη εικονα ενος ποδιου, οχι παραμορφωση, απλα μια παρεκκλιση δε σημαινει τιποτε για εμενα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Link to comment
Share on other sites

Δεν με ενοχλεί η εικόνα, σκέφτομαι όμως μήπως έχει πρόβλημα στα νύχια καθώς μεγαλώνουν περίεργα π.χ. το μεγάλο νύχι είναι από τη μια πλευρά προς τα επάνω και από την άλλη πλακέ. Στο 2ο δάχτυλο που δεν "πατάει" είναι το νυχάκι γαμψό προς τα κάτω. Με το ζόρι το ανασηκώνω λίγο για να το κόψω. Και από την άλλη σκέφτομαι μήπως αργότερα κάνει και κάλλους συνέχεια στο ίδιο δάχτυλο αφου εξέχει προς τα επάνω.

Sk6Gp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν ειναι κακο να σε ενοχλει η εικονα! :)

Εμενα προσωπικα δε με ενοχλει γιατι το εχω συνηθισει στον πατερα μου που ποτε δεν παρουσιασε δυσκολια εξ αιτιας αυτου και επιπλεον ειναι 7 χρονων το κοριτσι μου και δεν εχει καποιο προβλημα, απλα την ξεχωριζω το δαχτυλο για να της κοψω το νυχακι που ειναι απο κατω. Αλλα ο καθενας οπως πιστευει και αγαπα! Εγω συνηθισα οπως ειπα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...