Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στην ευκαρπια?


evangellia

Recommended Posts

Καλησπερα.Εχω ενα μικρο μωρακι 2 μηνων και ψαχνω καποιο καλο παιδιατρο γιατι αυτην που ειχα στην Πολιχνη δεν μου γεμισε το ματι.Εχετε καμια προταση? Καποια γνωστη μου ειπε για εναν παιδιατρο Γ.Π. που αποφοιτησε στο Αριστοτελειο και ειδικευθηκε στο Ιπποκρατειο(το καλυτερο παιδιατρικο νοσοκομειο της Θεσσαλονικης) και ειναι ενθουσιασμενη γιατι εκτος απο πολυ καλος ως παιδιατρος ειναι και εξαιρετικος ανθρωπος(βασικο για μενα).Εσεις τι λετε?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλον μιλας για τον παιδιατρο που εχω κι εγω.αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου πω λεπτομερειες.αυτον εχω εγω και εχει και ιατρειο εδω στην ευκαρπια στα μερη μας.κι εγω ευκαρπια μενω

οτι θες πες μου

Link to comment
Share on other sites

Αυτον τον παιδιατρο εχω κι εγω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενη.Ειναι εξαιρετικος ως επιστημονας και ως ανθρωπος, παντα διαθεσιμος στο κινητο και το σημαντικοτερο αγαπαει πολυ τα παιδια.Εχω τρια παιδια και ξερω απο παιδιατρους.Η επιλογη ενος παιδιατρου για τα αγγελλουδια μας ειναι κατι πολυ βασικο κα γι'αυτο σου τον συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Link to comment
Share on other sites

Evangellia μου αντι για πμ προτιμησα να διηγηθω δημοσια την περιπετεια που περασαμε με τον μικροτερο γιο μας τον Νικο ηλικιας 11 μηνων τωρα.Πριν απο 3 μηνες παρουσιασε πυρετο και επιπεφυκιτιδα.Η (πρωην τωρα) παιδιατρος μας μας καθυσηχασε οτι προκειται για μια απλη ιωση.Ομως ο πυρετος συνεχιζοταν για 7 μερες και παρουσιασε σπυρακια και πρηξιμο στα χερια και στα ποδια.Τον ξαναπαω στην παιδιατρο και μου λεει να κανουμε υπομονη γιατι η ιωση θα περασει απο μονη της.Εγω ομως δεν πειστηκα και πηγα στον παιδιατρο Γ.Π. στην Ευκαρπια ο οποιος αφου εξετασε διεξοδικα τον μικρο μου ειπε οτι προκειται για την νοσο Kawasaki και με παρεπεμψε στο νοσοκομειο για αμεση και επειγουσα εναρξη θεραπειας.Στο νοσοκομειο επιβεβαιωσαν την διαγνωση του Γ.Π. και μου ειπαν οτι ευτυχως ο παιδιατρος με εστειλε στο νοσοκομειο γιατι αν αργουσα λιγο ακομα θα ειχαμε σοβαρες επιπλοκες απο την καρδουλα του(ανευρυσμα).Περιττο να σου πω οτι ο Γ.Π. μας επισκεφθηκε 2 φορες οσο νοσηλευομασταν στο νοσοκομειο και ο ιδιος ενημερωνονταν τακτικα με προσωπικη και τηλεφωνικη επικοινωνια με τους γιατρους του νοσοκομειου ενω η παλια μας παιδιατρος αδιαφορησε πληρως... Τα συμπερασματα δικα σας...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Οπως μου εξηγησε ο παιδιατρος μας δεν ειναι κολλητικη γιατι δεν προκαλειται απο ιο ή μικροβιο.Στο νοσοκομειο πηρε ενδοφλεβια γ-σφαιρινη και κατα την εξοδο απο το νοσοκομειο ασπιρινη την οποια θα παιρνει για πολυ καιρο ακομα.Επισης τακτικο καρδιολογικο ελεγχο με υπερηχο καρδιας.Δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν ειχαμε επιπλοκες.Οπως καταλαβαινεις θα ευγνωμωνω για παντα τον παιδιατρο μας που μας παρεπεμψε εγκαιρως και με την σωστη διαγνωση στο νοσοκομειο γιατι εαν ειχα πειστει απο την παλια παιδιατρο οτι ολα ηταν μια απλη ιωση τωρα θα ειχαμε να αντιμετωπισουμε ανευρυσμα στα στεφανιαια αγγεια της καρδιας...

Link to comment
Share on other sites

αχ,βρε FIFI μου,τι περασατε .ευτυχως που ο παιδιατρος μας ειναι ΑΣΤΕΡΙ τεληκα.κι εγω τον συμπαθω πολυ γιατι ειναι ανθρωπος πανω απο ολα.

ΦΙΦΙ,μενεις κι εσυ ευκαρπια;

Link to comment
Share on other sites

Fifi σ΄ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις εμπειριες σου οι οποιες ηταν ακρως διαφωτιστικες.Εκλεισα σημερα ραντεβου με τον παιδιατρο και αυριο θα κανουμε το πρωτο εμβολιο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Α, ζηλεψα τωρα.Για πειτε μου και μενα για ποιον μιλαμε,γιατι εγω παρολλο που ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο τον παιδιατρο μου θα μου αρεσε πολυ να εχω εναν τοσο κοντα μου γιατι και εγω Πολιχνη μενω.Για να καταλαβω τωρα εχει δικο του ιατρειο στην ευκαρπια και αν ναι που κοντα?

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον πηγαμε προχθες το πρωι στον παιδιατρο στην Ευκαρπια και θα σας πω τις δικες μου εντυπωσεις : με μια λεξη αριστες! Προσιτος,χαμογελαστος,καλος ακροατης(ακουσε υπομονετικα ολες μου τις χαζοαποριες), υπερμαχος του μητρικου θηλασμου,εξετασε λεπτομερως το αγγελουδι μου(κι οχι περαστε,σκουπιστε,τελειωσατε).Επισης ειναι ο ιδιος πατερας κι αυτο ειναι πολυ βασικο γιατι μονο ετσι ενας παιδιατρος κατανοει τις αγωνιες των γονιων.Fifi μου σ'ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Εvangellia μου ημουν σιγουρη οτι οι εντυπωσεις σου θα ηταν πολυ θετικες γιατι οπως ειπα και πριν μετα απο τρια παιδια εχω τεραστια εμπειρια απο παιδιατρους(κι εχω κατα καιρους καει).Οσο για το τελευταιο σχολιο σου οτι ενας παιδιατρος ειναι σημαντικο να ειναι κι ο ιδιος πατερας εγκρινω κι επαυξανω!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έχω ακόμη εντυπώσεις

γιατί μας ειδοποίησε οτι έχει ίωση και ακύρωσε

τις επισκέψεις στα πολύ μωράκια..

Ήρθε ένας συνάδελφός του από Μετέωρα να δει τη μικρή

και στο μήνα θα πάμε σε αυτόν στην Ευκαρπία.

Χαίρομαι που είναι καλές οι εντυπώσεις σας!

 

Μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς είναι το ιατρείο του?

Link to comment
Share on other sites

Αληθεια? Εμενα στο δευτερο μου νεογεννητο μωρο η παλια παιδιατρος ηρθε συναχωμενη στο σπιτι μας και δεν το ακυρωσε για να μην χασει την επισκεψη!

Νομιζω το γεγονος οτι ο συγκεκριμενος παιδιατρος εθεσε πανω απ'ολα την υγεια των νεογνων και οχι το οικονομικο του οφελος αποδεικνυει περιτρανα το ηθος και την ακεραιοτητα του ως επιστημονας και ως ανθρωπος.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εγω με την σειρα μου θελω να ευχαριστησω την Fifi γιατι με βοηθησε πολυ στο να επιλεξω τον πιο σωστο παιδιατρο για το μωρουλι μου! Fifi μου οποτε μπορεσεις στειλε μου πμ για να μου πεις αυτο που μου υποσχεθηκες.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους.Μολις χθες βγηκα απο το μαιευτηριο με τον πριγκηπακο μου αγκαλια και μου ειπαν να τον δει συντομα παιδιατρος. Ειμαι καινουργια μαμα και ψαχνω καποιο καλο παιδιατρο(μετακομησα προσφατα στην Πολιχνη).Μηπως μπορειτε να μου στειλετε σε πμ (ή και δημοσια) πληροφοριες για τον παιδιατρο σας; Σας παρακαλω κοριτσια βοηθηστε μια καινουργια κι αγχωμενη μαμα...

Link to comment
Share on other sites

Να σου ζησει ο ομορφος πριγκιπας σου καταρχην να ειναι γερος και καλοτυχος φανταζομαι για θεσσαλονικη ρωτας λοιπον εμενα ο παιδιατρος μου λεγεται μπουτζετης θεοδωρος ειναι στην τουμπα ειναι νεογνολογος πολυ καλος γιατρος εχει αναλαβει τον γιο μου απο την εντατικη γιατι γεννηθηκε προωρος και δεν εχω κανενα παραπονο εως τωρα ισα ισα οτι χρειαστηκα ηταν παντα εκει εαν θες στειλε πμ να σου πω που ακριβως ειναι επισης μπορεις για αρχη να του ζητησεις να ερθει απο το σπιτι να δει το μικρουλι

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑΟΥΛΗ 3-ΕΥΚΑΡΠΙΑ.

ΤΗΛ.2310-681303.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ.

παιρνει 30 ευρω στο ιατρειο και

40 στο σπιτι

απλα τωρα ειναι σε αδεια,νομιζω αρχες αυγουστου επιστρεφει.

αν θες κατι αλλο να σου διευκρηνησω στειλε μου Π.Μ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω απολυτα με την Ρegi. Ο παιδιατρος μας ειναι κορυφη. Rena Μagda καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου ως καινουργια μανουλα για να βρεις τόν καταλληλο παιδιατρο γιατι στην ιδια θεση ημουν κι εγω πριν απο μερικες εβδομαδες. Ευτυχως στο φορουμ αυτο βρηκα τις απαντησεις που εψαχνα.

Link to comment
Share on other sites

Rena Μagda κι εγω σου συνιστω τον Γ. Παπαγεωργιου στην ευκαρπια.Αν διαβασεις το θεμα "παιδιατρος στην ευκαρπια" θα καταλαβεις τους λογους για τους οποιους στον συνιστω ανεπιφυλακτα.Να σου ζησει και ο πριγκηπας σου!

Link to comment
Share on other sites

Εκλεισα κι εγω ραντεβου με τον παιδιατρο Γ. Παπαγεωργιου και θα ερθει σπιτι για να δει τον μικρουλη μας. Fifi κοπελα μου πραγματικα συγκλονιστηκα με αυτα που περασατε.Ευτυχως τελος καλο ολα καλα.

Link to comment
Share on other sites

Σε λιγες μερες γενναω και δεν εχω βρει ακομα καποιον παιδιατρο δεδομενου οτι ειναι καλοκαιρι και παρα πολλοι λειπουν σε διακοπες!

Μηπως καποια γνωριζει εναν καλο παιδιατρο στην περιοχη του Γκυζη-Αμπελοκηπων η εστω του κεντρου Αθηνας????

Ομολογω οτι εχω αγχωθει λιγακι γιατι τι θα κανω εαν μεχρι να βγω απο το μαιευτηριο δεν εχουμε βρει καποιον????

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...