Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τοκετος στο νοσοκομειο Φλωρινας!


Recommended Posts

Ειμαι Αθηναια αλλα μενω Καστορια!Γεννησα το πρωτο παιδι στην Αθηνα στο Ιασω και μας στοιχισε ο κουκος αηδονι!Στο 2ο παιδι ηταν παλι να γεννησω εκει,αλλα μια ατυχια μας το εκανε αδυνατο!Επρεπε να ψαξω να βρω μαιευτηριο ενα μηνα πριν γεννησω!!Παω στης Καστοριας,αλλα δεν με δεχονταν,γιατι ο γιατρος εκει θα εφευγε με μεταθεση και θα εμενε ενας,ο οποιος δεν μπορουσε μονος να κανει καισαιρικη!Μου λενε πηγαινε Πτολεμαιδα ή Κοζανη!Παω Πτολεμαιδα,αλλα δεν μου γεμιζε καθολου το ματι ο γιατρος και ο αναισθησιολογος,περαν του οτι δεν ειχαν την περιοδο που θα γεννουσα(20 Μαρτιου)παιδιατρο!! :shock: Εφυγα μεσα στο αγχος και στην αβεβαιοτητα!Εδω εχει μια ιδιωτικη κλινικη,αλλα δεν ειχα εμπιστοσυνη,δεν ειχε τοσο καλη φημη και φοβομουν!Εξαλλου τα χρηματα που θα διναμε,δεν αξιζαν για τις υπηρεσιες που θα μου παρειχαν και λεω ας παμε σε δημοσιο!Με πιανουν κατι συσπασουλες και παμε στης Καστοριας!Εκει ο γιατρος μου ειπε :''γιατι δεν παιρνεις Φλωρινα τον γιατρο που εφυγε(τον ειχα συμπαθησει κιολας) και να του πεις τι γινεται?Σε θυμαται σιγουρα!Τον παιρνω τηλ.Σαββατο και κανονιζουμε ραντεβου Τριτη 11 Μαρτιου, 07:45!Καθαρα Δευτερα,ξημερωνει Τριτη 11 του μηνα!2:45 σπανε τα νερα και ημουν μονο 36 και 6!!Πανικος!!Δεν ειχα και ιδεα κιολας,γιατι τον 1ο μου γιο τον γεννησα με καισαρικη...1 ωρα καναμε μεχρι το νοσοκομειο εκει και ημουν μεσα στα υγρα και ειχα κανει και εμετο απο τις στροφες!!Εν τω μεταξυ πηρα τηλ.τους δικους μου να ξεκινησουν απο Αθηνα,γιατι τα ρουχα του μωρου τα ειχα κατω.... :shock: Με παιρνουν,με ετοιμαζουν,κανουν τα παντα,ερχεται και ογιατρος λεγοντας:''τελικα μας την εσκασες ε??'' :lol::lol: Μπαινω χειρουργειο και 8 ατομα ειχα τριγυρω μου!Αναισθησιολογο γυναικα,βοηθο,3 χειρουργους,2 νοσοκομους και μια μαια!Με φροντισαν παρα πολυ!!Επαθα πλακα!!Επαθα μια υποταση στο χειρουργειο,εκανα εμετους,αλλα αντιμετωπισιμα ολα!!Μου χορηγησαν και κορτιζονη γιατι ειχα αλλεργιες και ετσι ολα πηγαν καλα!!Ειχα μονοκλινο με αλλο ενα κρεββατι μεσα και μπανιο,ερχονταν 3 φορες την ημερα και καθαριζαν,οι νοσοκομες ολες αψογες,οπως και γιατροι,αναισθησιολογος,παιδιατρος,κλπ και επεμεναν πολυ με το μητρικο θηλασμο!Και θηλαζω ακαθεκτη!!.Ειλικρινα ηταν τοσο καλα,που δεν ειχε να ζηλεψει σε τιποτα το Ιασω μπορω να σας πω!!Και πληρωσαμε μονο 350 ευρω!! :shock: Μας εμειναν και τα λεφτα για τα παιδια!!Και το 3ο παιδι εκει θα το κανω!Οχι για τα χρηματα,αλλα επειδη ενιωσα ασφαλεια ακομη και με εναν γιατρο που δεν με παρακολουθουσε και εμαθε το ιστορικο μου μεσα σε 10'!!Τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους και δημοσια!!Να τους εχει ο Θεος παντα καλα!!

 

και 2ος γιος μου ειναι 4 μηνων και 3 ημερων!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


Θα ξανα ανοίξω το ποστ γιατἰ μάλλον είμαι εγκυος και μένω Καστοριά με πεθερικά στην Πτολεμαιδα. Στην Καστοριά δεν θα γεννούσα αλλά στην ιδιωτική κλινική Πτολεμαιδας ίσως. Έχει ακουστά καμιά για αυτό; Αν υποστηρίζουν τον θηλασμό και γενικά τον φυσικό -φυσιολογικό τοκετό;

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

γέννησα στο Νοσοκομείο Φλώρινας το 2007 και η γέννα ήταν ιδαίτερα δύσκολη. μέσα στο χειρουργείο είχα: 2 μαιευτήρες, 1 νοσοκόμα, 1 παιδίατρο , 1 βοηθό παιδιάτρου, 1 αναισθησιολόγο και 2 μαίες. δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι περισσότερο. η βοήθεια που μου πρόσφεραν ήταν μοναδική. το μωράκι γεννήθηκε με περιγενετικό στρες και η παιδίατρος την 2η μέρα μου είπε ότι δεν είναι νεογνολόγος και μετέφερε το παιδί στη Νεογνολογική Κλινική Ιπποκρατείου. τέλος καλό όλα καλά!!εκτίμησα ιδιαίτερα την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα της παιδιάτρου! είναι μία εξαίρετη γιατρός.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...