Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ (Μαρούσι)


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Με λένε Δέσποινα και είμαι μάλλον στην 6η εβδομάδα της 2ης εγκυμοσύνης μου. Μένω Μαρούσι αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη και εδώ δεν ξέρω κανένα γιατρό να επισκεφθώ. Αλήθεια μπορείτε να με συστήσετε κάποιον καλό σχετικά κοντά μου???

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλύτερα να πεις αν θα προτιμούσες Δημόσιο ή Ιδιωτικό νοσοκομείο και ποιο νοσοκομείο ειδικότερα ώστε να σου πουν οι κοπέλες που έχουν εκεί γιατρό, παρά να αρχίσουμε να σε βομβαρδίζουμε όλες με τον υπέροχο γιατρό μας :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δεσποινάκι και εγώ απο θεσσαλονίκη είμαι και ήμουν Αθήνα αυτό το διάστημα που είμαι έγγυος και είχα τον Θεολόγο Δημητριάδη, στο Ιασώ ξεγεννάει και έχει δύο ιατρεία ένα στο Ψυχικό που πιστεύω σε βολεύει και ένα στην Ν.Σμύρνη. Είναι καλός χαλαρός στα εξηγεί όλα,τον βρίσκεις πάντα αυτό ή την υπεύθυνη που αφήνει στο κινητό του όσο χειρουργεί.Εγώ έμεινα ευχαριστημένη,απλά θα γεννήσω Θεσσαλονίκη για αυτό έφυγα!! Αν θέλεις πεσμου να σου στείλω το τηλέφωνο του :):)

 

Link to comment
Share on other sites

Έχει πολύ σημασία το Δημόσιο ή το Ιδιωτικό ειδικά στην Αθήνα μιας και στο ένα θα πληρώσεις 1500? ενώ στο άλλο 6000?! Νομίζω προσωπικά ότι οι καλύτεροι γιατροί ειναι στα δημόσια νοσοκομεία.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό yogini.

Ένας γιατρός δεν κρίνεται καλός ανάλογα με ποιο μαιευτήριο συνεργάζεται αλλά πως αντιμετωπίζει την έγκυο και την κατάσταση την οποία πρέπει να διαχειριστεί.

Όλοι έχουμε ακούσει φρικτές καταστάσεις που έχουν συμβεί ΚΑΙ στα δημόσια νοσοκομεία που χάνονται και η μάνα και το παιδί,συνεπώς δεν

πιστεύω οτι στα ιδιωτικά υπάρχουν κακοί- εκμεταλλευτές γιατροί και στα δημόσια καλοί-φιλότιμοι γιατροί.

Έξαλλου έχουμε διαπιστώσει απο τις γνώμες των περισσότερων κοριτσιών εδώ οτι η επιλογή του γιατρού είναι καθαρά υποκειμενική και τα κριτήρια επιλογής διαφέρουν παρα πολύ απο κοπέλα σε κοπέλα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...