Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεσκόνισμα


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Με τι ξεσκονίζετε τα πράγματα μέσα στο παιδικό δωμάτιο ??

Με wettex βρεγμενο με νερο χωρις απορρυπαντικο!Αυτα του τυπου dettol με το οποιο εχω ακουσει οτι καθαριζουν ολο το σπιτι και τα παιχνιδια του μωρου, το θεωρω υπερβολη, γιατι ετσι ειναι σαν να βαζουμε μια ασπιδα γυρω απο το μωρο και να το αποστειρωνουμε πληρως, με αποτελεσμα οταν βγει στον εξω κοσμο που εχει και κανενα μικροβιακι να ειναι πιο πιθανο να εμφανισει αλλεργιεςς, κοκκινιλες κ.τ.λ.

Επισης,εγω ειχα χρησιμοποιησει γαι καποιες μερες dettol για τα χερια μου,οταν γεννησα και μετα, και γιναν πραγματικα χαλια ειχαν διαβρωθει εντελως!

Και αυτο που ειχε κανει τρομερη εντυπωση ήταν που ειχα διαβασει καποτε στο φορουμ οτι μια μαμα καθαριζε ολα τα παιχνιδια με dettol σπρει και μετα τα εδινε στο μωρο χωρις να τα ξεπλυνει :shock: Καλυτερα να φαει κανενα μικροβιακι παρα να τρωει dettol βρε κοριτσια,ετσι δεν ειναι?

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω με τη frene! και εγω χρησιμοποιουσα dettol και καταστραφηκαν τα χερια μου. το dettol ειναι για περιορισμενη χρηση γιατι κανει κακο στη φυσιολογικη χλωριδα και τη πανιδα του οργανισμου. πλεον το χρησιμοποιω για σφουγγαρισμα, νεροχυτη κτλ επισης απο καμια φορα πλενω και τα χερια μου, αλλα σπανια. οσο για απολυμανση παιχνιδιων αυτα που πλενονται τα πλενω ενω αυτα που εχουν μπαταριες τα περναω με οινοπνευμα.. τα εχω γλυψει μετα και το οινοπνευμα μου φαινεται οτι δεν αφηνει καταλοιπα.. :shock::?:

Link to comment
Share on other sites

Αχ βρε κοριτσια! Δεν το λεγατε αυτο με το Dettol και τα χερια! Και αναρωτιομουνα γιατι εχουν χαλασει τα χερια μου!!! Δεν ειμαι υπερβολικη στο αοστειρωνω-"απομικροβιωνω" αλλα χρησιμοποιουσα Dettol για να πλενω τα χερια μου!!!

Link to comment
Share on other sites

Axaaaaaaaa

Να γιατι ξεφλουδισανε τα νυχια μου και δεν μεγαλωνανε με τιποτα...Δεν λεω πολλα νερα με δυο μωρά αλλα πολυ πιθανον και το dettol που εβαζα καθε φορα πριν πιασω τα μωρα να εκανε τη δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ :wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αφηστε τα κοριτσια...κι εγω δεν το ξερα....Οταν συζητουσα με καποιους κι ελεγα ποσο χαλια ειναι τα χερια μου (νομιζα κι εγω ειναι απο τα πολλα νερα)μου ειπαν οτι ειναι το dettol κι απο τοτε το σταματησα.Αργησαν λιγο να επανελθουν,αλλά τελικά τώρα είναι οκ!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...