Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos (Τελικα κατι τον τσιμπησε)


Recommended Posts

καλησπερα σας !!! ειμαι νεο μελος στο site σας !!! δεν εχουμε γνωριστει ακομα αλλα θα σας γραψω σε λιγο στη ενοτητα που πρεπει !!!

εχω ενα προβλημα με το μωρο μου που ειναι 7 μηνων και εχω αγχωθει ,δεν περναει η βραδια ωστε να παω αυριο στο γιατρο και να δω τι προβλημα εχουμε !!!!

θα σας τα παρω απο την αρχη την Παρασκευη πηγαμε στο γιατρο γιατι ειδα οτι ηταν λιγο ζεστος .... ο γιατρος μας ειπε οτι ουτε κρυωμενο ηταν αλλα ουτε και τα αυτια του ηταν εκει του βαλαμε θερμομετρο και ειχε 38 πυρετο βγηκε λοιπον το πορισμα οτι ηταν ιωση ξεχασα να σας πω οτι ειμαστε στην φαση που βγαζουμε δοντια για να μην σας πριζω ο πυρετος κρατησε μεχρι το σαββατο την κυριακη ξυπνησαμε μια χαρα και κατα το μεσημερακι πεταξε στο προσωπο και στο στηθος ψιλα ψιλα σπιθουρακια πηρα το γιατρο ξανα και μου ειπε οτι ειναι εξανθημα που βγαινει μετα απο πυρετο και μου ειπε να του δωσω αταραx .Δευτερα τριτη ολα καλα μεχρι σημερα το πρωι που τον αλλαξα και ειδα το πουλακι του πρισμενο και λιγο κοκκινο τρελαθηκα ξαναπηρα το γιατρο και μου ειπε οτι ισως χτυπησε ισως τον τσιμπησε κατι ολα ισως τελος μου εδωσε μια κρεμα fucicort να την βαζω τρεις φορες την μερα ( διαφορα καμια )!!! και εχω τρελαθει !!!! αυριο πρωι -πρωι θα ξαναπαω στο γιατρο αλλα μεχρι αυριο θα σκασω για αυτο γραφω σε εσας αν ξερετε κατι και αν σας εχει συμβει κατι αναλογο σας ευχαριστω για τον χρονο σας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα. Γιατρός δεν είμαι, απλά μια μαμά, που έχει περάσει ώρες στους γιατρούς. Συνήθως όμως, οι παιδίατροι με αυτά τα συμπτώματα συστήνουν και καλλιέργεια ούρων, σε περίπτωση που υπαρχει κάποια ουρολοίμωξη. Εμείς κάναμε 2 φορές εξέταση για ούρα, ευτυχώς και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Link to comment
Share on other sites

rania μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !!!

σήμερα πήγα στο γιατρό το Μάριο και τελικά έχει φλεγμονή ,κάτι τον τσίμπησε και γι¨"αυτό το έπαθε έτσι μας έδωσε αντιβιωση την zinadol για 7 μέρες και είδα και διαφορά τώρα το βραδυ!!!! δεν ξέρεις ποσο ηρέμησα που τελικα δεν είναι ουρολοιμωξη !!!!

Link to comment
Share on other sites

Προτείνω να τον πας στο Παίδων αύριο. Οχι γιατί νομίζω ότι είναι σοβαρά αλλά γιατί βλέπω ότι ο γιατρός σου πολύ εύκολα σου έκανε διάγνωση από το τηλ και σου είπε να του βάλεις κορτιζόνη, πιστεύοντας ότι η κορτιζόνη θα του κάνει τι; Θα εξαφανίσει την κοκκινίλα; Ετσι όμως καλύπτεις το πρόβλημα, δεν το λύνεις. Για να κοκκινήσει το πουλάκι σημαίνει ότι κάτι το ενοχλεί. ΄Στο παίδων έχουν εμπειρία, αν έχεις την υπομονή να περιμένεις!

Link to comment
Share on other sites

Αντιγονη μου σε ευχαριστω και μακαρι να μπορουσα να παω στο Παιδων αυριο αλλα ειμαι απο Κρητη και δεν μπορω !!!! οσο για την διαγνωση δεν εγινε απο το τηλ.αλλα τον πηγα σημερα εκει και τον ειδε απο κοντα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τwenty ο δικος μου τριτη ανεβασε πυρετο 39,3 και αμεσως μετα πεταξε παντου σπινθουρακια ( απιστευτα πολλα ).Τον πηγα στον παιδιατρο αφου τον εψαξε παρα πολυ μου ειπε οτι ειναι ιωση που βγαζει αξανθημα ( ιλαροειδη εμπυρωτο εξανθημα ή καπως ετσι :? ).Δεν μου εδωσε απολυτως τίποτα μου ειπε οτι μεχρι παρασκευη θα υποχωρησουν τα συπτωματα και οντως σημερα το πρωι ηταν πολυ πιο ήπιο το εξανθημα.Παντως αυτο που σου ειπε ισχυει ναι υπαρχει ιωση που προκαλει εξανθημα.

Περιμένω νέα σου για το πρηξιμο.

Χωρις να ειμαι σιγουρη κοριτσια νομιζω οτι η ουρολημωξη δεν προκαλει πρηξιμο εξωτερικο.

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

dalia μου περαστικά στο μικρό σου !!!!!

Τελικά είναι ίωση ,το έπαθε άλλο ένα μωρό στον κύκλο μας !!!!

όσο για το πρηξιμο εξαφανίστηκε με την αντιβίωση και δεν είναι ουρολοιμωξη. όντως η ουρολοιμωξη δεν δημιουργεί πρήξιμο !!! και το λέω με σιγουριά γιατί πήγα και σε άλλον ένα γιατρό !!! κάτι τον τσίμπησε και το πιο πιθανό να ήταν κουνούπι !!!!!!!!!!!!!!!!! τέλος πάντων τρίτωσε το κακό αλλά και πέρασε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πάλι περαστικά στον μικρό σου !!!!

Link to comment
Share on other sites

κάτι τον τσίμπησε και το πιο πιθανό να ήταν κουνούπι !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Απίστευτο.. Μα πού το βρήκε το κουνούπι εκεί μέσα που είναι κρυμμένο?? Θα μας τρελάνουν τα ζουζούνια μας μου φαίνεται!

Ευτυχώς έγιναν γρήγορα περαστικά twenty!

Link to comment
Share on other sites

Να εισαι καλα max και σε ευχαριστω για τα περαστικα και οπως το λες θα μας κουφανουν τα ζουζουνια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...