Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατρος (ΑΠΟΡΙΕΣ)


ilonka19

Recommended Posts

Πλησιάζει η ώρα του τοκετού και έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη μετα την εγκυμοσύνη εποχή και το θέμα του παιδιάτρου. Καταρχην θα ήθελα να μαθω με ποια κριτήρια επιλέξατε τον/την παιδίατρό σας? Ο ίδιος κάνει τα εμβόλια του παιδιού ή πάτε σε νοσοκομείο/ΙΚΑ για να τα κάνουν εκεί? Είχατε βρει παιδίατρο πριν τον τοκετό ο οποίος είδε το μωρό κατα την παραμονή του στο μαιευτήριο ή εμπιστευτήκατε τους γιατρούς του μαιευτηρίου? Εχει νόημα να κάνω ασφάλεια υγείας για τον πρώτο χρόνο του μωρού επειδή άκουσα ότι στην αρχή τρέχεις πολύ συχνα στον παιδίατρο και στο νοσοκομείο (στις περισσότερες περιπτώσεις λόγο άγνοιας για το πως συμπεριφέρεται ενα μωρο)?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εμείς τα εμβόλια τα κάνουμε σε ιδιώτη παιδίατρο όπως και την παρακολούθηση του παιδιού. Έχε υπόψιν σου ότι το ΙΚΑ έχει μια λίστα με υποχρεωτικά εμβόλια τα οποία κάνει και κάποια άλλα δεν τα θεωρεί υποχρεωτικά οπότε δεν τα κάνει. Π.χ. του πνευμονιόκοκου που είναι ακριβό εμβόλιο (περίπου 80 ευρώ) το ΙΚΑ δεν το έχει στη λίστα.

 

Κριτήριο για την επιλογή εκτός απο τις συστάσεις, θεωρώ και την καλή επικοινωνία με τον γιατρό. Βασικά ένας γιατρός που θα είναι κοντά σας, θα έχει ανοιχτό το κινητό του πάντα, θα είναι πρόθυμος να μιλήσει μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε θέμα και θα είναι ευέλικτος.

 

Για ιδιωτική ασφάλιση δεν ξέρω ειλικρινά αν έχει νόημα να κάνετε. Καλό ιδιωτικό νοσοκομείο για παιδιά δεν υπάρχει. Σε περίπτωση ανάγκης (χτυπάμε ξύλο εδώ) η ασφαλέστερη λύση για το μικρό σου θα ήταν να το πας στο Παίδων. Ίσως αν θέλατε να κάνετε μια ιδιωτική ασφάλιση να εξετάζατε κάποιο πρόγραμμα όπου το παιδί θα πάρει ένα ποσό συμπληρώνοντας τα 18 του έτη ή κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Την ασφάλεια τη σκέφτηκα επειδή σχετικά κοντα στο σπίτι μου υπάρχει ιδιωτικό νοσοκομείο με καλή φήμη και αντί να πηγαίνο στην παιδίατρο να το πηγαίνω κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς δεν γνωρίζαμε κανένα παιδίατρο όταν γένναγα. Βέβαια είχα φίλες που μένανα στην περιοχή που μένω τώρα, όμως να σου πω την αλήθεια δεν τις ρώτησα σε ποιο παιδίατρο πάνε. Η μια μου είχε πει ότι επέλεξε τον δικό της τυχαία.

 

Έτσι ρώτησα τον γυναικολόγο μου εαν μέσα από τον μαιευτήριο γνωρίζει κάποιο καλό παιδίατρο κοντά στην περιοχή που μένουμε για να μας συστήσει.

 

Μας σύστησε μια γυναίκα η οποία ήταν και αυτή που έκανε την πρώτη εξέταση με το που γεννήθηκε (είδα τις σφραγίδες στο βιβλιάριο)

 

Γενικά είμαι ικανοποιημένη, όμως δεν έτυχε να αρρωστήσει ως τώρα. Μια φορά αρρώστησε όταν ήταν διακοπές και οι γονείς μου τον πήγαν σε μια παιδάτρο στην επαρχία. Εγώ ήμουν Αθήνα τότε, αλλά μιλησα και με αυτή στο τηλέφωνο και με την δική μας αμέσως και με τα λεγόμενα της συμφώνησε με την άλλη.

 

Πάντως μας έχει δώσει εκτός από το τηλέφωνο του ιατρείο και το κινητό και τους σπιτιού της. Ακατάλληλη ώρα δεν έχει τυχει να πάρω ποτέ, όπως έχω ενοχλήσει Σαβατοκύριακο και ήταν διαθέσιμη.

 

Εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Να είναι διαθέσιμος και να μπορείς να τον βρεις σε περίπτωση ανάγκης.

 

Επίσης σε κάθε επίσκεψη να ασχολείται με το παιδί και να έχει ώρα να συζητήσει μαζί σου για τους προβληματισμούς και ότι έχεις να πεις σχετικά με το παιδί. Με την συζήτηση μπορείς να καταλάβεις αν κάτι δεν σου πάει καλά. Επίσης εάν δεν είσαι ευχαριστιμένος μπορείς ανα πάσα στιγμή να αλλάξεις γιατρό

 

Οι γονείς μου επειδή μικρή είχα τρομερό πρόβλημα με το φαγητό (δεν έτρωγα και δεν έβαζα βάρος με τίποτα) είχαν αλλάξει παρα πολλους παιδιάτρους μέχρι να βρούν κάποιον σωστό και είχαν ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις για το πρόβλημα μου!

Link to comment
Share on other sites

Η ΝAFSIKA εχει εμπειρεια με παιδιατρο του Ικα και αν θελει ας γραψει..

 

στο μαιευτηριο τα μωρα τα παρακολουθουν νεογνολογοι και μετα σου δινουν την καρτα τους..

εμεις εχουμε ασφαλεια δημοσιου και τον πηγαμε σε ιδιωτη γιατρο για εμβολια κλπ

μια φορα που ανεβασε πολυ πυρετο για αρκετες ημερες τον πηγα στον Αγιο Λουκα και τον ειδε μια καθηγητρια πανεπιστημιου τρομερη αλλα παιρνει 80 ευρω επισκεψη και δεν μπορω να δινω για ενα εμβολιο 80 ευρω.

ετσι κρατησα αυτην του δημοσιου αλλα αν γινει κατι σοβαρο θα παω στον Αγιο Λουκα..

οσο για την ασφαλεια δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο.το εψαξα και εγω.

βεβαια το δημοσιο εχει πολυ καλη περιθαλψη.στο ικα δεν ξερω........

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ πήγα στο μιλητό. Δηλαδή πήγα σε αυτόν που πάει η κουνιάδα μου, που είναι κοντά μας καταρχήν (βασικό πιστεύω)και είναι δοκιμασμένος. Τα εμβόλια τα έχει και στο ιατρείο του και τα πληρωνεις ή τα γραφει ο παιδίατρος του ΙΚΑ, πας και τα παίρνεις από το φαρμακείο και του τα πας.Τότε πληρώνω μόνο επίσκεψη.

Link to comment
Share on other sites

και εγώ ρώτησα αυτούς που είχαν παιδιά και αναλόγως έπραξα. Επέλεξα μια παιδίατρο που την έχει μια φίλη που είναι πολύυυυυ κολλημένη σε θέματα ασθενιών (έχει πολλές ανησυχίες, ρωτάει συνέχεια, αλλάζει γιατρούς κλπ).

είναι και στο ΙΚΑ και με βολεύει με τη συνταγογράφηση.

 

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Link to comment
Share on other sites

αντε να γραψω με μικρα,γιατι παρεξηγηθηκα οτι φωναζω.

λοιπον,εγω για ενα χρονο πηγαινα σε ιδιωτικους γιατρους και γερο να ναι το πουλακι μου,πηγαιναμε μονο για τα εμβολια.το ζυγιζαν,το μετρουσαν,αγοραζα το εμβολιο και πληρωνα και την αμοιβη.φυσικα χαλαλι,αλλα αφου το παιδι δεν μου κανε ουτε μια φορα πυρετο και γενικα καμια ιωση,σκεφτηκα να ξεκινησουμε στο ΙΚΑ της περιοχης μας.τη πρωτη μερα που πηγα στο ΙΚΑ ο γιατρος με το που ειδε τις υπογραφες αλλων γιατρων μου αρχισε το κυρηγμα,γιατι να πηγαινουμε σε ιδιωτικους και γενικα γιατι να πληρωνουμε αφου υπαρχει αυτος,και εν παση περιπτωση αν θελουμε να πληρωνουμε υπαρχει και αυτος!!!που να ξερε οτι ειχα ακουσει χιλια δυο πριν γεννησω γι αυτον και δεν ηθελα να το παω με τιποτα οπως και πολλες μαμαδες...στην αρχη ζητησα να μου γραφει τα εμβολια και να τα κανω αλλου,και δεν το δεχτηκε.καναμε καναδυο εμβολια(δεν τα κανει αυτος αλλα η νοσοκομα,υπογραφει οτι εγιναν πριν εξετασει το παιδι και δυο φορες τον παρακαλεσα να μου το εξετασει και να μου το ζυγισει).την πρωτη φορα που εκανε πυρετο ο μικρος τον πηγα,τον εξετασε και μου πε πως ηταν ερεθισμενο το αυτακι του και θα του εδινα μονο αντιπυρετικα.εγω του ρωτησα ποσο να του δινω και μου ειπε θα γραφει επανω το κουτι.δεν ηξερα οτι παει με τα κιλα η δοση και διαβασα τις οδηγιες.του δωσα ακριβως μιση δοση απ'αυτη που επρεπε να παρει.το βραδυ το παιδι το πηγα στο νοσοκομειο με σπασμους και ωτιτιδα σε τετοιο βαθμο που μου πε γιατρος θα μπορουσε να σπασει το τυμπανο!μολις βγηκαμε πηγα στο ΙΚΑ να γραψω κατι κλισματα για τους σπασμους και κοντεψε να με βγαλει τρελλη"αφου σου ειπα ποσο να του δωσεις "μου το ειπε πανω απο 10 φορες!τελευταια φορα πριν μια βδομαδα πηγα για εμβολιο του το εκανε η νοσοκομα και πρηστικε στον ποπο του.ακομα η μελανια δεν εφυγε.εχω πολλη υπομονη,δεν ξερω ομως μεχρι ποτε!!καπου που ειπα τα δικα μου,μου ειπαν οτι μια να κανει καταγγελια θα μαζευτουν πολλες μαζι.κατι ακουσα πως παιρνει λεφτα απο τους αλλοδαπους μεσα στο ΙΚΑ(επισκεψη κανονικη)!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif
Link to comment
Share on other sites

ΑΙΣΧΟΣ.... Α Ι Σ Χ Ο Σ όμως... Ντροπή του. Πω είμαι και νευρικιά θα με ακούσει όλο το ΙΚΑ αν μου κάνουν νούμερα :evil:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Link to comment
Share on other sites

αχ τα νευρα μου.......

το πριονι γρηγορα........

Η NAFSIKA εχει ενα υπεροχο παιδακι το οποιο ειχα την τυχη να γνωρισω και με πιανει κατι οταν ακουω τις περιπετειες τους..

μα το σοι ανθρωποι ειναι αυτοι οι γιατροι???

παιδια δεν εχουν αυτοι?καταγγελια και Τριανταφυλοπουλος ΤΩΡΑ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε παιδια πως επιβιωνουν αυτοι οι τύπου ανθρωποι..

Πως την γλυτώνουν και κανουν τις αθλιοτητες τους πανω στα παιδιά μας... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορά το ΙΚΑ πηγαίνω για τα φάρμακα της εγκυμοσύνης και για τις εξετάσεις αίματος στο Κέντρο Προστασίας Μητέρας και Παιδιού στη Δελφών (Θεσσαλονίκη). Εκεί οι κυρίες (γιατροί και νοσοκόμες) είναι τρομερά γλυκές με τα μωρά (τις έχω παρακολουθήσει πολλές φορές) γι'αυτό σκεφτομουν να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Link to comment
Share on other sites

Αχ NAFSIKA κάτι μου θυμίζει η περίπτωσή σας!!! :evil:

Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό ταμείο το ΤΑΞΥ δικό μου τότε που εργαζόμουν και πήγαινα σε όποιο παιδίατρο ιδιωτικό ήθελα και δεν πλήρωνα τίποτα είτε γιατί ήταν αυτός γραμμένος στο ταμείο είτε γιατί μας πλήρωναν την απόδειξή του κατά 70% πίσω. Από πέρισυ όμως αναγκάστηκα να τον γράψω στο ΙΚΑ και δεν με σύμφερε να πληρώνω ιδιώτη παιδίατρο και τα φάρμακα. Ετσι είπαμε να πάμε στον παιδίατρο στο ΙΚΑ να μας γράφει τουλάχιστον τα φάρμακα από την συνταγή του ιδιώτη. Αμ δε!!! Δεν το δέχτηκε ο γιατρός με τίποτα κλωτσηδών έξω!!! Ετσι πήγαμε ένα απόγευμα στο δικό του ιατρείο ιδιωτικά μιας και ήταν δίπλα μας και πολύ πιο φτηνός.

40 ευρώ το μαλλί αντί για 60 που μας έπερνε ο άλλος και τα φάρμακα μας τα έγραψε στο βιβλιάριο του ΙΚΑ και την άλλη μέρα το απόγευμα πήραμε από το ιδιωτικό ιατρείο του την συνταγή και την πήγαμε στο φαρμακείο!

Καμμιά φορά μεσα στο χειμώνα λογου του ότι τα απογεύματα δεν προλαβαίνουμε πλέον να πηγαίνουμε στο ιατρείο του για επαναληψη φαρμάκων που μας είχαν τελειώσει πηγαίναμε το πρωί στο ΙΚΑ στο γραφείο του και μας εξυπηρετούσε με το χαμόγελο στα χείλι και όλα καλά!!! Εως ότου ήρθε η μέρα να του ζητήσω να μου γράψει , μετά από 2 χρόνια που παρακολουθεί τον Νεκτάριο και πλήρες ενημερωμένος από εμας για το πρόβλημα του αυτισμού, ένα χαρτί για το κολυμβητήριο εντελώς τυπικό! Μας έβγαλε την ψυχή , με πρόσβαλε εμένα και το παιδί μου άπειρες φορές και μάλιστα μας είπε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή και χατηρικά επειδή μας λυπήθηκε παρακολουθεί το παιδί μας που έχει "το σύνδρομο αυτό το... πως το είπατε δεν το ξέρω"

και να πάμε στο Παίδων να κάνει το παιδί τρίπλεξ καρδιάς και τεστ κοπόσεως και να μας δώσουνε βεβαίωση ότι η νοητική του κατάσταση είναι για κολύμβηση, και υπόψιν ότι η κολύμβηση που κάνουμε είναι θεραπευτική για άτομα με ειδικές ανάγκες και όχι για πρωταθλητισμό!!!!

 

Τελικά τον "έγραψα" και πήγα στον παλιο παιδίατρο που όταν του είπα το σκηνικό μου ειπε: οτι ο εν λόγω παιδίατρος θα πρέπει να είναι άσχετος με αυτες τις παθήσεις αφού απεκάλεσε σύνδρομο τον αυτισμό!!! Είναι επίσης πολύ επικίνδυνος γιατί την πρώτη γνωμάτευση ότι κάτι δεν πάει καλά στην ανάπτυξη του παιδιού την κάνει ο παιδίατρος και μάλιστα από νωρίς για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και αυτός θα πρέπει να έχει πάρει πολλά παιδάκια στο λαιμό του από την απαράδεκτή άγνοιά του!!!

Αν ήθελα να του κάνω και καταγγελία, (αλλά δέν έχω γραπτά στοιχεία ή μάρτυρα) και το μόνο που έχω να κάνω είναι να πηγάινω να μας γράφει κανένα DEPON!!!

Μάλιστα ο παλαιός μας παιδίατρος αφού εξέτασε με το στηθοσκόπειο αλλά και τα αφτιά του παιδιού και έμαθε για την ΔΑΔ/αυτισμός, (σημειωτέων ότι εκείνος μας έκανε νήξει πριν 1μιση και χρόνο ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να πάμε το παιδί σε νευρολόγο ή αναπτυξιολόγο και εμείς το ψιλοαμμελήσαμε και πήγαμε πριν ένα χρόνο), μας έδωσε το χαρτί και ΔΕΝ μας χρέωσε ούτε την επίσκεψη!!!

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι πολλοί γιατροί είναι απαράδεκτοι, ξεφτιλισμένοι, ανίκανοι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και τη γλιτώνουν επειδή δεν έχουμε γραπτά στοιχεία. Μήπως όμως μπορούμε τουλάχιστον να τους "φωτογραφίζουμε", εννοώ δηλαδή να αναφέρουμε την οδό που βρίσκεται το ΙΚΑ και το μικρό τους όνομα. Τουλάχιστον με τον τρόπο αυτό οι μητέρες που επισκέπτονται το φόρουμ θα ξέρουν περίπου τι να περιμένουν από τα συγκεκριμένα άτομα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΙΚΑ Κορωπίου , δεν υπάρχει άλλος!!!

Στα υπόλοιπα παιδάκια μπορεί να είναι άψογος, σε αυτά που πιθανών να έχουν μια αναπηρία ή κάτι που θα πρέπει να το προσέξει στην ανάπτυξή τους ο παιδίατρος ,δυστυχώς ο άνθρωπος είναι άσχετος!!!

Τον χειμώνα που θα μου αρρωστάινει συνέχεια και δεν θα μπορώ να πληρώσω τα ακριβά φάρμακα που πέρνει ίσως να αναγκαστώ να ξαναπάω :cry:

Αχ αυτά τα άτιμα τα χρήματα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εγω θελω να σας πω για την δικη μου παιδιατρο. Ειμαι πολυ τυχερη γιατι ειναι καταπληκτικη. Δεν ξερω με ποια ταμεια και αν ειναι συμβεβλημενη, με το δικο μου (του ΥΕΑ) δεν ειναι αλλα σε καθε επισκεψη στο σπιτι καθεται τουλαχιστον 2 ωρες και εξηγει τα παντα, ειναι διαθεσιμη παντα και πολυ καλος ανθρωπος. Ενδιαφερεται βρε παιδια, δεν κανει απλως τη δουλεια της. Ειναι Αθηνα, στην Δροσια. Και παρα πολυ οικονομικη! Να τη φτυσω να μην τη ματιασω! :P:lol:

 

Οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει μηνυμα.

Link to comment
Share on other sites

κι εμείς κοιτάξαμε να βρούμε παιδίατρο κοντά στο σπίτι και ρωτούσαμε στα πέριξ εμπειρίες από άλλους γονείς - τελικά, η παιδίατρος που εξέτασε την μαγουλήθρα όταν γεννήθηκε μένει πολύ κοντά μου (ακόμα και με τα πόδια μπορώ να πάω) ήταν πολύ εγκάρδια στο μαιευτήριο (ακόμα θυμάμαι το χαμογελαστό της, σχεδόν ενθουσιασμένο προσωπό της, να μου ανακοινώνει το υγιές του παιδιού μου, το βάρος και το ύψος).

ρώτησα λοιπόν τον γυναικολόγο μου αν τη γνωρίζει πραγματικά...και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη, μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλή!!

 

ευτυχώς δεν αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα με την μικρή. είναι πάντα διαθέσιμη και εξυπηρετική.είναι οικονομική, 30 ευρώ επίσκεψη.μάλιστα, τα ακριβά εμβόλια μου τα γράφει μόνη της στο ΙΚΑ - έχει γνωστό που μας εξυπηρετεί.

μάλιστα, στην αρχή που η μαγουλήθρα δεν έβαζε αρκετό βάρος, ασχολήθηκε πολύ ζεστά και αναλυτικά με το ζήτημα, ώσπου καταλήξαμε πως δεν ήταν κάτι παθολογικό.να φανταστείτε, εγώ δεν ανησυχούσα...αφού η μπέμπα ήταν πάντα χαμογελαστή, κεφάτη....έδειχνε μια χαρά!!! :oops:

 

από ότι καταλαβαίνω είναι και λίγο τύχη...αλλά χαλαρά, αλλάζεις γιατρό άμα δεν σου κολάει κάτι!!

 

όσο για τα "καθάρματα" του ΙΚΑ, πάτε με παρέα (για να σταθεί μάρτυρας....ίσως??) ή ρωτήστε έναν δικηγόρο τί χρειάζεται για να υπάρξουν στοιχεία για σοβαρή καταγγελία. αν μου τύχαινε, εγώ έτσι θα έκανα!!

(έχω καταγγείλει την S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ στον ΕΦΕΤ, και καθόλου "δεν μάσησα", μάλιστα δικαιώθηκα)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

που είναι αυτή η παιδιάτρος που είναι τόσο καλή και παίρνετι 30€? έρχεται και σπίτι? θα μου στείλεις π.μ.? το κακό είναι ότι μένω Σεπόλια και αποκλείεται να ερχεται ως εδώ ή θα έρχεαι με διπλή αμοιβή!

Link to comment
Share on other sites

Εμείς είμαστε του δημοσίου η μικρή μου δηλαδή όχι εγω) και πάμε σε συμβεβλημένο γιατρό. Ήθελα να πηγαίνω σε μια συγκεκριμένη παιδίατρο αλλα δεν είναι συμβεβλημένη αλλα και δεν δουλευει με ραντεβού. Αρχικά ρωτησα τον γυναικολόγο μου να μου συστήσει κάποιον και πήγαμε. Μετά από 6 μήνες έκοψε την σύμβαση του με το δημόσιο οπότε επρεπε να τον πληρώνω να πηγαίνω στο ταμειο τις αποδείξεις και να περιμένω μήνες να μου επιστρέψουν μέρος αυτών. οπότε ρωτώντας άρχισα να δοκιμαζω γιατρούς. κατέληξα με τα από σε έναν και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη. Πάμε εδω και και χρόνο. είναι διαθέσιμος πάντα, μας έχει βοηθήσει αρκετά... τα εμβόλια τα κάνει αυτός, τα γράφει στο βιβλιάριο της και δεν πληρώνουμε μια. Αν περίμενα από το ΙΚΑ ούε και αλίμονο

.png
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας αν ξέρετε κανέναν καλό παιδίατρο στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας. Μένω στο Νέο Ηράκλειο και σκέφτομαι να αλλάξω παιδίατρο.

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Εχω και εγώ μία που είναι υπέροχος άνθρωπος και καλή γιατρός, στα Βριλήσσια! (μάλλον λίγο πιο μακρια για σένα όμως... :? )

 

Ναι, μάλλον είναι λίγο μακρυά. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...