Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat 0-2 | 3-5 | 6-12
 
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
-
 

Επιστροφή   Φόρουμ της ΕΕΕΓ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) > Θέματα γενικού ενδιαφέροντος > Σπίτι μου Σπιτάκι μου!

Notices

Σπίτι μου Σπιτάκι μου! Πρακτικές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, αρχειοθέτηση & οργάνωση σπιτιού, επισκευές, ηλεκτρικά, καθαριότητα σπιτιού κλπ.Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων
Παλιά 18-07-12, 08:55   #1
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΑ

Καλημέρα, έχουμε ένα σοβαρό (για μας) πρόβλημα με το γείτονα μας και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, μήπως τελικά είμαστε εμείς υπερβολικοί. Στην απέναντι πολυκατοικία (η οποία δυστυχώς είναι πολύ κοντά σε μας, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της δικής μας πολυκατοικίας), μένει μία οικογένεια..λίγο περίεργη (θα καταλάβετε τί εννοώ). Η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά και το μπαλκόνι τους πολύ πολύ μικρό. Όλοι στην οικογένεια είναι άνεργοι (πατέρας, μητέρα, ενήλικος υιός, γιαγιά) και σε άσχημη οικονομική κατάσταση (δε διαθέτουν λ.χ. αυτοκίνητο, air-condition, καρέκλες γαι το μπαλκόνι κλπ -βρίσκουν αυτοσχέδιες λύσεις- ενδεικτικά ανέφερα τα παραπάνω) και δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ από το σπίτι. Με αποτέλεσμα να "ζουν" ο σύζυγος και η σύζυγος (γύρω στα 60-65 έτη) στο μπαλκόνι και όταν λέω "ζουν" εννοώ ότι μπαίνουν μέσα μόνο για ύπνο. Ακόμη και στον καύσωνα κρεμάν σεντόνια στα κάγκελα, βάζουν τα πόδια σε λεκάνη με νερό και αράζουν. Μέχρι εδώ καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως ζούμε σε μία ήσυχη γειτονιά και όπως ανέφερα δεν πάνε πουθενά, παρακολουθούν με προσοχή ο, τι κινείται. Βγαίνω στο μπαλκόνι να πετάξω κάτι στον κάδο, παρακολουθούν. Ανοίγω λίγο την κουρτίνα, κουνιούνται πέρα δώθε για να δουν μέσα. Πάω στο πάνω μπαλκόνι (μένουμε σε μεζονέτα σε πολυκατοικία) να απλώσω, σηκώνονται και πάνε στα κάγκελα να με δουν καλά, μη με χάσουν. Παραγγέλνουμε να φάμε από έξω, χτυπάει ο ντιλιβεράς το θυροτηλέφωνο, σηκώνονται από τις καράκλες τους να δόυν. Πάμε να παρκάρουμε, κρεμιούνται από το μπαλκόνι να δούνε. Τελοσπάντων, καλά μέχρι εδώ. Και πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Το πρόβλημα ξεκινάει με το κομπολόϊ του κυρίου. Έχει μανία, το παίζει 24 ώρες το 24 ωρο, τρελά και με δύναμη. Να φανταστείτε έχει κρεμάσει στον τοίχο του μπαλκονιού τα κομπολόια του, σε καρφιά. Και έχει αυτά τα χοντρά, τα μεγάλα. Ξεκινάει 8 το πρωί και τελειώνει κατά τις 11 το βράδυ (με ένα διάλειμα το μεσημέρι κατά τις 2:30).
Λόγω της εγκυμοσύνης περνάω πολλές ώρες στο σπίτι και αναγκαστικά τον ακούω..έχουμε τρελαθεί, με το που πιάνει το κομπολόϊ κλείνουμε όλες τις πόρτες (πάνω - κάτω ανεβοκατεβαίνω συνέχεια) και βάζουμε το κλιματιστικό. Εννοείται ότι αυτή τη στιγμή είμαι με κλειστές τις μπαλκονόπορτες.
Φτάσαμε σε σημείο με τον σύζυγο να λέμε ότι έχουμε πρόβλημα εμείς. Δυστυχώς όμως, όποιος έρθει σπίτι μας επίσκεψη και καθόμαστε στο μπαλκόνι ενοχλείται και από τον αδιάκριτο τρόπο που κοιτάζουν και από τον ενοχλητικό ήχο του κομπολοϊού (σημείωση: τον συνεχή ήχο. Κατλα τα άλλα εννοείται ότι δεν ενοχλούμαστε με όποιον παίζει κομπολόϊ, προς θεού). Με αποτέλεσμα όταν καλώ καμιά φίλη να καθίσουμε στο μπαλκόνι, η απάντηση είναι "άσε μωρέ, έλα εσύ, να μας τρελάνει ο δικός σου". Επίσης τελευταία μας έπιασε ο διπλανός μας (ζευγάρι 60-65 ετών με ενήλικη κόρη στο σπίτι), ενοχλημένος κι αυτός από το κομπολόϊ, αλλά και όπως μας είπε "εγώ έχω κόρη και γυναίκα, δεν μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι, βάζει την καρέκλα του (κάτι σαν παλιά καρέκλα τυλιγμένη με σεντόνι) και κοιτάζει σαν ..., δεν μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι". Βέβαια λύση δεν βρήκε ούτε κι αυτός και ούτε τον βλέπω να μπαίνει σε διαδικασία να βρει.
Σκεφτήκαμε να τον πάρουμε με το καλό, αλλά είναι έξεστος, ακοινώνητος, των σπηλαίων, θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια. Να φανταστείτε ουρλιάζει με το παραμικρό (με τους πεζούς που περνάν από κάτω, τα αυτοκίνητα κλπ, ενώ το μπαλκόνι του βρίσκεται πολύ ψηλά, στον 2ο όροφο, δεν έχει κανένα λόγο να ενοχλείται).
Τελευταία τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια και στενοχωριέμαι γιατί είμαι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης (το Δεκέμβρη με το καλό περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι) και είμαι όλο νεύρα. Έχουμε την αίσθηση με το σύζυγο ότι μας έχει καταλάβει, γιατί με το που αρχίζει κλείνουμε πόρτες και ψιλοφωνάζω. Εκεί είναι που αρχίζει να παίζει πιο έντονα, σαν να μας έχει καταλάβει. Επίσης όταν πάμε να βγούμε στο μπαλκόνι (από τις σπάνιες φορές που δεν είναι έξω), σε δευτερόλεπτα βγαίνει και παίρνει και ένα και δύο κομπολόϊα και αρχίζει...μπαίνουμε αμέσως μέσα και μπαίνε κι αυτός. Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι πλέον η ιδέα μας, αφού το έχουν διαπιστώσει άτομα που έρχονται τακτικά σε μας (π.χ. ο αδερφός μου). Η απόσταση είναι πολύ μικρή και ο ήχος πολύ ενοχλητικός, μάλλον το διατυπώνω λάθος, η συχνότητα και η διάρκεια που παίζει είναι αυτό που μας ενοχλεί.
Σκεφτόμαστε ότι αν του χρόνου με το καλό έχουμε και το παιδί, δε θα μπορώ τρεις και λίγο να τρέχω σαν την τρελή να κλείνω πόρτες το κατακαλόκαιρο. Επίσης σκεφτόμαστε τα νεύρα μας (τα οποία δε θέλουμε να τα βγάζουμε μπροστά στο παιδί), αλλά και το λεξιλόγιο μας (που και που από τα νεύρα μας ξεφεύγουν πολλά "μπιπ"). Φίλοι που έχουν ζήσει την κατάσταση μας είπαν ότι αν ήταν στη θέση μας θα είχαν μετακομίσει. Είμαστε στο ενοίκιο, ευτυχώς δεν είναι δικό μας!! Το σπίτι το έχουμε κάνει πολύ όμορφο, το γείτονα τώρα να δούμε.
Πάντως δεν μπορούμε να τον πιάσουμε ούτε με το καλό, ούτε με το κακό (καθ΄ότι αγριάνθρωπος). Εσείς θα μετακομίζατε για τέτοι λόγο?
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:15   #2
soch
 
Εγγραφή: 03-05-2012
Περιοχή: Βύρωνας
Μηνύματα: 126
soch ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Καλημέρα,
το σπίτι πρέπει να είναι κατάλληλο για ξεκούραση σωματική και πνευματική. Να μπορείς να χαλαρώνεις, να ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα σου όποτε το επιθυμείς. Αν δεν συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τρόποι επίλυσης ή παράκαμψης των προβλημάτων, η μετακόμιση είναι η μόνη διέξοδος.
BTW την ίδια περίοδο γινόμαστε γονείς. Εύχομαι με ένα πόνο.
__________________
Σωκράτης
Ο χρήστης soch δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:36   #3
yotasam
 
Το avatar του χρήστη yotasam
 
Εγγραφή: 02-01-2010
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Μηνύματα: 1.045
yotasam χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

Ευτυχώς που το σπίτι δεν είναι δικό σας. Ναι, και εγώ θα μετακόμιζα. Βέβαια πάντα ρισκάρεις να πετύχεις τίποτα χειρότερο, έτσι;
__________________

Ο χρήστης yotasam δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:36   #4
jo89
 
Το avatar του χρήστη jo89
 
Εγγραφή: 24-09-2011
Μηνύματα: 1.918
jo89 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Σε καταλαβαινω ειναι που σπαστικο........καλα τι παει να πει ειναι αγριανθρωπος καταλαβαινω τι εννοεις αλλα γιατι να μην κανεις πρωτα μια συζητηση παρατηρηση.......

Οχι και να μετακομισω δεν νομιζω να μετακομιζα ειδικα αν με βολευε το σπιτι και το ειχα κανει ομορφο οπως λεςΕκτος πια αν τοσο πολυ δεν εβγαζα ακτη με δαυτους
__________________

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"
Ο χρήστης jo89 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:37   #5
isabell
 
Το avatar του χρήστη isabell
 
Εγγραφή: 29-05-2012
Μηνύματα: 126
isabell ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

μεγάλη ιστορία άνοιξες τώρα! όταν έμενα στο ενοίκιο ΔΥΟ φορές είχα μετακομίσει λόγω κακού γείτονα. δυστυχώς μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε από λόγια ούτε με το καλό ούτε από αστυνομία. γνώμη μου είναι όπως είπε και το προηγούμενο μέλος να φύγετε και μάλιστα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν γεννήσεις θα είναι δύσκολο
__________________
Ο χρήστης isabell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 09:40   #6
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Σκεφτομαι τι μπορεις να κανεις για αντιποινα ..... σιγα μην αφηνα το ωραιο μου σπιτακι γι αυτον ... αλλα κατι πρεπει να γινει.. τι ομως...
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:44   #7
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Σκεφτήκαμε για αντίποινα να βάζουμε μουσική στο μπαλκόνι μόλις ξεκινάει και να μπαίνουμε μέσα. Αλλά βρε κορίτσια, δεν είναι στον χαρακτήρα μας, δε θέλουμε να ενοχλούμε άλλους γείτονες.
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:46   #8
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tsarli Εμφάνιση μηνυμάτων
Σκεφτήκαμε για αντίποινα να βάζουμε μουσική στο μπαλκόνι μόλις ξεκινάει και να μπαίνουμε μέσα. Αλλά βρε κορίτσια, δεν είναι στον χαρακτήρα μας, δε θέλουμε να ενοχλούμε άλλους γείτονες.
το ξερω αλλα κατι ομως πρεπει να γινει ... οι αλλοι γειτονες δεν εχουν προβλημα???? το σπιτι να υποθεσω ειναι δικο τους ε?
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:51   #9
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Πάντως η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Προχθές περιμέναμε κατά τις 10 το βράδυ να έρθει ένας ηλεκτρολόγος να μας πει για ενίσχυση του πίνακα (να ανεβάσουμε τα αμπερ για να βάλουμε θερμοπομπούς). Ο γείτονας δεν ήταν στο μπαλκόνι, τί ευτυχία! Με το που βλέπει ο άντρας μου τον ηλεκτρολόγο να παρκάρει του φωνάζει "Παναγιώτη, εδώ, στον δεύτερο όροφο". Ε, βλέπεις τον απέναντι να τρέχει έξω και μόνο που δεν κρεμάστηκε από τα κάγκελα για να δει τον Παναγιώτη. Πάντως παλιότερα που δίπλα μας έμενε μία ηλικιωμένη (τώρα το αγόρασε άλλος το σπίτι), είχε μαλώσει άσχημα μαζί τους, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Είναι πάντως αστείο το πώς κουνιούνται τα κεφάλια τους κατά την παρακολούθηση! Σαν να βλέπουν αγώνα τένις (εμείς είμαστε το μπαλάκι), όπου πάμε μας ακολουθούν!!
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:53   #10
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΣΩΤΗΡΙΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
το ξερω αλλα κατι ομως πρεπει να γινει ... οι αλλοι γειτονες δεν εχουν προβλημα???? το σπιτι να υποθεσω ειναι δικο τους ε?
Το σπίτι είναι δικό τους, ναι. Οι διπλανοί μας έχουν κι αυτοί πρόβλημα όπως μας είπαν, αλλά είναι ιδιοκτήτες και απ' ότι κατάλαβα δε μπαίνουν σε διαδικασία να βρούμε όλοι μαζί μια λύση (μπορεί να μη θέλουν να ανοίξουν παρτίδες μαζί του, αφού αυτοί θα μένουν μια ζωή εδώ, ενώ εμείς είμαστε ενοικιαστές). Όσο για τους υπόλοιπους...θα σας φανεί περίεργο, αλλά δεν κάθεται κανένας στο μπαλκόνι?!!! Άραγε γιατί?
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 09:56   #11
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

πω πω αρχιζω και φορτωνω .... τελικα θα σκεφτομουν και εγω την λυση της μετακομισης αφου θα τον εχω μια ζωη απεναντι μου!
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:56   #12
rnt
 
Το avatar του χρήστη rnt
 
Εγγραφή: 04-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 236
rnt ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Νομίζω ότι πρέπει να του εξηγήσετε μαζί με τον άλλο γείτονα καταρχάς ότι ενοχλεί -τουλάχιστον όσον αφορά το κομπολόι- ώστε να ξέρετε ότι τουλάχιστον προσπαθήσατε πριν προχωρήσετε σε μετακόμιση. Με το νεογέννητο στο σπίτι και το άστατο ωράριο του δεν θα έχεις την πολυτέλεια να ανέχεσαι και τον αχαρακτήριστο γείτονα. Μήπως να τον πάρεις και στο φιλότιμο να τώρα που περιμένετε το μωρό?
__________________Ο χρήστης rnt δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:57   #13
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Και να φανταστείτε ότι έχω μεγάλα μπαλκόνια (στον 2ο και 3ο όροφο) και τελευταία αγοράσαμε από το carrefur ένα πολύ ωραίο σετ μεγάλο τραπέζι-καρέκλες, καινούριο, για να ομορφύνουμε το μπαλκόνι. Ακόμη δεν καθίσαμε με παρέα!! Κανείς δε δέχεται να κάτσει έξω. Νιώθω άσχημα, παρ' όλο που δεν φταίω εγώ.
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 09:58   #14
rnt
 
Το avatar του χρήστη rnt
 
Εγγραφή: 04-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 236
rnt ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Ή μάλλον χωρίς τον άλλο γείτονα...
__________________Ο χρήστης rnt δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:09   #15
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο rnt Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι πρέπει να του εξηγήσετε μαζί με τον άλλο γείτονα καταρχάς ότι ενοχλεί -τουλάχιστον όσον αφορά το κομπολόι- ώστε να ξέρετε ότι τουλάχιστον προσπαθήσατε πριν προχωρήσετε σε μετακόμιση. Με το νεογέννητο στο σπίτι και το άστατο ωράριο του δεν θα έχεις την πολυτέλεια να ανέχεσαι και τον αχαρακτήριστο γείτονα. Μήπως να τον πάρεις και στο φιλότιμο να τώρα που περιμένετε το μωρό?
O διπλανός (επειδή είναι ιδιοκτήτης), ναι μεν ενοχλείται, αλλά δεν κάνει κάποια κίνηση, να οργανωθούμε εννοώ και να βρούμε λύση όλοι μαζί.
Όσο για το φιλότιμο, μέχρι και ο μπαμπάς μου μας πρότεινε να τον πιάσει να τον μιλήσει (σαν "μεγάλοι" άνθρωποι, κοντά στην ηλικία), αλλά βρε κορίτσια, μιλάμε για ζουλού, για πολύ αγριάνθρωπο, σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και ίσως να μη φταίει κι αυτός για την κατάστασή του. Εξήγησα αρχικά την οικονομική του κατάσταση γιατί πιστεύω ότι επηρεάζει πολύ και την πνευματική του κατάσταση!!
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 10:11   #16
yasemi
 
Το avatar του χρήστη yasemi
 
Εγγραφή: 09-10-2008
Περιοχή: Menidi City...
Μηνύματα: 2.319
yasemi ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

ax ax ax αυτοι οι γειτονες,,,καμμενη και εγω απο την απο κατω αλλα δε τα παραθετω γιατι θα φουντωσω πρωι πρωι


κοιτα να δεις κουκλιτσα εγκυουλα,,,,,

εγω σαν χαρακτηρας και ο αντρας μου επειδη δε θα θελαμε να πιαστουμε μαλλι με μαλλι και εχουμε ριξει απειρους τσακωμους με την απο κατω και τον αντρα της θα του πηγαινα πολυ κοντρα του τυπου,,,,θα εβγαινα κανονικα στο μπαλκονι με τους φιλους μου μονη δε ξερω,,,οταν θα συζηταγα με τον αντρα μου θα πεταγαμε εεε εσυ κυρ νικο τι λες συμφωνεις???τι να μαγειρεψω σημερα???νομιζω οτι σε τετοιους ανθρωπους αμα τους ξεμπροστιαζεις ετσι καποια στιγμη ''θιγονται'' και το κοβουν,,,ερχετε ο μαστορας και λεω ελα παναγιωτη στο δευτερο και κοιταει ο διπλα???του λεω δυνατα οση ωρα προσπαθει να δει καλυτερα εεεεεεεεε κυρ νικο μη σκας ο μαστορας,,,δε ξερω εαν με πιανεις,,,,ε θα το πιασουν με μυνημα,,,,,βγες κανονικα στο μπαλκονι γιατι να μη βγουνε οι καλεσμενοι,,,,οκ σας κοιτανε,,,,κοιταξτε τους και εσεις,,,,δε μπορει ενα ιχνος ντροπης θα το εχουνε,,,,πετα σε ανυποπτο χρονο στη συζητηση εσεις συμφωνειτε???γι ανα δουμε θα μαζευτουν ή οχι??

τωρα για το κομπολοϊ δε ξερω τι ν απω,,,,απο οτι καταλαβα δε τοκανει ωρες κοινης ησυχιας για να του κανεις παρατηρηση,,,,,εδω δε ξερω ακομη,,,,αμα πιω καφε κατι θα σκεφτω,,,,
__________________
μαιμουδακι 08/05/07
αγριοκατσικο 01/12/09
Ο χρήστης yasemi δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:19   #17
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι η όλη κατάσταση που τον κάνει να φέρεται έτσι (ανεργία, ένα παλικάρι 2 μέτρα άνεργο και 24 ώρες το 24 ωρο μέσα, οικονομική δυσκολία, ασθένεια συζύγου-δεν ξέρουμε ακριβώς τί-, μία ηλικιωμένη γιαγιά που προφανώς την έχει μέσα στο σπίτι για τη σύνταξη, κατά τα άλλα επειδή μέχρι τώρα του έπιανε τη θέση στο μπαλκόνι όπου οριακά χωράν 3 άτομα, την έριξε ένα γερό βρίσιμο, τον άκουσε όλη η γειτονιά και από τότε η γιαγιά εξαφανίστηκε..μέχρι που σκεφτόμασταν αν τη σκότωσε!! Αν και θα το καταλαβαίναμε, τί στο καλό). Έχουμε φτάσει να έχουμε τύψεις που πήραμε καινούρια έπιπλα μπαλκονιού ή που παραγγέλνουμε τακτικά και βγάζουμε έξω τις σακούλες με κουτιά από πίτσες κλπ για να πεταχτούν το επόμενο πρωί, γιατί αυτός τρώει λιτά με τη γυναίκα του σε ένα τραπεζάκι πολύ μικρό, παλιό, χωρίς πολυτέλειες. Δεν κάθομαι να δω τί τρώνε, αλλά επειδή τρώνε έξω 5 μήνες, διαπιστώνω ότι διαθέτουν τα απολύτως απαραίτητα και αν...
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:21   #18
ISI
 
Εγγραφή: 08-10-2009
Μηνύματα: 170
ISI χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

γιατί δεν βάζεις τουλάχιστον στο μπαλκονι με το τραπεζι σου μια ωραια καλαμια, αυτές που τις πουλάνε σε ρολο, αλλλα να βρεις μια σε κάπως μεγαλο ύψος και ίσως και κάποια φουντωντα φυτά σε μεγάλες γλάστρες????
το ξέρω είναι εξοδα αλλά και τα σπασμένα νευρα σου, σε χειρότερα εξοδα θα σε βάλουν
Ο χρήστης ISI δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
..*..
Παλιά 18-07-12, 10:22   #19
mimika2011
 
Εγγραφή: 11-01-2012
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 586
mimika2011 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Μπορείς να βάλεις τέντες??Ισως θα ήταν μια λύση, τουλάχιστον να περιορίσετε την οπτική επαφή..Επίσης αν την ώρα που κοιτάνε αδιάκριτα τους προσβάλετε??Πάντως μην στεναχωριέσαι για του χρόνου με το παιδί..Θα είστε όλο βόλτες, και δεν θα σας ενοχλεί κανείς
__________________

Ο χρήστης mimika2011 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:32   #20
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο yasemi Εμφάνιση μηνυμάτων
ax ax ax αυτοι οι γειτονες,,,καμμενη και εγω απο την απο κατω αλλα δε τα παραθετω γιατι θα φουντωσω πρωι πρωι


κοιτα να δεις κουκλιτσα εγκυουλα,,,,,

εγω σαν χαρακτηρας και ο αντρας μου επειδη δε θα θελαμε να πιαστουμε μαλλι με μαλλι και εχουμε ριξει απειρους τσακωμους με την απο κατω και τον αντρα της θα του πηγαινα πολυ κοντρα του τυπου,,,,θα εβγαινα κανονικα στο μπαλκονι με τους φιλους μου μονη δε ξερω,,,οταν θα συζηταγα με τον αντρα μου θα πεταγαμε εεε εσυ κυρ νικο τι λες συμφωνεις???τι να μαγειρεψω σημερα???νομιζω οτι σε τετοιους ανθρωπους αμα τους ξεμπροστιαζεις ετσι καποια στιγμη ''θιγονται'' και το κοβουν,,,ερχετε ο μαστορας και λεω ελα παναγιωτη στο δευτερο και κοιταει ο διπλα???του λεω δυνατα οση ωρα προσπαθει να δει καλυτερα εεεεεεεεε κυρ νικο μη σκας ο μαστορας,,,δε ξερω εαν με πιανεις,,,,ε θα το πιασουν με μυνημα,,,,,βγες κανονικα στο μπαλκονι γιατι να μη βγουνε οι καλεσμενοι,,,,οκ σας κοιτανε,,,,κοιταξτε τους και εσεις,,,,δε μπορει ενα ιχνος ντροπης θα το εχουνε,,,,πετα σε ανυποπτο χρονο στη συζητηση εσεις συμφωνειτε???γι ανα δουμε θα μαζευτουν ή οχι??

τωρα για το κομπολοϊ δε ξερω τι ν απω,,,,απο οτι καταλαβα δε τοκανει ωρες κοινης ησυχιας για να του κανεις παρατηρηση,,,,,εδω δε ξερω ακομη,,,,αμα πιω καφε κατι θα σκεφτω,,,,
Αχ καλή μου yasemi, εσύ καλά τα λες, αλλά δε γίνεται τίποτα! Πού να ντραπούν αυτοί, αυτοί μόνο το βρακί που δεν έχουν βγάλει, όλα τα άλλα τα έχουν κάνει.
Εγώ δικαιολογώ την αδιακρισία τους, λέω στον άντρα μου ότι γι ' αυτούς είμαστε "θέατρο", σαν να βλέπουν κάθε μέρα διαφορετική παράσταση! Δεν με χαλάει. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το τάκα τούκα, το οποίο σου σπάει το νευρικό σύστημα. Και εννοείται ότι δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε τάκα τούκα. Μιλάμε για συνεχή, αδιάκοπτο, με ένταση, με μανία παίξιμο του κομολοϊού.
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 10:34   #21
malecon
 
Το avatar του χρήστη malecon
 
Εγγραφή: 18-12-2010
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 1.878
malecon ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tsarli Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το τάκα τούκα, το οποίο σου σπάει το νευρικό σύστημα. Και εννοείται ότι δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε τάκα τούκα. Μιλάμε για συνεχή, αδιάκοπτο, με ένταση, με μανία παίξιμο του κομολοϊού.
Βγες και εσύ με τον άντρα σου ή με κάποια φίλη σου και παίξε τάβλι με τις ώρες
Μια χαρά απασχόληση για το καλοκαιράκι και με εξίσου σπαστικό θόρυβο
Ο χρήστης malecon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:36   #22
AFRODITH
 
Το avatar του χρήστη AFRODITH
 
Εγγραφή: 06-07-2008
Μηνύματα: 548
AFRODITH ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Βαλε μια ψιλή καλαμοτη στα μπαλκόνια σού, την μέρα δεν θα βλεπει τιποτα!!!
εγω έχω βάλει 1,5 μετρο καλαμοτη για τα παιδιά μην σκαρφαλοσουν κάπου και πέσουν (οκ εγω έβαλα και έξτρα κάγκελα για να την δέσω καλά αλλα εσύ δεν χρειάζεσαι)
όσο για την μουσική πού είπες ,πιστεύω οτι οι γείτονες δεν θα ενοχλιθουν απο εσένα ισα ισα μπορεί να κατλαβουν τι κανέτε και να το κάνουν κιι αυτοί
Μπορείτε να οργανοθητε να βάζετε όλοι μουσική, τουλάχιστον τις ώρες που δεν είναι κοινης ησυχίας
__________________
Ο χρήστης AFRODITH δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:36   #23
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mimika2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να βάλεις τέντες??Ισως θα ήταν μια λύση, τουλάχιστον να περιορίσετε την οπτική επαφή..Επίσης αν την ώρα που κοιτάνε αδιάκριτα τους προσβάλετε??Πάντως μην στεναχωριέσαι για του χρόνου με το παιδί..Θα είστε όλο βόλτες, και δεν θα σας ενοχλεί κανείς
Τέντες έχουμε, δεν κάνουν τίποτα. Ο άντρας μου λέει να βάλει 1, 5 μέτρο ύψος καλάμια, αλλά εγώ δεν έχω τόσο θέμα με την οπτική επαφή. Είναι τόσο σπαστικό το κομπολόι, που το μόνο που με νιάζει είναι αν το σταματήσει. Αν το σταματήσει, θα του κάνω και τούμπες στο μπαλκόνι για να βλέπει, ό, τι θέλει. όχι ότι είναι ευγενικό να κοιτάς και να φέρεσαι αδιάκριτα, αλλά εδώ καιγόμαστε από το τάκα τούκα, τί να μας κάνει η παρακολούθηση?Τίποτα!
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:37   #24
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

μηπως να φοναζατε τον Λατσιο με τον Κανακη να παιζουνε ρακετες στο μπαλκονι σας τακα τουκα τακα τουκα???????
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:40   #25
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο malecon Εμφάνιση μηνυμάτων
Βγες και εσύ με τον άντρα σου ή με κάποια φίλη σου και παίξε τάβλι με τις ώρες
Μια χαρά απασχόληση για το καλοκαιράκι και με εξίσου σπαστικό θόρυβο
Φίλη δεν έρχεται καμία, τους ενοχλεί το κομπολόι αλλά πιο πολύ τον αποκαλούν πορνόγερο και δεν κάθονται έξω. Αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι σεξουαλικά τα κίνητρα του, απλά είναι σπαστικός σαν άνθρωπος.
Η ιδέα του τάβλι είναι καλή, να δούμε όμως πόση ώρα θα αντέξουμε με τον άντρα μου έξω, αφού μόλις μας βλέπει, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν πολυσυμπαθούμε το χόμπι του, του δίνει και καταλαβαίνει!
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 10:45   #26
tsarli
 
Εγγραφή: 06-10-2011
Περιοχή: Β. Ελλάδα
Μηνύματα: 1.064
tsarli ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΣΩΤΗΡΙΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως να φοναζατε τον Λατσιο με τον Κανακη να παιζουνε ρακετες στο μπαλκονι σας τακα τουκα τακα τουκα???????
Ναι, ναι, τέλεια ιδέα!! Πάντως όνομα του βγάλαμε, ο τάκα τούκα.
Καλά, θόρυβο μπορώ να κάνω και γω, αλλά δεν είμαι έτσι από τη φύση μου. Δε δίνω δικαίωμα και δε θέλω να μου κάνουν παράπονα, θα έχω τρελές τύψεις αν ενοχλήσω κάποιον. Αλλά αυτό με τον Κανάκη είναι τέλειο. Μήπως να του στείλω τη συζήτησή μας στην εκπομπή του το φθινόπωρο και να κάνει θερμή παράκλιση στον γείτονα, να κόψει το τάκα τούκα? Ο γειτονας δε θα δει την εκπομπή γιατί θα είναι στο μπαλκόνι, αλλά όλο και κάποιος θα του το σφιρίξει!
__________________
Ο χρήστης tsarli δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:52   #27
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tsarli Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, ναι, τέλεια ιδέα!! Πάντως όνομα του βγάλαμε, ο τάκα τούκα.
Καλά, θόρυβο μπορώ να κάνω και γω, αλλά δεν είμαι έτσι από τη φύση μου. Δε δίνω δικαίωμα και δε θέλω να μου κάνουν παράπονα, θα έχω τρελές τύψεις αν ενοχλήσω κάποιον. Αλλά αυτό με τον Κανάκη είναι τέλειο. Μήπως να του στείλω τη συζήτησή μας στην εκπομπή του το φθινόπωρο και να κάνει θερμή παράκλιση στον γείτονα, να κόψει το τάκα τούκα? Ο γειτονας δε θα δει την εκπομπή γιατί θα είναι στο μπαλκόνι, αλλά όλο και κάποιος θα του το σφιρίξει!
Αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι να αρχισετε και εσεις να πεζεται κομπολοι.... αλλα σας συστηνω το μπεγλερι κανει καλυτερο θορυβο..... ειλικρινα παντως δεν ξερω ποσο θα αντεξετε ο συζυγος τι λεει για πιθανη μετακομιση?
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:53   #28
isabell
 
Το avatar του χρήστη isabell
 
Εγγραφή: 29-05-2012
Μηνύματα: 126
isabell ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

σκέφτηκα μια άλλη λύση. να μιλήσετε στο σπιτονοικοκύρη σας μπας και του τρίξει τα δόντια αυτός λίγο. πείτε του οτι έχετε σκοπό να μετακομίσετε λόγω γείτονα. πιστεύω οτι προκειμένου να μη χάσει τα νοίκια θα έκανε τα πάντα γιατί είναι και δύσκολο με τέτοια κρίση να βρει άλλους ενοικιαστές
__________________
Ο χρήστης isabell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 10:54   #29
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο isabell Εμφάνιση μηνυμάτων
σκέφτηκα μια άλλη λύση. να μιλήσετε στο σπιτονοικοκύρη σας μπας και του τρίξει τα δόντια αυτός λίγο. πείτε του οτι έχετε σκοπό να μετακομίσετε λόγω γείτονα. πιστεύω οτι προκειμένου να μη χάσει τα νοίκια θα έκανε τα πάντα γιατί είναι και δύσκολο με τέτοια κρίση να βρει άλλους ενοικιαστές
σωστο!!!!!!!!!!! αν και δεν νομιζω ναγινει τιποτα.... Επισης σκεφτηκα να αγορασεις σιντι κλασσικης μουσικης και να το βαλεις δυνατα αρκετα ωστε να ακουστει στα αυτια του .... ειμαι σιγουρη οτι θα σε μισησει!!!!
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 11:12   #30
yotasam
 
Το avatar του χρήστη yotasam
 
Εγγραφή: 02-01-2010
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Μηνύματα: 1.045
yotasam χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

Κοιτάχτε, αν είναι να βρει τρόπο να ενοχλεί δεν χρειάζεται να το ψάχνει πολύ. Μολίς γεννηθεί το μωρό ας μετακομίσουνε στο μπαλκόνι. Ξέρετε το κλάμα του μωρού ξεπερνά κάθε θόρυβο και το ίδιο αποκλείεται να ενοχληθεί από το κομπολόι, μάλλον θα νανουρίζεται.
__________________

Ο χρήστης yotasam δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 11:13   #31
polina26
 
Το avatar του χρήστη polina26
 
Εγγραφή: 28-01-2012
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.376
polina26 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tsarli Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα, έχουμε ένα σοβαρό (για μας) πρόβλημα με το γείτονα μας και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, μήπως τελικά είμαστε εμείς υπερβολικοί. Στην απέναντι πολυκατοικία (η οποία δυστυχώς είναι πολύ κοντά σε μας, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της δικής μας πολυκατοικίας), μένει μία οικογένεια..λίγο περίεργη (θα καταλάβετε τί εννοώ). Η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά και το μπαλκόνι τους πολύ πολύ μικρό. Όλοι στην οικογένεια είναι άνεργοι (πατέρας, μητέρα, ενήλικος υιός, γιαγιά) και σε άσχημη οικονομική κατάσταση (δε διαθέτουν λ.χ. αυτοκίνητο, air-condition, καρέκλες γαι το μπαλκόνι κλπ -βρίσκουν αυτοσχέδιες λύσεις- ενδεικτικά ανέφερα τα παραπάνω) και δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ από το σπίτι. Με αποτέλεσμα να "ζουν" ο σύζυγος και η σύζυγος (γύρω στα 60-65 έτη) στο μπαλκόνι και όταν λέω "ζουν" εννοώ ότι μπαίνουν μέσα μόνο για ύπνο. Ακόμη και στον καύσωνα κρεμάν σεντόνια στα κάγκελα, βάζουν τα πόδια σε λεκάνη με νερό και αράζουν. Μέχρι εδώ καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως ζούμε σε μία ήσυχη γειτονιά και όπως ανέφερα δεν πάνε πουθενά, παρακολουθούν με προσοχή ο, τι κινείται. Βγαίνω στο μπαλκόνι να πετάξω κάτι στον κάδο, παρακολουθούν. Ανοίγω λίγο την κουρτίνα, κουνιούνται πέρα δώθε για να δουν μέσα. Πάω στο πάνω μπαλκόνι (μένουμε σε μεζονέτα σε πολυκατοικία) να απλώσω, σηκώνονται και πάνε στα κάγκελα να με δουν καλά, μη με χάσουν. Παραγγέλνουμε να φάμε από έξω, χτυπάει ο ντιλιβεράς το θυροτηλέφωνο, σηκώνονται από τις καράκλες τους να δόυν. Πάμε να παρκάρουμε, κρεμιούνται από το μπαλκόνι να δούνε. Τελοσπάντων, καλά μέχρι εδώ. Και πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Το πρόβλημα ξεκινάει με το κομπολόϊ του κυρίου. Έχει μανία, το παίζει 24 ώρες το 24 ωρο, τρελά και με δύναμη. Να φανταστείτε έχει κρεμάσει στον τοίχο του μπαλκονιού τα κομπολόια του, σε καρφιά. Και έχει αυτά τα χοντρά, τα μεγάλα. Ξεκινάει 8 το πρωί και τελειώνει κατά τις 11 το βράδυ (με ένα διάλειμα το μεσημέρι κατά τις 2:30).
Λόγω της εγκυμοσύνης περνάω πολλές ώρες στο σπίτι και αναγκαστικά τον ακούω..έχουμε τρελαθεί, με το που πιάνει το κομπολόϊ κλείνουμε όλες τις πόρτες (πάνω - κάτω ανεβοκατεβαίνω συνέχεια) και βάζουμε το κλιματιστικό. Εννοείται ότι αυτή τη στιγμή είμαι με κλειστές τις μπαλκονόπορτες.
Φτάσαμε σε σημείο με τον σύζυγο να λέμε ότι έχουμε πρόβλημα εμείς. Δυστυχώς όμως, όποιος έρθει σπίτι μας επίσκεψη και καθόμαστε στο μπαλκόνι ενοχλείται και από τον αδιάκριτο τρόπο που κοιτάζουν και από τον ενοχλητικό ήχο του κομπολοϊού (σημείωση: τον συνεχή ήχο. Κατλα τα άλλα εννοείται ότι δεν ενοχλούμαστε με όποιον παίζει κομπολόϊ, προς θεού). Με αποτέλεσμα όταν καλώ καμιά φίλη να καθίσουμε στο μπαλκόνι, η απάντηση είναι "άσε μωρέ, έλα εσύ, να μας τρελάνει ο δικός σου". Επίσης τελευταία μας έπιασε ο διπλανός μας (ζευγάρι 60-65 ετών με ενήλικη κόρη στο σπίτι), ενοχλημένος κι αυτός από το κομπολόϊ, αλλά και όπως μας είπε "εγώ έχω κόρη και γυναίκα, δεν μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι, βάζει την καρέκλα του (κάτι σαν παλιά καρέκλα τυλιγμένη με σεντόνι) και κοιτάζει σαν ..., δεν μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι". Βέβαια λύση δεν βρήκε ούτε κι αυτός και ούτε τον βλέπω να μπαίνει σε διαδικασία να βρει.
Σκεφτήκαμε να τον πάρουμε με το καλό, αλλά είναι έξεστος, ακοινώνητος, των σπηλαίων, θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια. Να φανταστείτε ουρλιάζει με το παραμικρό (με τους πεζούς που περνάν από κάτω, τα αυτοκίνητα κλπ, ενώ το μπαλκόνι του βρίσκεται πολύ ψηλά, στον 2ο όροφο, δεν έχει κανένα λόγο να ενοχλείται).
Τελευταία τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια και στενοχωριέμαι γιατί είμαι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης (το Δεκέμβρη με το καλό περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι) και είμαι όλο νεύρα. Έχουμε την αίσθηση με το σύζυγο ότι μας έχει καταλάβει, γιατί με το που αρχίζει κλείνουμε πόρτες και ψιλοφωνάζω. Εκεί είναι που αρχίζει να παίζει πιο έντονα, σαν να μας έχει καταλάβει. Επίσης όταν πάμε να βγούμε στο μπαλκόνι (από τις σπάνιες φορές που δεν είναι έξω), σε δευτερόλεπτα βγαίνει και παίρνει και ένα και δύο κομπολόϊα και αρχίζει...μπαίνουμε αμέσως μέσα και μπαίνε κι αυτός. Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι πλέον η ιδέα μας, αφού το έχουν διαπιστώσει άτομα που έρχονται τακτικά σε μας (π.χ. ο αδερφός μου). Η απόσταση είναι πολύ μικρή και ο ήχος πολύ ενοχλητικός, μάλλον το διατυπώνω λάθος, η συχνότητα και η διάρκεια που παίζει είναι αυτό που μας ενοχλεί.
Σκεφτόμαστε ότι αν του χρόνου με το καλό έχουμε και το παιδί, δε θα μπορώ τρεις και λίγο να τρέχω σαν την τρελή να κλείνω πόρτες το κατακαλόκαιρο. Επίσης σκεφτόμαστε τα νεύρα μας (τα οποία δε θέλουμε να τα βγάζουμε μπροστά στο παιδί), αλλά και το λεξιλόγιο μας (που και που από τα νεύρα μας ξεφεύγουν πολλά "μπιπ"). Φίλοι που έχουν ζήσει την κατάσταση μας είπαν ότι αν ήταν στη θέση μας θα είχαν μετακομίσει. Είμαστε στο ενοίκιο, ευτυχώς δεν είναι δικό μας!! Το σπίτι το έχουμε κάνει πολύ όμορφο, το γείτονα τώρα να δούμε.
Πάντως δεν μπορούμε να τον πιάσουμε ούτε με το καλό, ούτε με το κακό (καθ΄ότι αγριάνθρωπος). Εσείς θα μετακομίζατε για τέτοι λόγο?

Φυσικά και δεν θα μετακόμιζα!!! Μου έχει τύχει παρόμοια κατάσταση και ο γείτονας το μετάνοιωσε οικτρά,,, Θα σου πω τι έκανα εγώ... πρώτον συννενοήθηκα με τους άλλους γείτονες που είδα ότι ενοχλούντουσαν (ο δικός μου είχε μια τηλεοραση στο μπαλκόνι και την έβαζε στην διαπασών) και κάναμε το εξής όποτε πήγαινε για ύπνο χτυπούσαμε κουδούνια και βάζαμε τέρμα μουσική ... μια δυο τρεις το πήρε το μύνημα.. επίσης όταν κοίταζε αδιάκριτα έλεγα μήπως θες να σου δώσω αναφορά και για το τι κάνω όταν δεν βλέπεις??? καλύτερα να μαλώσεις με το γείτονα παρά να τα κρατάς μέσα σου και να γίνονται τα νεύρα σου τσατάλια... βρες τρόπους για να τον ενοχλήσεις εσύ χειρότερα και όταν κάθεσε στο μπαλκόνι με φίλους πέτα και καμια μπηχτή δυνατά του τύπου " αντί με το κομπολόι γιατί δεν παίζει και με τίποτα άλλο μπας και του φύγουν οι ορέξεις... " καλή υπομονή
Ο χρήστης polina26 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 11:15   #32
ΣΩΤΗΡΙΑ
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Μηνύματα: 3.779
ΣΩΤΗΡΙΑ ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο yotasam Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτάχτε, αν είναι να βρει τρόπο να ενοχλεί δεν χρειάζεται να το ψάχνει πολύ. Μολίς γεννηθεί το μωρό ας μετακομίσουνε στο μπαλκόνι. Ξέρετε το κλάμα του μωρού ξεπερνά κάθε θόρυβο και το ίδιο αποκλείεται να ενοχληθεί από το κομπολόι, μάλλον θα νανουρίζεται.
καλο!!!!!!
__________________

Ο χρήστης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 11:56   #33
bebbakos
 
Εγγραφή: 06-06-2010
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 379
bebbakos χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tsarli Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλη δεν έρχεται καμία, τους ενοχλεί το κομπολόι αλλά πιο πολύ τον αποκαλούν πορνόγερο και δεν κάθονται έξω. Αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι σεξουαλικά τα κίνητρα του, απλά είναι σπαστικός σαν άνθρωπος.
Η ιδέα του τάβλι είναι καλή, να δούμε όμως πόση ώρα θα αντέξουμε με τον άντρα μου έξω, αφού μόλις μας βλέπει, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν πολυσυμπαθούμε το χόμπι του, του δίνει και καταλαβαίνει!
Για αρχή μίλα του και πες του οτι σας ενοχλεί αρκετά ο θόρυβος.
Αν δεν πιάσει αυτό , πες του οτι ένας γνωστός θα μπορουσε να βρει δουλειά στον γιό του - με αντάλλαγμα να σταματήσει το τακα τουκα απο το κομπολόι
Αν δεν πιάσει και αυτό ....την λύση την έχεις δώσει εσύ παραπάνω...κάντου μήνυση για παρενόχληση και τα σχετικά . Βάλε στο κόλπο και τους γείτονες και πείτε του να σταματήσει τον ενοχλητικό θόρυβο αν θελει να αποσυρετε την μηνυση ....κάτι τετοιο τέλος πάντων....
Ακραίο ?????
Ο χρήστης bebbakos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 12:08   #34
MissPiggy
 
Το avatar του χρήστη MissPiggy
 
Εγγραφή: 19-11-2010
Μηνύματα: 359
MissPiggy ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Δεν διαβασα ολές τις απαντησεις για να δω αν ειπωθηκε.
Η αληθεια ειναι οτι εγω θα μετακομιζα και για το θορυβο και γιατι δεν θα αντεχα να με κοιτανε ολη την ωρα. Και οταν θα ερθει και το παιδι με το καλο, ακομα περισσοτερο θα σε ενοχλουν και ο θορυβος και τα βλεματα.
Πριν ομως παρεις τη αποφαση, μιλα με τον σπιτονοικοκυρη.
Πες του οτι σκεφτεσαι να φυγεις και ο λογος ειναι μονο αυτος, ισως παρει αυτος το ρισκο να παει να του μιλησει. Δεν σου δινω πολλες πιθανοτητες να βρει καποια ακρη αλλα τουλαχιστον θα εχεις κανει μια προσπαθεια.
Αλλιως στη συνελευση της πολυκατοικιας σου, θεσε το θεμα να του κανετε ολοι μαζι μια συσταση για τον θορυβο εστω.
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
__________________
Ο χρήστης MissPiggy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 12:14   #35
KonstantinaDimitris
 
Εγγραφή: 07-06-2011
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 765
KonstantinaDimitris ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Γεννάει Δεκέμβριο, οπότε δύσκολο να βγαίνει στο μπαλκόνι. Πάντως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από τις ζωές των άλλων. Δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική κατάσταση... Έχω δει κ ευκαταστατους να είναι κάφροι, απολίτιστοι. Πάντως κ το κομπολόι κ το τάβλι είναι πολύ σπαστικοί θόρυβοι.
Ο χρήστης KonstantinaDimitris δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Παλιά 18-07-12, 12:26   #36
nancy14
 
Εγγραφή: 23-04-2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 415
nancy14 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Καταρχην μιλα με τον ιδιοκτητη σου και πες οτι σκεφτεσαι να φυγεις λογω του γειτονα...οι καλοι νοικαρηδες ειναι δυσευρετοι ..ασ ενα βγλαει αυτος το φιδι απο την τρυπα..Επι του πρατκικου...βαλε ψηλη καλαμωτη να κοψεις την οτικη επαφη και γλαστρες για να σε ηρεμει εσενα το πρασινο...βαλε και ενα απο τα μικρα συντριβανακια φενγκ σουι...θα ακους το τσουρου τσουρου του νερου και ιδως να ην ακους πια το κομπολοι...βαλε και ενα σιντακι με χαλαρη μουσικη...και προσπαθησε να μην δινεις σημασια...
Αν πια δεν αντεχετε...φυγετε...εγω στην θεση σου θα ειχα ηδη φυγει...το σπιτι ειναι ο χωρος σου για ψυχικη ηρεμια και γαληνη....
Καλο κουραγιο και με ενα πονο
Ο χρήστης nancy14 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
..*..
Παλιά 18-07-12, 12:44   #37
ethy
 
Εγγραφή: 11-08-2009
Μηνύματα: 293
ethy χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

Καθολου υπερβολικη δεν εισαι, το προβλημα ειναι εξαιρετικα σοβαρο.Εγω προτεινω εφοσον και σεις και αυτοι μενετε σε πολυκατοικιες, να δειτε το προβλημα συλλογικα.Ο δικος σας διαχειριστη να κανει συσταση στο διαχειριστη το δικο τους...αν σε ωρες κοινης ησυχιας κανουν θορυβο μπορειτε να φερετε και την αστυνομια αν και το προβλημα ειναι κυριως η αδιακρισια τους και οχι τοσο ο θορυβος.Εγω δε θα αντεχα παντως και αμα δε λυνοταν το θεμα , θα μετακομιζα.
__________________

Ο χρήστης ethy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 12:47   #38
ethy
 
Εγγραφή: 11-08-2009
Μηνύματα: 293
ethy χωρίς αξιολόγηση
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nancy14 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχην μιλα με τον ιδιοκτητη σου και πες οτι σκεφτεσαι να φυγεις λογω του γειτονα...οι καλοι νοικαρηδες ειναι δυσευρετοι ..ασ ενα βγλαει αυτος το φιδι απο την τρυπα..Επι του πρατκικου...βαλε ψηλη καλαμωτη να κοψεις την οτικη επαφη και γλαστρες για να σε ηρεμει εσενα το πρασινο...
Πολυ σωστες λυσεις επισης!
__________________

Ο χρήστης ethy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 13:35   #39
VeLouTeLa
 
Εγγραφή: 22-12-2010
Μηνύματα: 112
VeLouTeLa ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Οι δικοί μου γείτονες παίρνουν το όσκαρ αδιακρισίας. Όλη μέρα στο μπαλκόνι και επειδή είναι πιο ψηλά απο εμένα έβλεπαν όλο το σπίτι, τι κάνουμε κ τι δεν κάνουμε. Άσε που δεν τολμάω να κρυολογήσω η ερώτηση έρχετε άμεσως " Έγκυος είσαι?".
Την λύση την βρήκα στις τέντες. Ενώ δεν έχω ήλιο έβαλα τέντες για τους γείτονες. Δεν τολμάω να τις σηκώσω βέβαια αλλά δεν με χαλάει, βρήκα την ησυχία μου.Έβαλε και η διπλανή μου για τον ίδιο λόγο και οι γείτονες έπαθαν κατάθλιψη χαχα.
Όσο αφορά τον θόρυβο και οι δικοί μου όταν πρωτοήρθαν στην γειτονιά έκαναν παρόμοιες βλακείες, δυνατή μουσική, έντονες φωνές μέσα στο μεσημέρι κτλ. Εγώ όμως είμαι τρελή. Βγαίνω στο μπαλκόνι και με ακούει όλη η γειτονιά έτσι και ο άλλος μου σπάσει τα νεύρα, άσε δε που μπορεί να αρχίσω να πετάω γλάστρες. Έκοψαν τους θορύβους πολύ γρήγορα , τώρα έτσι και μιλήσω είναι στα συγνώμη χαχα.
Που μένεις να έρθω μια βόλτα χαχα θα σου τον στρώσω μια χαρά!
Ο χρήστης VeLouTeLa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-12, 13:50   #40
polina26
 
Το avatar του χρήστη polina26
 
Εγγραφή: 28-01-2012
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.376
polina26 ουδετερη μηδέν
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο yotasam Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτάχτε, αν είναι να βρει τρόπο να ενοχλεί δεν χρειάζεται να το ψάχνει πολύ. Μολίς γεννηθεί το μωρό ας μετακομίσουνε στο μπαλκόνι. Ξέρετε το κλάμα του μωρού ξεπερνά κάθε θόρυβο και το ίδιο αποκλείεται να ενοχληθεί από το κομπολόι, μάλλον θα νανουρίζεται.
αχαχαχααα. έγραψες!!! θεάααααααα.....
Ο χρήστης polina26 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
...
Απάντηση στο θέμα

BookmarksΕργαλεία Θεμάτων

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κωστα Γειτονα η Ελληνογερμανικη?? KATERINA30gr Αναζήτηση παιδικών σταθμών ανά περιοχή 6 01-02-12 21:25
εκπαιδευτηρια Γειτονα-νηπιαγωγειο havana1977 Αναζήτηση παιδικών σταθμών ανά περιοχή 15 31-08-10 02:15
ΠΥΛΩΝΕΣ Δ.Ε.Η. και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ electricity Σχολική ηλικία (απο 6 ετών) 1 02-05-10 10:40


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:26.


 
 
 
ποιοι είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά    
© parents.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.


website by
website by VelocityFarm