Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

MΑΥΡΙΚΟΥ ΙΣΜΗΝΗ


Recommended Posts

ανοιγω αυτο το θεμα και ζητω συγγνωμη εκ των προτερων αν καπου εχει ξανααναφερθει....εχω ενα κοριτσακι και εχω γραψει και αλλου πως τοσο η εγκυμοσυνη ηταν πολυ δυσκολη αλλα και η εμπειρια του τοκετου ιδιαιτερα τραυματικη αφου απο αμελεια της γυναικολογου παραλιγο να μην τα καταφερουμε ουτε εγω ουτε το παιδι.....εχω φοβηθει τοσο πολυ που ουτε για την συνηθισμενη γυναικολογικη εξεταση δεν παω πλεον στον γιατρο....το εχω ψαξει παραπολυ το θεμα γιατρου για να με ναλαβει απο τωρα αλλα και σε μια δευτερη πιθανη εγκυμοσυνη και εχω ακουσει καποια καλα λογια για την κυρια Μαυρικου (ειναι νομιζω συζυγος του Αρματα Ηλια).Την εχει καμια κοπελα για να μου πει την αποψη της???με ποια κλινικη ειναι συμβεβλημενη???ξερω οτι εχει ιατρειο Π. Φαληρο, εγω μενω προς τα δυτικα προαστια αλλα δεν με επιραζει η αποσταση αρκει να βρω γιατρο που να εχω εμπιστοσυνη....Συγγνωμη για το σεντονι!!!!

OVGqp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά σου! Στην συστήνω ανεπιφύλακτα!! Είναι η γυναικολόγος μου.. δεν έχω γεννήσει βέβαια για να ξέρω πως είναι αλλά την έχουν 2 ξαδέρφες μου και 1 φίλη μου που έχουν γεννήσει και είναι πάρα πολύ καλή!!

Έχω αλλάξει αρκετούς γιατρούς και έχω ψαχτεί πολύ με διάφορα προβλήματα γυναικολογικά που είχα και κατέληξα στην Ισμήνη που δεν την αλλάζω με τίποτα!!!

Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος και σου εξηγεί τα πάντα. Μα πάνω απ' όλα αυτή η ηρεμία που έχει το βλέμμα της και ειδικά ο τρόπος που μιλάει σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά και σιγουριά!

Επίσης πιστεύω πάντα στα γυναικολογικά θέματα ότι μόνο μια γυναίκα μπορεί να σε καταλάβει.. πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η γυναικολόγος σου και ειδικά όταν και η ίδια έχει γεννήσει..

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι σύζυγος του Αρματά. Πρίν ήταν στο Μητέρα και τώρα είναι στο Γαία (Ερρίκος Ντυνάν).

Έχει ιατρείο στο Π. Φάληρο όπως λές καθώς και στον Πειραιά.

Εγώ πάω στον Πειραιά και ένα πράγμα θα σου πω εδώ και 6 μήνες μένω στην Εύβοια!!!!!

Έχω ακούσει ότι στο Π. Φάληρο έχει πάρα πολύ κόσμο και περιμένεις αρκετά ενώ στον Πειραιά είναι πιο νορμαλ γι' αυτό και επιλέγω να πηγαίνω εκεί. Αν σε βολεύει κ εσένα θα σου πρότεινα να πήγαινες Πειραιά.

Για να καταλάβεις.. όταν έκανα σαλπιγγογραφία μου έστειλε την μαία της για να με καθησυχάσει, ήταν σε όλη την εξέταση μαζί μου και μου κράταγε το χέρι για να μην φοβάμαι! Μέχρι το πάρκινγκ του νοσοκομείου με πήγε, παρ' ότι ήταν μαζί και ο άντρας μου! και ούτε λόγος για λεφτά! Δεν τα δεχόταν με τίποτα και δεν τα πήρε!

Ότι θες πές μου να σου στείλω τηλέφωνα και διεύθυνση.

Γενικά δεν συστήνω ανθρώπους εύκολα.. αλλά την Ισμήνη πάντα!! :)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια να ειστε καλα!!!!η αληθεια ειναι οτι ειναι το μεγαλο μου αγχος η ευρεση καλου γυναικολογου γιατι σκεφτομαστε με τον αντρα μου να βαλουμε μπρος σε κανα χρονο για δευτερο παιδακι και θα ηθελα να με κουραρει ενας γιατρος εμπιστοσυνης!το γραφειο στον Πειραια δεν ειναι του Αρματα?Babs Bunny να υποθεσω πως η συγκεκριμενη γιατρος δεν ειναι πολυ ακριβη γιατι αυτη που ειχα με ειχε γδαρει κανονικα!!!φανταστειτε οτι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης με εβλεπε καθε 15 μερες και της εσκαγα 50 ευρουλακια καθε επισκεψη και αυτη ηταν φιλικη τιμη υποτιθεται!!!αισχος!

OVGqp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...