Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

να ξεκινησω εξωσωματικη ενω ειμαι αρρωστη?


Recommended Posts

σε 2 μερες θα ξεκινησω το μακρυ πρωτοκολλο για την πρωτη μου εξωσωματικη αλλα σημερα ειμαι χαλια με πονολαιμο και πολυ συναχι. γνωριζει καποια αν αυτο επιτρεπεται, η αν επηρρεαζει την ποιοτητα των ωαριων που δημιουργουνται με τα φαρμακα της εξωσωματικης??ειχε καποια παρομοια εμπειρια?

επισης γνωριζετε ποσες μερες διαρκει το μακρυ πρωτοκολλο μεχρι την ωοληψια?εχω τρομερο αγχος ,και προσπαθω να γινουν ολα με τον σωστοτερο τροπο γιατι εχω ηδη 2 αποβολες με φυσικη συλληψη και δεν θελω να κανω λαθος σε κατι ,οσο αυτο περναει απο το χερι μου.

κυριως ειμαι πολυ φοβισμενη μηπως χρειαστω και αντιβιωση (ως συνηθως) μετα απο λοιμωξη γιατι εχω μια ευπαθεια στο αναπνευστικο ... περιμενω απαντηση με αγωνια

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ρωτα καλυτερα τον γιατρο σου γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο να ξεκινησεις ετσι.εγω αρρωστησα με πολυ πυρετο οταν μου τα εβαλαν και επρεπε να ειμαι στο κρεβατι για 4μερες. Ογιατρος μου ειπε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι,οτι ειναι να γινει θα γινει..μονο αντιπυρετικο πηρα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Link to comment
Share on other sites

επειδη πηρα τηλεφωνο και ρωτησα την γραμματεια η οποια μιλησε μαζι του , μου ειπε να ξεκινησω κανονικα τα φαρμακα και ακομα και αν παρω αντιβιωση δεν πειραζει, μου εκανε εντυπωση.. εσενα σε τι φαση εγινε αυτο?και αν θελεις πες μου ποσες μερες σου κρατησε το πρωτοκολλο?

Link to comment
Share on other sites

μπορει να μην πειραζει τωρα που θα ξεκινησεις. Εμενα εγινε εφοσον μου εβαλαν τα γονημοποιημενα ωαρια στην κοιλια μου και επρεπε για 4μερες να ειμαι στο κρεβατι,τοτε το επαθα. δεν θυμαμαι καλα...αλλα το θεμα μεχρι την μεταφορα πρεπει να κρατησε περιπου 10-15μερες.

Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα οπως εγινε και σε εμενα και ειχα επιτυχια με την πρωτη φορα και τωρα εχω το αγορακι μου που ειναι 5χρονων.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Link to comment
Share on other sites

Όσο κάνεις τις ενέσεις καταστολής, δεν πειράζει κι αν έχεις μια ιωσούλα ή ενα κρυολόγημα. Ξεκινα κανονικά λοιπον, θα σου πάρει μέρες το μακρύ πρωτόκολο. Εγώ θυμάμαι ξεκίνησα καταστολή 1 Αυγούστου κι έκανα ωοληψία στις 29.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τις ευχες σας,και εσεις ο,τι επιθυμειτε!

ευχομαι να πανε ολα καλα αυτην την φορα ;)

χρειαζεται να προσεχω κατι στην διατροφη μου οσο παιρνω τα φαρμακα ? εχω ακουσει οτι προκαλουν πρηξιμο ,εξαψεις και εκκνευρισμο, αλλα ειναι απο αυτα, η απο την κορτιζονη που δινουν στο τελος?

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...