Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΛΑΜΑ


Recommended Posts

Η καστορίνα μας είναι 3,5 μηνών. Εδώ και μια εβδομάδα κλαίει πολύ έντονα τόσο που δακρύζει και τεντώνεται πάρα πολύ στρέφοντας το κεφαλάκι της προς τα πίσω δεξιά..Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει στο μωράκι μου..στεναχωριέμαι πολύ γιατί δεν μπορώ να την συνεφέρω (πείνα, βρώμικη πάνα αποκλείστε τα γιατί ούτε τρώει όταν της ετοιμάζω γάλα ούτε βρεγμένη πάνα έχει...) ??????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


daggi παρε την παιδιατρο σου αμεσως μπορει να ειναι κολικοι η κατι αλο μην το αφηνεις!

fSOwp2.png

 

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω και εγώ για το ότι πρέπει να πάρεις την παιδίατρο.

Την περίπτωση της παλλινδρόμησης την έχετε αποκλείσει; Γιατί εμένα η μικρή μου που είχε γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση μεγάλου βαθμού (το είχαμε διασταυρώσει και με υπέρηχο και, βέβαια, έβγαζε αρκετές γουλιές με το γάλα) αντιδρούσε και κατ' αυτόν τον τρόπο. Τέντωνε το σωματάκι, το κεφάλι πίσω και έκλαιγε έντονα.

Πάντως μην ανησυχείς, δεν νομίζω πως είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται

Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίζει το δικόμ ου μωράκι που παρουσίαζε την ίδια συμπεριφορά όταν έτρωγε.Ετσι ξαφνικά, σταματούσε, τεντωνόταν σαν σανίδα και ουρλιαζε.Τελικά είχε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.Δεν ξέρω αν ειναι ίδια περίπτωση αλλα κοιταξέ το.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δράμα η κατάσταση...Πήρα τη παιδίατρο μου είπε για 2 ημέρες να αραιώσω το γάλα κατά 1,5 κουταλάκι. Το έκανα. Το μωράκι μας έδειχνε καλύτερα. Ξαναμιλήσαμε. Μου είπε να σταματήσω να αραιώνω το γάλα για να δούμε αν θα το ξανακάνει. Σήμερα της έδωσα κανονική αναλογία. Έσκασε το παιδί, μπορεί να έκλεγε και 5 ώρες . Μελάνιασε από το κλάμα. Άυπνο...Κουρασμένο..Κομμένο από το κλάμα..Τώρα ηρέμησε. Είχε επίσης πολλά αέρια, έκανε μια φορά κακά της μόνο και η μοναδική στάση που καθόταν για λίγο χωρίς κλάμα ήταν στον ώμο μας. Αύριο πρωί πρωί στην παιδίατρο. Κάποιοι είπαν για κολικούς. Είναι δυνατόν να αρχίσουν οι κολικοί στους 3,5 μήνες??? Μήπως είναι δυσκοίλιο γιατί η κοιλίτσα της ήταν πέτρα...Αχ θεέ μου τη στεναχώρια είναι αυτή σήμερα...

Link to comment
Share on other sites

baggi το γαλα το αρραιωνουμε οταν το μωρο εχει διαροιες αν το μωρο σου ειναι ηδη δυσκοιλιο τοτε χειροτερα εγινε αν εχει μερες να κανει κακα για να αποφυγεις το κλισμα προσπαθησε να της τα βγαλεις με το θερμομετρο σιγα σιγα αν δεν ξερεις εσυ πηγαινε την στην παιδιατρο να το κανει.για τα αερια ζεστανε λιγο λαδακι που τρωμε ριξε μεσα φρεσκο χαμομηλακι κ κανε της μασαζ στην κοιλιτσα καθοδικα. οσο για τους κολικους τα αερια ειναι εσυ οταν εχεις πολλα αερια κ στριφογυρναν μεσα σου δεν πονας?ετσι κ το μωρακι μονο που δεν ξερει πως να απαλαγει απο αυτα

fSOwp2.png

 

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...