Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

TΡΑΠΕΖΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ,Ν.ΦΑΛΗΡΟ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Recommended Posts

Θα ηθελα αν γνωριζετε για περιοχες Μοσχατο,Ν.Φαληρο,Πειραιας και γυρω περιοχες καποια οικονομικη ταβερνα για βαφτιση(γυρω στα 20 ευρω το ατομο).

Επισης θα ηθελα αν γνωριζετε αν η ταβερνα το χωριο στην Καστελλα εχει κλεισει γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει,εχει παει κανεις;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Για το "ΧΩΡΙΟ" δεν ξέρω αν έκλεισε, έχει όμως μια πολύ καλή ταβέρνα στον Προφήτη Ηλία που λέγεται "ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ" με καλό φαί (απο τιμές δεν ξέρω). Εμείς πριν 4 χρόνια που βαφτίσαμε την μικρή μας, κάναμε το τραπέζι στο BEER ACADEMY του Πειραιά και μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είχα γύρω στα 90 άτομα, το φαγητό ήταν τέλειο (κότσι, λουκάνικα, τυριά, σαλάτες , παγωμένη μπύρα και κρασί) και σε μεγάλες ποσότητες. Το σέρβις τότε ήταν άψογο, γενικά έμειναν όλοι ευχαριστημένοι, άκουσα τα καλύτερα. Η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή 21 ευρώ για όλο αυτό το πλούσιο μενού.

Όμως όλα αυτά πριν 4 χρόνια, τώρα έμαθα οτι άλλαξε manager και δεν ξέρω τι παίζει, . Αν θέλεις ρώτησε, αξίζει τον κόπο (τουλάχισον τότε).

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

θα βαφτισουμε το μωρο μας την 1 Σεπτεμβρη (δηλαδη θα κανει ζεστη) και σκεφτομαστε να τιμησουμε τον νεοφωτιστο με τραπεζι σε ταβερνα η σχετικο χωρο σε Μοσχατο, Νεο Φαληρο, Καστελλα..

 

λογω εποχης καλο ειναι να εχει κηπο και μας ενδιαφερει πρωτιστως να εχει καλο φαγητο σε προσιτες τιμες..

 

υπαρχει καποια προταση?

Link to comment
Share on other sites

Στο "Τζάκι" στο Ν.Φάληρο έχεις πάει?

Δεν θυμάμαι τιμές ακριβώς . Ξέρω όμως οτι έχει καλό φαγητό, οικονομικές τιμές σχετικά και έχει ορχήστρα. Είναι πίσω απο το νοσοκομείο Metropolitan.

sj3dp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο μεζεδο-ταβερνο-εστιατόριο είναι το Ζεμπερέκι, στο Μοσχάτο. ;) Εχουμε πάει πολλές φορές και έχουμε φάει. Ζεστός χώρος, ωραίο σέρβις, πολύ συμπαθητικοί άνθρωποι, καλό φαγητό και σχετικά οικονομικό. Εχω δει 2-3 φορές που έχουν κλείσει τραπέζια για βάφτιση. Γενικώς είμαστε πολύ φαν. Εχει χώρο, ανοιχτό με μουσαμάδες όμως, για τους καπνίζοντες (με μεγάλες σόμπες) και τον κλειστό χώρο που έχει μέσα και τζάκι. Στα μειονεκτήματα ότι δεν είναι ο τεράστιος χώρος, αν έχεις πολλούς καλεσμένους.

 

Οσον αφορά το Beer Academy στον Πειραιά που προανέφερε μία κοπέλα πιο πάνω, όντως πριν από κάποια χρόνια ήταν πολύ καλό. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει από τότε. Πήγαμε τελευταία φορά το καλοκαίρι, και θεωρώ ότι είμασταν πολύ τυχεροί που δεν πάθαμε δηλητηρίαση. :mad:

 

Οσον αφορά το Μουστάκα στην Καστέλλα, όντως ωραίο φαγητό, μόνο που δεν ξέρω καθόλου από τιμές. :confused:

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ξερει κανεις για την ταβερνα μεταξυ μας στο Μοσχατο;Μου ειπαν πολυ καλη τιμη απο το τηλεφωνο αλλα δεν εχω παει και δεν ξερω

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ξερει κανεις για την ταβερνα μεταξυ μας στο Μοσχατο;Μου ειπαν πολυ καλη τιμη απο το τηλεφωνο αλλα δεν εχω παει και δεν ξερω

 

 

τσεκαρε αυτο. Πολυ καλο φαγητο Οικνομικο.Εχω φαει σε βαπτιση οταν ημουν εγω νονα στην βαπτιστηρα μου.εχει και site.

http://www.oinothoi.gr/contact.html

 

 

 

ΟΙΝΟΘΟΗ

Κωνσταντινουπόλεως 91

183-45 Μοσχάτο

Tηλ: 210 4826540

Κιν.: 6944191788

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εμείς καναμε τη βάπτιση 1η Οκτωβρίου στη Ζωοδόχο Πηγή και το τραπεζι το καναμε στο "Λιοντάρι" που ειναι ακριβώς δίπλα και μειναμε ποοολύ ευχαριστημενοι. Ειναι στην εισοδο του λιμανιού, μπροστά στη θαλασσα, εχει φανταστική θεα και πολύ καλό φαγητό και κυρίως οικονομικό. Βασική προϋπόθεση να ειναι καλός ο καιρός, γιατί ο χωρος δεν ειναι σκεπαστός.

EXXQp3.pngAIzKp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...