Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περικοπη επιδοματος τοκετου κατα 50%


Recommended Posts

Διαβασα χθες στο πρωτο θεμα κ σημερα στα νεα οτι ετοιμαζεται αγριο μαχαιρι κ περικοπες στην υγεια σε οτι αφορα νεφροπαθεις ανθρωπους,ανθρωπους με κινητικα προβληματα κ φυσικα περικοπη του εεπιδοματος τοκετου.Σε ολα τα ταμεια θα ισχυει πλεον επιδομα τοκετου 900 ευρω για ενα εμβρυο,1200 ευρω για δυο εμβρυα κ 1600 ευρω για τρια εμβρυα.Το συγκεκριμενο μετρο δεν εχουν ανακοινωσει απο ποτε θα ισχυει.Μεχρι χθες υπηρχε στο διαυγεια για δημοσια διαβουλευση.Κριμα γιατι ακομα κ στους τοκετους βαζουν μαχαιρι κ φτανουν τους γονεις στο διλημμα αν θα πρεπει να κανουν παιδια η αλλο παιδι οταν το ιδιο το κρατος κοβει ολες αυτες τις παροχες κ τα κινητρα. Σε 1,5 μηνα γενναω κ ειχα μιλησει με το ταμειο μου οτι τα χρηματα που θα παρω για τον τοκετο θα ηταν περιπου 2000. Τωρα με το νεο μετρο θα παρω 900.Υπολογιζαμε φυσικα σε αυτα τα χρηματα.Αυτοι θα μας κανουν να γεννησουμε πριν την ωρα μας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σήμερα το πρωί που πήγα στο ΙΚΑ Γλυφάδας για άλλη δουλειά ρώτησα για το επίδομα τοκετού και δεν είχαν ακούσει τίποτε για μείωση του επιδόματος τοκετού, μου είπαν ότι το ποσό είναι 1.007?... ελπίζω να παραμείνει... με το καλό να γεννήσεις !!!!

eNortjKzUjIyMjA2tVSyBlwwFW8C0g,,43.pngeNortjKzUjIyMjA2M1CyBlwwFVgCyg,,70.png

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον από ότι διάβασα θα είναι στις μεγάλες περικοπές κοινωνικών επιδομάτων που θα επέλθουν στο 2012. Το διάβασα στο προσχέδιο του προυπολογισμού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει περικοπή. Ελπίζω να προλάβω να το πάρω και όλοι μας δηλ γιατί έτσι όπως μας έκαναν ούτε παιδιά πλέον δεν θα μπορούμε να κάνουμε αφού δε θα μπορούμε να τα συντηρούμε. Με κάποιες φίλες μου και γνωστές που είναι κι εκείνες έγκυες κανένας δεν έχει να πληρώσει το μαιευτήριο + γιατρό και σιγά τις μειώσεις που έκαναν.

Mariathalis τόσο είναι το επίδομα του ικα εμείς στο τυδκυ ομως παίρνουμε πολύ περισσότερα. Το 2009 πήρα στην πρώτη μου γέννα 1930 ευρώ και επειδή είχα γνωστή μου τα έβγαλαν σε 20 μέρες. Τωρα παίρνω τηλ εδώ και 3-4 μέρες και δεν το σηκώνουν γιατί τους περισσότερους του έχουν θέσει σε καθεστώς εφεδρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Αν ισχύει κάτι τέτοιο να ελπίζω αν με το καλό κάνω τρίτο ότι το επίδομα τοκετού που παίρνω θα αυξηθεί. Το ταμείο μου δίνει 748 ΕΥΡΩ και κάτι ψιλά είτε καισαρική είτε φυσιολογικό, ανεξάρτητα τι μισθό έχω. Μπα ε;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για το επιδομα τοκετου ελεγε.Αν δωσεις στο google περικοπη στο επιδομα τοκετου θα σου βγαλει διαφορα προσφατα δημοσιευματα της real κ του εθνους αν θυμαμαι καλα. Ακομα ομως δεν εχει γινει κατι τετοιο.Μαλλον μεσα στο 2012

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...