Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιαδρομή 2010 στο Ζάππειο !


Recommended Posts


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοοον......

Την πρώτη μέρα πήγα με την μικρή .... ξεθεώθηκε το καμάρι μου , κατατ 90% μείναμε στο περίπτερο του parents (το αλλο 10% ήταν έξω για τσιγάρο και το αλλο 10% ήταν στην τουαλέτα :) ) η μικρή πέρασε πολλές ώρες εκεί και πέρασε ΚΑΛΑ ... ειχε πολύ πλάκα γιατι είχε πολλά να κάνει σε ενα περιπτεράκι 3χ3 (του χρόνου μεγαλύτερο εεεεεεεεε....) δεν κουράστηκε και δεν βαρέθηκε ... )

 

τις επόμενες μέρες πήγα μόνη μου....

τα best off κατεμε :

Μιχάλης Γκούσης απο Gene Kelly όλα τα ευρώ ! με τετοια χαρα που επαιξε και με την κόρη μου την πρώτη μέρα αλλα και με πόση αγαπη και γελιο χόρευε και μαθανε στα παιδια να χορεύουν ...σε εκανε πραγματαικά (εγω που δεν είμαι του χορού) να πάω να χορέψω μαζί του .... Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ ....!!!! απίστευτος ... τελειος ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Μορφές εκφρασης μου αρεσε παρα πολύ και το περίπτερο και η προσέγγιση ....

άθυρμα ΚΑΤΕΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ .... ενα τελειο περίπτερο οπου τα παιδιασε ενα δεντρο και οι μεγάλοι τοποθετούσαν πολύχρωμα καρτελάκια με τα δικαιωματα του παιδιού ... ενα πολύχρωμο δεντρο ήταν στολισμένο απο την παρασκευή και καθε μερα ξανα εχτυζαν ....και τα δικαιώματα και το δεντρο ..!Γλυκά κορίτσα που προσέγγιζαν τα παιδια και του γονείς ...!!!

 

Art fon fun , μου άρεσε επίσης , και τα plan toys τα οπόια δε όσοι ήταν εκει την κυριακή πετυχαν και εκπτωση 20% ...εμένα με βόλεψε- πειρα κι ενα αεροπλανακι στην μικρη να αρχίσει να κάνει εικονικές πτυσεις so we can drive home soon... :):)

 

τα worst of

1 την παρακσευή το 95% ειχαν στο ύψος του παιδιού καρραμέλες και μπλιμπλίκια ....! ΠΟΣΟ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΙΣΕΙς ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ... ??? (αυτος ήταν και ο λόγος που την παρακσευη μειναμε στο περίπτερο του parents και επελεξα να μην την πάω σε όλη την εκθεση την μικρη .... ) μεχρι την κυριακή ειχε μειωθεί κατα πολύ αυτο το ποσοστο (θέλω να πιστεύω σαν ρομαντική που είμαι οτι κατι πειραν χαμπάρι κι όχι γιατι τελείωσαν οι καραμέλες)

 

2 ο ακριβώς μπουφες ...! τα βρήκα λίγο τσιμπιμένα .... (μια μέρα όμως εφαγα εκει και εφαγα το παιδικό γευμα (μου πήγε και πιο φτηνα ...:):) )

 

3 τα αυρα σουξου μου ξου νεστλε δεν με συγκίνησαν , να μην πω και με θύμωσαν κι όλας ... (αλλααααααα...... καλό μαρκετινκγ ομολογώ, απο την αποψη των διοικητικών μου γνωσεων .... )

 

κλείνω : αυτα ηταν σε γενικές γραμμές ... ειδαμε πολλά , πολλά καλά και πολλά κακα.

στα γενικά συν της διοργάνωσης είναι και οτι τήρησε τον σκοπό που διαφήμιζε (τα πάντα για το παιδι) αλλα και οτι ήταν χωρίς είσοδο !

Link to comment
Share on other sites

ακόμα δεν έχω αναρρώσει απο την κούραση, καμια βδομάδα νομίζω θα χρειαστεί!

ήταν πάρα πολύ ωραία,

 

την επόμενη χρονιά θα χρειαστεί μεγαλύτερος χώρος κ για την έκθεση κ για τους εκθέτες!

 

 

Αρκετοί εκθέτες έδωσαν μεγάλο βάρος στις δραστηριότητες που γινόντουσαν και έτσι συνέχεια υπήρχαν events.

κάθε εκθέτης είχε και μια εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων ή αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης.

έτσι, θέατρα, ωδεία, σχολές είχαν μέσα στις δυομισι μέρες, συνέχεια κάτι να δείξουν,

είτε στο περίπτερο τους είτε στις αίθουσες αυτές.

 

σαφέστατα, δεν υπήρχαν κάθε ώρα κ κάθε λεπτό, συνεχώς όλες αυτές οι δραστηριότητες - αυτό είναι ανέφικτο - αλλά με λίγο προγραμματισμό κ ερωτήσεις έβρισκες τι κ πως κ που να πάς για να περάσεις φοβερά.

 

πολλά παιδιά τα βλέπαμε περισσότερες φορές , αφου έμεναν αρκετές ώρες στην έκθεση έτσι ώστε να δουν σε όλα τα περίπτερα τι υπάρχει να κάνουν.

 

σαν φαν της μουσικής σαφέστατα έλεγα σε όλους να δοκιμάσουν τα μεγάλα ξυλόφωνα που είχε το ωδείο ριζοπουλου και οι μορφές έκφρασης,

 

ή να δουν τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδικών βιβλίων (είναι κάτι που θα μπορούσαν να έιχαν ανακοινώσει και στο μικρόφωνο κάποιες φορές γιατί νομίζω οτι ο κόσμος δεν πρόλαβε να τα δεί πολύ !αυτό ήθελε λίγο περισσότερη προώθηση γιατι ήταν πραγματικά εξαιρετικό!!)

 

αλλά και τα θεατρικά παιχνίδια που δυστυχώς μονο λίγο πρόλαβα να δω καθώς χρειαζόταν να έιμαι στο περίπτερο!

 

απο το μπλοκάκι της Αυρας bloom εγώ έμεινα κατενθουσιασμένη αλλα δε προλαβα να φτιάξω κ εγώ ένα !!!

 

η σχολή οδηγών πολύ ωραία προσπάθεια για την οδική συμπεριφορά.. αλλά και υπέεεροχα τα ραμμένα υφάσματα διακοσσμήσεις τοίχου απο το daisy.gr daizi.gr δεν θυμαμαι

χάρηκα που είδα τα εξειδικευμένα παιχνίδια του why.gr (για κάτι ιδιαίτερο - χημείες πειράματα , επιστημονικά παιχνιδια,...)

 

υπήρχαν κ εκθέτες e shop παιχνιδιων, ή χώρων τέχνης, κτλ.

πρέπει να κανω κ ενα φρεσκαρισμα κ να δω ξανα τον καταλογο εκθετων να θυμηθώ,..

 

το φαγητό εμένα δε μου φάνηκε τσιμπημένο, δηλ ήταν πολύ μεγάλη η μερίδα για ένα άτομο, κ το κοτόπουλο με αρκετή γαρνιτουρα έκανε για παράδειγμα 7.20 , απο το οποιο φάγαμε 2 ενήλικες κ 1 παιδί μερικές μπουκιές.

εσυ αρια μπορεί να πείναγες πολύυυυυυυ :-) - πάντως ήταν καλό φαγητό , όχι "ψευτικο" όπως αρκετές φορές σε catering.

 

 

πάντως τέτοιες εκθέσεις δεν είναι εφικτό να γίνουν σε ανοιχτό χώρο, για τεχνικούς κ οργανωτικούς λόγους.

όπως και να έχει το ζαππειο δεν ειναι εκθεσιακός χώρος φτιαγμένος για αυτό το σκοπό, και αυτό φάνηκε όταν απο τον πολύ κόσμο ο αέρας σε κάποια σημεία ήταν αποπνιχτικός - τα παράθυρα είναι πολύ πολύ ψηλά, κ δεν μπορεί κάποιος να πάει να τα ανοίξει έτσι απλά - κ εξαερισμό δεν εχει το κτιριο!

αλλά όπως έγραψα αποκλείεται να είναι πάλι στο ζαππειο η εκθεση γιατι πολύ απλά πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερος χωρος και για τα περίπτερα και για περισσότερους εκθέτες.

θεωρώ ότι μελλοντικά πρέπει να γίνει σε επαγγελματικό χώρο φτιαγμένο για μεγάλες εκθέσεις .

το ζαππειο φυσικά είναι ένας υπέροχος χώρος

με μεγαλύτερη ασφάλεια - (πιο συνοπτικός κ μικρός)

εξου και η πολύ ωραια εμπειρία όσων ήρθαν σε ώρα που δεν υπήρχε ο απειρος χαμός!

 

θα γράψω περισσότερα αργότερα -..

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Link to comment
Share on other sites

Aκουγονται τελεια.

Τελικα δεν καταφεραμε να ερθουμε και ζηλευουμε πολυυυ :lol::lol::lol:

Του χρονου παιδια καλα να ειμαστε θα σας τιμησουμε.

 

Θεωρω παντως (εκτος του ανθρωπου βεβαια με το τραμπολινο που ακουγονται διαφορα :evil:) οτι οταν γινεται μια τετοια προσπαθεια για να περασουν καλα τα παιδια (και ειδικα χωρις εισοδο :D) αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.

 

ΜΠΡΑΒΟ λοιπον σε οσους δουλεψαν και κουραστηκαν γι αυτο το σκοπο.:D:D

 

Καλη ξεκουραση

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

ακόμα δεν έχω αναρρώσει απο την κούραση, καμια βδομάδα νομίζω θα χρειαστεί!

ήταν πάρα πολύ ωραία,

 

την επόμενη χρονιά θα χρειαστεί μεγαλύτερος χώρος κ για την έκθεση κ για τους εκθέτες!

 

 

 

 

Συμφωνω... Και εγω ετσι νιωθω...

 

Λοιπον, η εκθεση για πρωτη φορα διοργανωσης ηταν πολυυυυυ ωραια!! Νομιζω οτι ολοι ευχαριστηθηκαν, καθως κ οι γονεις ενημερωθηκαν κ τα παιδια διασκεδασαν!!

 

Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι δεν υπηρχε μεγαλη ποικιλια σε καποια απο τα θεματα. Δλδ κεντρα ξενων γλωσσων ηταν μονο ενα, οπως κ στα ιδ. σχολεια ή κατασκηνωσεις... Παρολα αυτα, ως πρωτη διοργανωση, νομιζω οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μας!!

 

Δυστυχως δεν μπορεσα να παρευρεθω πολυ ωρα στο περιπτερο του parents, αν κ το ηθελα πολυυυυυυ, μιας κ επρεπε να ειμαι κ στο δικο μου περιπτερο! Θα ηθελα πολυ να γνωρισω καποια μελη, των οποιων συχνα αναζητω τις δημοσιευσεις τους! Στενοχωρηθηκα για αυτο.. Ελπιζω σε κπαοια επομενη φορα! Αν καποιος ειχε προσεξει νωριτερα της εκθεσης τον αριθμο του περιπτερου που βρισκομουν, λυπηθηκα που δεν ηρθε καμια να μου μιλησει...

 

Επισης, στενοχωρηθηκα που δεν καταφερα να ερθω στο περιπτερο του parents την ωρα της μαγειρικης με λαχανικα... Υπαρχει κανενα βιντεο ή link να μας δωσεις ιδεες;; Θα ηταν πολυ χρησιμο!!

 

Καλη ξεκουραση κ απο εμενα σε ολους τους εκθετες!!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 

το φαγητό εμένα δε μου φάνηκε τσιμπημένο, δηλ ήταν πολύ μεγάλη η μερίδα για ένα άτομο, κ το κοτόπουλο με αρκετή γαρνιτουρα έκανε για παράδειγμα 7.20 , απο το οποιο φάγαμε 2 ενήλικες κ 1 παιδί μερικές μπουκιές.

εσυ αρια μπορεί να πείναγες πολύυυυυυυ :-) - πάντως ήταν καλό φαγητό , όχι "ψευτικο" όπως αρκετές φορές σε catering.

 

Δεν πείναγα πολύ γιατι όπως προείπα εφαγα το παιδικό γευμα και ήταν μια χαρα :) :) και χορτασα ...!

αλλα αν υπολογίσεις μια 4 μελή οικογενεια στην οποία ο καθένας ήθελε να φάει ενα διαφορετικό πιατο ΜΕ αναψυκτηκό - χυμό ... η τιμή ΗΤΑΝ τσιμπημένη ...!

( και ΜΕ self service ) ;) ε εγω το βρήκα τσιμπιμενο για το μπατζετ μου ...και τετραμελη οικογενεια δεν ε΄χω !!! :):):)

την ποιότητα δε, δεν την αμφισβήτησε νομίζω κανείς ... αλλα ουτε και την ποσότητα ;)

It dependes on what point of view you are looking on it!!!

 

 

ξεχασα να προσθέσω επίσης στα συν τα μαθήματα οδηγικής σφάλειας ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ οπού υπήρξα μαρτηρας μιας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΛΥΚΕΙΑΣ στιγμής . μια γλυκύτατη κοπέλα εδειχνε με τοση καλοσύνη ηρεμία και υπομονή σε ενα .... 3χρονο? 5χρονο? ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .....

μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ συγκηνητική στιγμη !

 

στα κουτσομπολια τωρα .... ήρθαν πολλές κυρίες και μου ειπαν τα καλύτερα γαι το tastefull.gr χαχαχαχχαχα εγω ελεγα παιδίαααααααα μονο το γλυκό πετυχα ... θα ψαξω όμως να βρω και τις συνταγές και θα δώσω λινκ απο το σαιτ .....

παντως η κυρία που εκανε τις συνατγλες ηταν μια ΜΕΡΕΝΤΑ παο μόνη της .... (τι γλυκό να λεμε τωρα ... εδω εκανε την πιπερια απο ότι ακουω να μοιάζει με λουκόυμι ) :):):)

επίσης ///εμαθα οτι ο κυριος loney chairs εχει εμπορικές ΚΟΙΝΩΝΙΚΕς ΠΡΟΣΦΟΡΕς ..... ο κύριος μετα πολυθρονακια κανει προσφορές σε πολύτεκνους τρίτεκνους μονογονεικές ...) πρ΄γαμα που το βρήκα εξερετικό !!! για εμας τους ΜΗ εχοντες !:wink: που θέλουμε να δώσουμε μαι μικρή πολυτελέια ... στο παιδι μας !

παρακατω !

 

ειχε φαση το μαγεικο που εκανε ο στυλιανάνθρωπος με το σεσουαρ (όχι για δολοφονους) και το μπαλακι του πινκ πονκ ειχα πεθανει στο γελιο ....!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

 

περασε κόσμος και ντουνια ςπροφαβώς αλλα σε μια που σσυστηθηκα ώς αριανη με επιασε ....! :lol:;)

επίσης ενα απο τα συν ηταν οτι ο Λεγκωανθρωπος μου εβαλε τον ταλιμπαν γιο να μου δωσει ενα σουπερ δωρο .... (μαρη χαμένη ... ουτε ενα βιολογικό μπισκότο δνε έχω δωσει στο παιδι ...ελεος)

 

ενα ακόμη που ειχε πλακα ειναι η Δαναη (αυτο το παιδι ειαι γεννημένο για δημόσιες σχέσεις ... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ)

ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΠΑΛΙΟΥς (αλλα λεμε πολύ παλιους ε..... ) και ζητώ συγνωμη αλλα ειμαι παιδι με χαζή μνήμη (η gavrias να καταλαβεται μου θυμίζει ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΓΙΟΡΤΗ) ...

αλλα παρόλη την αμηχανία εγω χάρηκα ... (να και ντρέπομαι να το δηλώσω γιατι φοβαμια μην με παρετε με τις πετρες γιατι ίσως να μην το εδειξα)

 

επίσης ενας μικρός ζογκλερ γεννήθηκε .... και του χρόνου θα έχουμε ατραξιον ... δημιουργική ζογκλερική απασχοληση σε σχολικες ηλικίες ...ΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ αυτα .....

Link to comment
Share on other sites

aria χάρηκα παρα πολυ που σε ξαναείδα!!!

Βεβαια δεν προλαβα να δω και πολλα πραγματα απο την εκθεση μιας και αλλος μας εσερνε...μάλλον μας ετρεχε και ετσι σταματησα μονο σε δυο περιπτερα , αυτά που ο μικρος ήξερε, του parents και της mariady το Ανάπτυξη και Κίνηση!!!

Ειμασταν ενα 'ψεκάστε σκουπιστε τελειώσατε"!!!

Αυτό παντως που μου εκανε τρομερή εντύπωση και προλαβα να το νοιώσω ήταν η αφορητη ζέστη!!!

Αντε και του χρόνου καλύτερα και δίχως τον σίφουνα!!!

Link to comment
Share on other sites

angela,xωρίς το σίφουνα δε σε θέλουμε :mrgreen:

mariadi,ειδωθήκαμε άπειρες φορές :):)

Τώρα για το φαί...

Έχω να καταγγείλω ότι δεν είχε καθόλου ψωμί :shock::shock: (θέλω μια φρατζόλα μόνη μου).

Τα φαγητά ήταν όντως πεντανόστιμα (πατάτες ψητές με σάλτσα μουστάρδας κόλαση) αλλά θα συμφωνήσω με την άρια.Οι τιμές ήταν "τσιμπιμένες" για μια οικογένεια που θα ήθελε με τα παιδιά της να φάει.

Τα πατατάκια (το μικρό σακουλάκι) 1.30 δεν το λές και κανονική τιμή.:cool:

 

Τα πολυθρονάκια πρέπει να πώ ότι εκτός απο πανέμορφα, αποδείχτηκαν Τεράστιας αντοχής (βεβαιωμένο)!!!

Καθίσανε επάνω όολες οι ηλικίες και τα "κυβικά" και παραμέιναν ολοκαίνουργια :lol::lol:

 

Τα ποδηλατάκια όντως ήταν ο αγαπημένος προορισμός για τα μικράκια και είχαν πολύ πλάκα.

Για την κοπέλα "μερέντα" τι να πώ? ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ όντως!!!

Και πολύ -πολύ γλυκειά με τα παιδάκια που δε θέλανε να ξεκολήσουν απο κοντά της :)

Είχε φτιάξει ένα γλυκό με γέυση καραμέλα απ'το οποίο δεν έμεινε ούτε ψίχουλο, σπιτική λεμονάδα ΚΑΙ το γλυκό που βοηθούσε τα παιδιά να φτιάξουν για τη μανούλα και την καθιέρωσε ως μερέντα :-)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Link to comment
Share on other sites

mariadi,ειδωθήκαμε άπειρες φορές :):)

 

 

κριμα που δεν μιλησαμε προσωπικα... μου εισαι πολυ συμπαθης...

 

α, στο περιπτερο μας ημασταν τρεις κοπελες κ εγω δεν ημουν την Παρασκευη το απογευμα!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αποκλείεται με ένα ή δυο μονο πόστ να καλύψουμε όλα όσα έγιναν αυτό είναι σίγουρο.

 

μολις προλάβουμε θα έρθουν φωτογραφίες και βιντεάκι slideshow στο youtube channel μας ParentsGr .

 

 

 

η μερέντα που λέτε ήταν

 

η Βίκυ Κουμάντου απο το http://www.tastefull.gr

 

η οποία έκανε μια καταπληκτική παρουσίαση διαδραστική και βιωματική :-)

των λαχανικών,

27740_122182884458723_100000010378723_336667_238729_n.jpg

που πραγματικά είπαμε ότι θα την ξανακάνουμε με αυτή τη μορφή οπωσδήποτε, και σε άλλη εκδήλωση, καθώς ήταν πολύ όμορφα όλα και η ίδια εξαιρετική με τα παιδιά - και πραγματικά καλοσχεδιασμένη κ οργανωμένη η παρουσίαση.

 

 

27740_122179137792431_100000010378723_336613_3568381_n.jpg

 

 

το κέρασμα

φυσικά της λεμονάδας και της καραμελομαρέγκας ήταν τέλειο -

φανταστική κ πρωτότυπη

 

εδώ αρχιτεκτονική με φελλό - (μπορεί να γίνει και φασόλια που τα αφήνουμε το βράδυ να μαλακώσουν)

μια πραγματικά δημιουργική δραστηριότητα

(όπως εξηγούσα, δημιουργικό= κάτι που ΔΕΝ έχει έτοιμο/σαφές αποτέλεσμα ή στόχο.

δεν είναι δημιουργικό να πεις τώρα θα φτιάξουμε ένα ελεφαντάκι - δηλ. fixed αποτέλεσμα - μπορεί να είναι ψυχαγωγικό, κ κατασκευή άρα καλό, αλλά δεν προάγει την δημιουργικότητα !

άλλο είναι η δημιουργικότητα

και άλλο η ψυχαγωγία με κατασκευές/δραστηριότητες εικαστικές/μουσικές κλπ!,.

... η δημιουργικότητα προάγεται με ανοιχτού τύπου δραστηριότητες στην οποία καθοδηγείται το παιδί μόνο στην τεχνική κ όχι στο τι φτιάχνει με αυτη την τεχνική)

 

(γενικώς υπάρχει αυτή τη στιγμή κατάχρηση αυτού του όρου σε σημείο παντελούς παραπληροφόρησης...!!!!)

 

οδηγίες

 

φελλός http://parents.org.gr/events/a324

φασόλια http://parents.org.gr/events/a287 (εδώ φαίνεται κ το αποτέλεσμα μετά το χρωμάτισμα κ κόλλημα κ με χαρτί, όπως είπα στην ninetta στην έκθεση...)

 

 

 

27740_122222434454768_100000010378723_336887_4636_n.jpg

 

 

 

σε λίγο φωτό και απο την επίσης πολύ ωραία δραστηριότητα της Γεωργίας Ανουσάκη απο το http://www.scrapbooking.gr:

26869_121993897810955_100000010378723_335374_8026045_n.jpg

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...