Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

lete na eimai egkuos??sos


basiliki92

Recommended Posts

me ton filo m eimaste duo xronia mazi k den xrisimopoioume pia profulaksei stis meres tis periodou m teleiwnei pou k pou mesa...exw kanoniko kuklo ,auti ti fora m irthe kanonika periodos alla kopike tin 3 mera enw kanonika mou krataei 7 meres,tin triti mera to kaname kai den eixa katalabei pws eixe teleiwsei i periodos m k teleiwse mesa m,uparxei pithanotita egkumosinis???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τα παιδακια γινονται οταν ο αντρας εκσπερματωνει μεσα στον κολπο της γυναικας, δεν εχει σημασια σε ποια φαση του κυκλου σου εισαι...

Μπορει τωρα να μην εισαι εγκυος αλλα αν συνεχισετε ετσι σε βλεπω να μενεις!

Να προσεχεις καλυτερα το σωμα σου αν η εγκυμοσυνη ειναι κατι ανεπιθυμητο για σενα και ενημερωσου καλυτερα... Και κανε και ενα τεστακι εγκυμοσυνης!

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο λογο δε χρησιμοποιειτε πλεον προφυλακτικο??Τι σημασια εχει αν εισαστε μαζι 2 χρονια??Σας ειπε κανεις οτι μετα απο 2 χρονια δε μενεις εγκυος??

Link to comment
Share on other sites

lene pws apokleietai i egkumosini ama teleiwsei o allos mesa enw exeis periodo,m ekane entupwsi p kopike...k to oti kopike k teleiwse den simainei pws uparxei periptwsi gonimopoihseis???eimaste kairo mazi k exw kanei k eksetaseis k ola deixnoun ok...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εχεις παει ποτε σε γυναικολογο? Αν οχι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να πας, να σε δει και σε ενημερωσει σωστα γιατι ο κοσμος πολλα λεει αλλα η αληθεια απεχει...

Και εγκυος να μην εισαι δεν ειναι καλο να κανεις σεξ οταν εχεις περιοδο υπαρχει κινδυνος για ενδομητριωση...

Βαλε στο google ''σεξ με περιοδο'' και ριξε μια ματια αλλα για μενα καλα θα κανεις να πας σε γυναικολογο.

Link to comment
Share on other sites

Η βαφτηστηρα μου πιαστηκε κατα την περιοδο της κουμπρας μου...Τωρα ειναι 5 χρονων!Η ιδια κοπελα εμεινε εγκυος την 26η μερα του κυκλου με κυκλο 30 ημ.!Η μπεμπα σημερα ειναι 13 μηνων!Καθε φορα που το κανετε ελευθερα υπαρχει πιθανοτητα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εγκυος να μην εισαι δεν ειναι καλο να κανεις σεξ οταν εχεις περιοδο υπαρχει κινδυνος για ενδομητριωση...

Τι μαθαίνω πίσω πίσω στα γεράματα.. :)

Δεν έκανα ποτέ σεξ στη περίοδο απλώς γιατί δεν ένιωθα ωραία, δεν ήξερα όμως πως μπορεί να δημιουργήσει και πρόβλημα..

Nothing you would take... Everything you gave...

Link to comment
Share on other sites

1ον κανετε σεξ χωρις προφυλαξη ενω μια εγκυμοσυνη εινα ανεπιθυμιτη.αν μεινεις εγκυος τι φταιει μια αθωα ψυχη να την σκοτωσεις επειδη εισαι ανευθυνη και επειδη ετσι γουσταρεις?

2ον κανεις σεξ χωρις προφυλαξη και μαλιστα ενω εχεις περιοδο κατι το οποιο εκτος απο το οτι ειναι σιχαμερο υπαρχει κινδυνος να παθεις καμια κολπιτιδα η κατι πολυ χειροτερο μιας κ το αιμα της περιοδου ειναι ΒΡΩΜΙΚΟ και γεματο μικροβια!κ μη μου πεις οτι παει κ πλενετε μετα γιατι ακομα κ αν το κανει ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.

3ον ειστε ανενημερωτοι και ανευθυνοι και ΟΙ ΔΥΟ γιατι για μια ικανοποιηση μισης ωρας βαζετε σε ρισκο την υγεια σας καθως και τη ζωη ενως ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αν μεινεις εγκυος(γιατι το πιθανοτερο ειναι να κανεις εκτρωση.κ να ξερεις πως η καρδια ενος εμβρυου χτυπαει απο την 21 μερα της συλληψης αρα ειναι ΖΩΝΤΑΝΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ για την ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ!!!ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

αυτο που κανετε ειναι τελειως ανευθυνο και μαλιστα στο ετος 2010 κατανταει εως και γελοιο!

κανεις οτι κανεις με τεραστεια ανευθυνοτητα χωρις να σε ενδιαφερει τιποτα εκεινη τη στιγμη κ μετα μπαινεις κ ρωτας ολο αγωνια αν εισαι εγκυος!!!ε τι να πω!!οχι!!!αποκλειεται να μεινεις εγκυος οταν κανεις σεξ χωρις προφυλαξη!τα μωρα τα φερνει ο πελαργος!!!

 

Το σεξ με περίοδο είναι επικίνδυνο

 

Η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου εγκυμονεί κινδύνους τόσο για εσάς όσο και για τον «καλό» σας.

 

Για τη γυναίκα

Τραυματισμός της μήτρας: Επειδή η μήτρα κατά τη διάρκεια της περιόδου έχει μεγάλη αιμάτωση, η σεξουαλική επαφή κατά τις ημέρες αυτές μπορεί να την τραυματίσει και να προκαλέσει ακόμα και μόνιμες βλάβες. Λόγω της αυξημένης αιμάτωσης, με την επαφή γίνεται σύσπαση της μήτρας, με αποτέλεσμα κάποια από τα αγγεία που διατηρούν αυτό το αίμα να σπάζουν και να προκαλούν μικρά αιματώματα στο τοίχωμά της. Τα αιματώματα αυτά μπορεί να αυξάνονται από μήνα σε μήνα και να οδηγήσουν σε αδενομύωση, μια καλοήθης πάθηση της μήτρας κατά την οποία διεισδύει ενδομήτριο

 

στο τοίχωμά της (κανονικά υπάρχει στην κοιλότητά της). Η κατάσταση αυτή ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα στη γονιμότητα και να δημιουργήσει μια «ευαίσθητη» μήτρα, η οποία θα πονάει εύκολα και θα δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας εγκυμοσύνης.

Δημιουργία ενδομητρίωσης: Με τη διείσδυση υπάρχει το ενδεχόμενο να σπρωχτεί το αίμα της περιόδου από την κοιλότητα της μήτρας στις σάλπιγγες και από εκεί να πέσει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η δημιουργία ενδομητρίωσης. Η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου φαίνεται να είναι μία από τις επικρατέστερες από τις περισσότερες από 2.000 αιτίες που έχουν αναφερθεί στη δημιουργία της ενδομητρίωσης.

 

Για τον άντρα

Πρόκληση λοιμώξεων: Κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης η πληθώρα των μικροβίων που αποτελεί τη χλωρίδα του κόλπου αυξάνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα κάποια από τα μικρόβια αυτά, που για τη γυναίκα μπορεί να είναι φυσιολογικά παράσιτα, για τον άντρα να είναι παθογόνα και να προκαλέσουν ουρολοίμωξη, προστατίτιδα και άλλες λοιμώξεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η ροή τόσο μεγαλύτεροι είναι και οι παραπάνω κίνδυνοι.

 

Δεν αποκλείεται η σύλληψη

Αν μέχρι τώρα η περίοδος ήταν μια καλή δικαιολογία για να κάνετε ελεύθερα σεξ χωρίς να ανησυχείτε για τον κίνδυνο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, ξεχάστε την. Γιατί, παρά το ότι σύμφωνα με τον κανόνα η γυναίκα έχει ωορρηξία τη 14η μέρα ενός κύκλου 28 ημερών, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και νωρίτερα (8η-9η μέρα) και αν η περίοδος διαρκεί πολλές μέρες να συμπέσει με την ωορρηξία.

 

Η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου φαίνεται να είναι μια από τις επικρατέστερες αιτίες για τη δημιουργία ενδομητρίωσης.

 

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=316022

στο δεινω αυτο γιατι δε νομιζω οτι θα μπεις στον κοπο να το ψαξεις και ποτε μονη σου!!!

Link to comment
Share on other sites

exw paei se gunaikologo,den iksera oti uparxoun kindunoi g t sex m periodo...pote mporw na kanw test????

 

 

Νομιζω το τεστ βγαζει αποτελεσμα μια βδομαδα μετα τη συλληψη.Ειναι μικρες οι πιθανοτητες οποτε σου ευχομαι να μην εισαι.

Καλυτερα ομως να πας και στον γυναικολογο σου να δειτε γιατι σου κοπηκε η περιοδος στη μεση και συζητησε μαζι του για το σεξ κατα την περιοδο.

Link to comment
Share on other sites

Το γράφω για κάθε γυναίκα που της τυχαίνει μία απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη:

 

υπάρχει σύλλογος που στηρίζει ανύπανδρες μητέρες και φτωχές οικογένειες προκειμένου να μην γίνει το έγκλημα της έκτρωσης (φόνος), το οποίο σκοτώνει και το βρέφος και την μητέρα κυριολεκτικά.

 

"Η αγκαλιά"

http://www.unborn.gr/

 

Κι εγώ εύχομαι νη μην σου τύχει κάτι το οποίο θα σου είναι δυσάρεστο.

Για όλα όμως υπάρχει διέξοδος, και από όλα μπορεί να αποκομίσεις τεράστιο κέρδος.

Πόσο μάλλον από έναν νέο άνθρωπο, που θα σε γεμίσει πρωτόγνωρα,μοναδικά και πολύτιμα συναισθήματα.

 

Να είσαι καλά!

"Εύχομαι στους Γερμανούς από ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν Έλληνες."Φρειδερίκος Νίτσε

Δίχως Ελληνικές σπουδές, δεν υπάρχει εκπαίδευση.

Leo Tolstoy

Link to comment
Share on other sites

γνωριζω το σζυλλογο εχω επικοινωνησει μαζι τουςπριν ο συζηγος παρει την αποφαση να μεινει μαζι μου...πραγματικα βοηθουν πολυ!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

 

 

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εκτός ότι συμφωνώ απόλυτα με την φίλη Dimitra για να μην γράφουμε και τα ίδια δηλαδή, εγώ απορώ που βρισκόμαστε ;

μα είναι δυνατόν να μην ξέρεις κοριτσάκι μου ότι με το να εκσπερματώνει ένας άντρας στον κόλπο μιας γυναίκας μένει έγκυος;;;;;;:shock: έλεος πια!!!!μου αρέσει που ρωτάς κιόλας αν υπάρχουν πιθανότητες!!!:shock: φυσικά και υπάρχουν πάντα! είτε έχεις περίοδο είτε όχι! που ζείς; και ένα κοριτσάκι πλέον να ρωτήσεις 12 χρονών θα το ξέρει πια!! ενημερώσου κοπελιά!! πρώτα για την υγεία σου και μετά για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!

 

Σόρρυ που έγινα έξαλλη αλλά κάτι τέτοιες απορρίες με βγάζουν από τα ρούχα μου, σκεφτόμενη πως μετά πολλές κοπέλες καταφεύγουν στις εκτρώσεις έτσι απλά γιατί δεν ενημερώνονται!!

Link to comment
Share on other sites

καλα,κ οταν εχεις περιοδο το κανετε χωρις προφυλαξη,εκπσερματωνει μεσα που ειναι ολο αιματα,πως το μπορειτε/???δεν σιχαινεστε που ειστε μετα μεστα αιματα????εσυ κανε οτι νομιζεις αλλα γινε λιγο υπευθυνη εστω μια φορα στη ζωη σου κ σκεψου"οταν μεινω εγκυος απο την ανευθυνοτητα μου τι θα κανω με το μωρο???"μαλλον εκτρωση ε????η θα το κρατησω εκτος γαμου???κ αν κολλησω κανα σμν????νεα κοπελα εισαι..ενημερωσου

Link to comment
Share on other sites

...και πάλι με θλίψη επιβεβαιώνεται η έλλειψη παιδείας εν έτη 2010... Γιατί να μην υπάρχει μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ελληνικά σχολεία? Γιατί ζούμε μέσα στο σκοτάδι?

Τελικά νιώθω πως μας οδηγούν σε ένα νέο Μεσαίωνα...

Έφηβοι δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα όσον αφορά το σεξ, ο αριθμός των παιδιών που καπνίζουν αυξάνεται...

 

Κι απ' την άλλη υπάρχουν παιδιά που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και ΔΕΝ ξέρουν να το χρησιμοποιούν σωστά...:( Γιατί??? Γιατί δεν τους το έμαθε κανένας ενήλικος! Δεν φταίνε τα παιδιά!!!

Βασιλική μου, αν θέλεις να ενημερωθείς επικοινώνησε με το Κέντρο πρόληψης και υγείας των εφήβων. Δες εδώ

http://www.xo.gr/profile/profile-80163028/el/. Μην δυστάσεις, κι εσύ κι ο φίλος σου θα κερδίσετε! Η ενημέρωση και η πρόληψη σώζουν!

Κορίτσι μου, έχεις τώρα την ευκαιρία να ψάξεις και να μάθεις!

 

Πήγαινε σε γυναικολόγο, κάνε τεστ-Παπ, ενημερώσου για τις σεξουαλικές επαφές...

Και ρώτα τον ευατό σου: γιατί τα έμμηνα είναι τόσο βρώμικα? Μήπως αυτές τις μέρες η φύση μας λέει να μην έχουμε επαφές?

Όσο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, εσύ θα υποφέρεις (η ψυχή και το σώμα σου)... Όταν με το καλό έρθει η ώρα να γίνεις μανούλα θα καταλάβεις το πραγματικό κόστος μιας έκτρωσης.

 

Το ξέρω πως τώρα όλα αυτά σου ακούγονται εξωπραγματικά, και ότι δεν σε αφορά ο πόνος ή το ηθικό κομμάτι της έκτρωσης. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άτρωτη... Όμως το γεγονός ότι ψάχνεις και ρωτάς (με τον τρόπο σου) είναι ένα πολύ θετικό βήμα για σένα και την εξέλιξη σου σαν άτομο, γιατί θα τη βρεις την άκρη τη σωστή!

 

Προσωπικά ακούω μέσα από την ερώτηση σου τη φωνή ενός νέου κοριτσιού που έχει ανάγκη από βοήθεια και επικοινωνία και δεν χρειάζεται μόνο στείρες νουθεσίες υπό την μορφή ενημέρωσης και επιστημονικών πληροφοριών που το μόνο που κάνουν είναι να σε τρομάζουν και να σε απομακρύνουν από την επιστημονική και ανθρώπινη αλήθεια που αναζητάς.

 

Είμαι σίγουρη πως κύρηγμα σου κάνουν πολλοί από τους "μεγάλους" που σε περιτρυγυρίζουν! Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα που ζητάς πληροφορίες. Βέβαια κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα ξέρεις, όπως το ότι το σεξ χωρίς προφύλαξη αποτελεί ένα μεγάλο ΟΧΙ για τη ζωή ενός νέου κοριτσιού που δεν επιθυμεί εγκυμοσύνη! Και θα πρέπει να σε τρομάζει η ιδέα και μόνο μιας μόλυνσης ή μιας έκτρωσης... Όμως μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά μέσα από την σωστή πληροφόρηση! Μην φοβάσαι λοιπόν να επικοινωνήσεις με φορείς και επαγγελματίες που ειδικεύονται σε τέτοια θέματα και ξέρουν πως πρέπει να προσεγγίσουν μια έφηβη χωρίς να την τρομοκρατήσουν ή να την κάνουν να αισθανθεί ενοχές και τύψεις...

Και μην ξεχνάς πως όλοι κάνουμε λάθη... Έτσι δεν είναι? Μέσα απ' αυτά μαθαίνουμε! Η μαγκιά όμως είναι να προλαμβάνουμε τα λάθη που θα έχουν βαρύ κόστος για την υγεία μας! Εσύ τι λές?

 

Συγχώρεσε κι εμάς τους "μεγάλους" για τον τόνο μας...

Κάποιοι κάναν πάντοτε το σωστό γιατί είχαν την τύχη να έχουν δίπλα τους ικανούς γονείς ή δασκάλους που ήταν πραγματικά κοντά τους!

Κάποιοι άλλοι όμως καμμιά φορά ξεχνάμε πως ήταν τότε που ήμασταν κι εμείς πολύ ερωτευμένοι και... έφηβοι, και προσπαθούσαμε να μάθουμε τα πάντα από τους φίλους μας ή τα περιοδικά (τότε μόνο αυτά υπήρχαν) με λάθος αποτελέσματα!!!!

 

Sorry για το σεντόνι... Ελπίζω να το διαβάσεις!!!! Καλές γιορτές και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, ερωτευμένη αλλά και... ενημερωμένη!!!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Link to comment
Share on other sites

με κάνεις και κοκκινίζω....:oops:;)

Αλλά πραγματικά κι εγώ θα ήθελα στην ηλικία της Βασιλικής να είχα έναν άνθρωπο που να μου μίλαγε κάπως έτσι... Να μου μίλαγε γλυκά και με κατανόηση! Να καταλάβαινε... ότι δεν γεννήθηκα προγραμματισμένη για να μην κάνω λάθη...

Να υπήρχαν φορείς με επαγγελματίες για την προστασία της υγείας (ψυχικής και σωματικής) των εφήβων!

Τότε μπορεί να σας μίλαγα εγώ, αλλά χωρίς να έχω κάνει τις άπειρες λάθος επιλογές (μέσα στις πολλές και σεξ με περίοδο και χωρίς προφύλαξη) και χωρίς να έχω βιώσει πολλές άσχημες εμπειρείες... Βέβαια δεν θα ήμουν... ΕΓΩ!

Και όλα αυτά τα έπαθα γιατί δεν είχα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ... χα, χα! Που χτίζεται στο... σπίτι!!! Τι κάνει νιάου-νιάου? Βέβαια οι γονείς μου κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν... γιατί μέχρι εκεί μπορούσαν...

Απλά ήμουν ΠΟΛΥ τυχερή και δεν τα πλήρωσα όλα αυτά με τη ζωή μου!!! Τώρα φυσικά δεν αγοράζω λαχεία γιατί μου κλήρωσε εμένα τότε ο πρώτος αριθμός και είμαι... σώσα και αβλαβής! Με κάποια παράσημα βέβαια όσον αφορά στον τομέα "ψυχή". Έτσι απλά...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Link to comment
Share on other sites

με κάνεις και κοκκινίζω....:oops:;)

Αλλά πραγματικά κι εγώ θα ήθελα στην ηλικία της Βασιλικής να είχα έναν άνθρωπο που να μου μίλαγε κάπως έτσι... Να μου μίλαγε γλυκά και με κατανόηση! Να καταλάβαινε... ότι δεν γεννήθηκα προγραμματισμένη για να μην κάνω λάθη...

Να υπήρχαν φορείς με επαγγελματίες για την προστασία της υγείας (ψυχικής και σωματικής) των εφήβων!

Τότε μπορεί να σας μίλαγα εγώ, αλλά χωρίς να έχω κάνει τις άπειρες λάθος επιλογές (μέσα στις πολλές και σεξ με περίοδο και χωρίς προφύλαξη) και χωρίς να έχω βιώσει πολλές άσχημες εμπειρείες... Βέβαια δεν θα ήμουν... ΕΓΩ!

Και όλα αυτά τα έπαθα γιατί δεν είχα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ... χα, χα! Που χτίζεται στο... σπίτι!!! Τι κάνει νιάου-νιάου? Βέβαια οι γονείς μου κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν... γιατί μέχρι εκεί μπορούσαν...

Απλά ήμουν ΠΟΛΥ τυχερή και δεν τα πλήρωσα όλα αυτά με τη ζωή μου!!! Τώρα φυσικά δεν αγοράζω λαχεία γιατί μου κλήρωσε εμένα τότε ο πρώτος αριθμός και είμαι... σώσα και αβλαβής! Με κάποια παράσημα βέβαια όσον αφορά στον τομέα "ψυχή". Έτσι απλά...

Μια απ'τα ίδια... με κάλυψες.

 

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

euxaristw polu oles sas kai eidika esena psaraki uposxomai na eimai prosektiki apo edw k pera,den einai oti tha eixa megalo provlima ama imouna egguos k o filos m p einai megaluteros alla k oi goneis m th me stirizan apla pisteuw pws den irthe akomi i wra eimai 18 xronwn k thelw na zisw kapoia pragmata den thelw n kanw to lathos tis miteras m p m ekane s auti tin ilikia oute na spoudasei mporese k t thelw ola auta...den nomizw na me egguos piga s gunaikologo k m brike ugro sto douglaseio k meta apo toses eksetaseis p m ekanan k uperixous ama imoun logika th t eblepan,k pali xilia euxaristw gia tis sumboules sas!!!:)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...