Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ακατάλληλη για μαμά.


Recommended Posts

Εχω πει οτι δεν θα αφησω να με παρει απο κάτω. Όλο όμως γίνομαι και χειρότερα.

Σήμερα κλαίω όλη μέρα. Νιώθω οτι δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μαμα και δεν μπορω να σταματήσω τα δακρυα που τρέχουν απο τα μάτια μου.

 

Ευτυχώς ο αντρας μου λείπει γιατί δεν θελω να με βλέπει ετσι. Θέλει κι αυτός παιδι παρα πολύ αλλά πιο πολύ ακόμα θελει να ειμαι εγω καλά.

 

Απο παιδακι πάλευα για τα αυτονόητα. Για να μπορω να ζω μια φυσιολογική ζωη οπως τα αλλα παιδακια, δεν αντεχω άλλο.

 

Γιατι θα πρεπει να βρισκω συνεχεια εμποδια μπροστα μου? Ισως ο Θεος ξερει που δεν κανω παιδι. Ίσως να μην ειμαι η καταλληλη μαμα γι αυτο.

 

Συγγνωμη αν σας στενοχωρησα, καπου ηθελα να τα πω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην το βαζεις κατω,ολα θελουν το χρονο τους ,καμια φορα παιρνει λιγο περισσοτερο απο οτι θα θελαμε...προσπαθησε να δεις με αισιοδοξη ματια τη ζωη.ξερω οτι ειναι χιλιοειπωμενο ομως το αγχος αποτελει εμποδιο για τη συλληψη...θα τα καταφερεις θα δεις...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Link to comment
Share on other sites

Γλυκούλα μου,μη σε παίρνει από κάτω...Όλα καλά θα πάνε...Όλα για κάποιον λόγο γίνονται,δεν είναι τυχαίο.Εμείς ενώ προσέχαμε αρκετά,σε λίγο θα γίνουμε γονείς γιατί έτσι το ήθελε ο Θεός,η μοίρα,δεν ξέρω...Θα έρθει και η δική σου ώρα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή!Μην απελπίζεσαι...Όταν εκπέμπεις αρνητική ενέργεια,μόνο κακό κάνεις...Χαμογέλα και συνέχισε να ελπίζεις!!:)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

 

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω να σταματησεις για αρχη τα κλαμματα και τη μιζερια...γιατι στο τελος ξερεις τι θα γινει???????Θα ερθει το μωρο(ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΊ'ΑΥΤΟ)...και απο τα πολλα κλαμματα θα βγει γκρινιαρικο και τοτε θα παραπονιεσαι και θα γελαμε!!!!

 

Ηρεμησε καλο μου,γιατι τοση απελπισια?Ακουγεσαι αρκετα κουρασμενη και ταλαιπωρημενη και καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο.Αλλα μη σε παιρνει απο κατω...και καθεσαι και ταλαιπωρεισαι με χαζες σκεψεις που δεν ισχυουν.

 

Υπομονη,χαμογελο και πιστη και θα ερθει το μωρακι.Αργει λιγακι...αλλα θα ερθει...αρκει να το πιστεψεις κι εσυ.

Link to comment
Share on other sites

σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ένα χρονο πριν περνούσα και εγώ το ιδιο άγχος. σήμερα έχω το θησαυρό μου στα χέρια μου. και ξέρεις πως; με το τετρι,μένο και χιλιοειπωμένο "μόλις σταμάτησα να το σκέφτομαι έμεινα έγκυος". όσο δύσκολο ή χαζό και αν ακούγεται χρησιμοποίησε το χρόνο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις τότε που θα πάρεις ένα θετικό τεστ στα χέρια σου και θα χαμογελάς συνέχεια... καλό κουράγιο

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου δεν ειναι -μονο-οτι δεν πιανω παιδι, υπαρχουν και αλλα πολλά

 

 

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60902

 

 

ευχαριστω παντως που μου δινετε κουραγιο.:-(:cry:

Link to comment
Share on other sites

Φιλεναδα επειδη ξερω ακριβως γιατι μιλας ετσι ξεκολλα και παρτο αλλιως.

 

Καταλαβαινω γιατι αναρωτιεσαι καθε ημερα γιατι πρεπει ολα να τα αποκτησεις με τοσο κοπο και πονο και οχι ευκολα οπως αλλοι ανθρωποι. Αυτη η ιδιαιτεροτητα ομως φιλεναδα ειναι που θα σε κανει την πιο καταλληλη μανα στον κοσμο. Μια γυναικα που επιζητα τοσο πολυ την μητροτητα και παλευει τοσο πολυ για να αποκτησει αυτο το δωρο μονο ακαταλληλη δεν ειναι. Βγες απο αυτο το τρυπακι συντομα και δες το πιο θετικα. Στα λεω αυτα γιατι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εκει που εισαι ημουν και περασα ξυστα απο την καταθλιψη λογω της απογνωσης που ενιωθα που δεν ημουν υγιης για να μπορεσω να μεινω εγκυος.

 

Μεχρι που βαρεσαν τα καμπανακια της καταθλιψης και της απογνωσης και συνειδητοποιησα οτι ετσι οπως το ειχα παρει δεν θα καταφερνα απολυτως τιποτα. Το γυρισα στην τρελη και ειπα οτι ολα θα τα παλεψω και θα πανε τελεια γιατι το θελω και θα γινει. Δεν ηξερα ποτε αλλα θα τα καταφερνα οσο χρονο κι αν μου επαιρνε και μεχρι τοτε δεν θα εχανα την ζωη μου μεσα στο καθημερινο κλαμμα και στην θλιψη. Γιατι οταν θα τα καταφερεις και εσυ κοριτσι μου γιατι θα το καταφερεις θα το δεις, το μωρο που θα ερθει θα σε θελει δυνατη και μεσα στην θετικη ενεργεια για να ειστε καλα και οι δυο και σωματικα και ψυχικα.

 

 

Και μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη σπιντα για να εισαι υγιης καθημερινα απο την ιδεα η το χαμογελο ενος παιδιου. Απο οταν εμεινα εγκυος υποχωρησαν ολα τα προβληματα υγειας και η κυλησε η εγκυμοσυνη ομαλα μεχρι εκει που δεν βρεθηκε αιμα και αρχισαν οι επιπλοκες.

 

Και απο οταν γεννησα μεχρι και τωρα που ο Μαριος ειναι 15 μηνων δεν ξαναεπαθα κριση παροτι δεν κοιμαμαι καθολου και δεν εχω ποιοτητα ζωης οπως πριν το παιδι. Φαντασου οτι στο παρελθον σε διαστημα 15 μηνων θα ειχα παθει σιγουρα 3 κρισεις τουλαχιστον. Αλλα η μητροτητα ειναι το τονοτικο μου παρα την εξαντληση που νιωθω με ενα πολυ ζωηρο αγορι.

 

Γιαυτο σταματα να αποθαρυνεσαι και να πονας περισσοτερο την ψυχη σου με απαισιοδοξες σκεψεις. Ναι εχεις ενα προβλημα υγειας αλλα το οτι το παλευεις και συνεχιζεις να πολεμας για ενα παιδι σε κανει 100 φορες πιο καταλληλη μανα απο οποιαδηποτε αλλη.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τις προ-γράψασες...

 

Πρεπει να ανεβεις μεγάλο βουνό για να εχεις ΜΟΝΑΔΙΚΗ θεα...Την θέα των ματιών του παιδιού σου να σε κοιτουν κατάματα...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Σε καταλαβαινω τοοοσο καλα...

Ξερεις τι κλαμα εχω ριξει εγω? και τι φοβερες σκεψεις εχω κανει κατα καιρους??? ασε, απεριγραπτες...

Εχε πιστη στον εαυτο σου, στο θεο -αν πιστευεις- και στους γιατρους σου κι ολα θα πανε καλα. και παλι αν δεν πανε μη σε νοιαζει... εσυ να σαι καλα και υπαρχουν κι αλλοι τροποι να γινεις μανουλα!

J6Wpp3.png
Link to comment
Share on other sites

εγω πιστευω ότι σίγουρα θα γίνεις μανουλα,και αν δεν στο επιτρέπει η υγεία σου μπορείτε να προχωρήσετε σε υιοθεσία,αρκει που έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε !!!

YiMXp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Θα σου πω ενα απλο. Αν ΟΝΤΩΣ ο Θεος αποφασιζε ποια ειναι καταλληλη μανα ή οχι, και εχοντας στο νου μου τοσες μαναδες φονιαδες/βιαστες στα παιδια τους, τοτε θα ελεγα οτι ο Θεος ειναι μεγας Μ....Μην το βλεπεις ετσι και βαζεις τον εαυτο σου σε τετοιες διαδικασιες. Εχω ενα να το λεω συνεχεια. Πολλες που δεν αξιζουν εγιναν μανες και πολλες που αξιζαν δεν εγιναν ποτε. Εχε ελπιδα....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

ολα θα φτιαξουν συντομα θα δεις μην σε περνει απο κατω θελει απλα υπομονη κ ασε το μυαλο σου να ξεφυγει λιγακι εννια χρονια προσπαθουσα οταν το πηρα πλεον αποφαση οτι δεν θα γινω μανα ηρθε κ το περιμενω σε 4 μηνες οποτε παντα υπαρχει ελπιδα κοριτσαρα μου0002011B.gif

 

 

 

 

 

sig.asp?img=ad1

Link to comment
Share on other sites

Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα.

Η λύση της υιοθεσία νιώθω οτι δεν είναι για μενα. Ναι, θα ήταν αν είχα ένα απόλυτο απαγορευτικό από το γιατρό, όμως τώρα? Δεν θα έχω ενα παιδακι από την πρωτη μέρα του, δεν θα δω το πρωτο κλάμα του. Ασε που μαλλον επειδη πάσχω από ανίατη ασθένεια δεν θα με προτιμήσουν.

 

Η λύση που μου δίνεται ως έσχατη είναι αυτή της παρένθετης μητέρας. Αλλα πάλι ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ωάριο δότριας. Οχι οτι αυτό με αποτρεπει 100%.

 

Αλλά θα ήθελα εγω να κυοφορήσω το παιδί μου.

 

 

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ειλικρινα.

 

 

Το πλάνο δράσης που φτιάξαμε με τον σύζυγο έχει ως εξής: Πολύ γυμναστική απο μέρους μου ώστε να δυναμώσω όσο μπορω την καρδιά μου.

Λογικά θα πρέπει να χάσω και γυρω στα 10 κιλά για να ειμαι πιο έτοιμη. Γιατί αλλιώς επιβαρύνεται η καρδια όταν αρχίζεις εγκυμοσυνη στα 75 κιλά και αλλιως στα 65.

 

Και με τον κοινο νου τα κιλά που θα φτασω τελικα θα ειναι περιπου τοσα που ειμαι τωρα οποτε η καρδια μου θα εχει πανω κατω την ίδια επιβάρυνση. Μόνο που τωρα λειτουργει τέλεια (στα 75). Λέω κουφα ή βγαζουν καποιο νόημα?

 

 

Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να επικεντρωθω στον στόχο.

 

Λυπάμαι, λεω γιατί, συγκινούμαι όταν βλέπω μωρα (δεν ζηλευω προς θεού!) στενοχωρω τον αντρα μου.

 

Μακαρι να με βοηθησει ο Θεός.

Link to comment
Share on other sites

Vickoulina μου πριν λίγο καιρό κολλητοί μας φίλοι απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι μετά απο άπειρες εξωσωματικές.Η φίλη μας ένα βράδυ μου έλεγε πόσο στενοχωριόταν κι ότι δεν θα γίνονταν ποτέ μητέρα μιας και τα αποτελέσματα εξετάσεών της ήταν συνεχώς απογοητευτικά,είχε ήδη μια αποβολή και πάρα πολλές εξωσωματικές αλλά τελικά εντελώς αναπάντεχα κι αφου ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν,τα κατάφεραν!Τώρα έχουν ένα αγοράκι!Σκέψου θετικά,όλα είναι πιθανά!Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη!Η ψυχολογία παίζει ρόλο.Η νονά μου επίσης απέκτησε παιδί μετά από 10 χρόνια προσπαθειών.Μην το βάζεις κάτω!

Link to comment
Share on other sites

Τα κιλα οντως θα σε βοηθησει αν τα χασεις στο θεμα της καρδιας εγω ξεκινησα στα πιο πολλα που ειχα ποτε 70. Πηρα 7 και τα εχασα ολα και αλλα 13 απο αυτα που ειχα πριν μεινω εγκυος.

 

Κανε το πλανο σου αλλα μην απορριπτεις καμια αλλη λυση. Μανα δεν ειναι αυτη που κυοφορει μονο και αυτο θα το καταλαβεις μερα με την μερα που θα δενεσαι με το μωρο.

 

Θα κανεις την προσπαθεια σου και αν δεν ειναι ευοδωσει θα σκεφτεις ολες τις λυσεις. Οταν βγαλανε τον Μαριο απο την κοιλια μου δεν τον αγαπουσα οσο τον αγαπαω σημερα. Αν μου λεγανε συγνωμη καναμε λαθος δεν ειναι δικο σας παιδι ουτε που θα με ενοιαζε. Το παιδι αγαπιεται απο αυτα που ζεις καθημερινα λεπτο με το λεπτο και οχι επειδη βγηκε απο μεσα μας η εχει το dna μας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα.

Η λύση της υιοθεσία νιώθω οτι δεν είναι για μενα. Ναι, θα ήταν αν είχα ένα απόλυτο απαγορευτικό από το γιατρό, όμως τώρα? Δεν θα έχω ενα παιδακι από την πρωτη μέρα του, δεν θα δω το πρωτο κλάμα του. Ασε που μαλλον επειδη πάσχω από ανίατη ασθένεια δεν θα με προτιμήσουν.

 

Η λύση που μου δίνεται ως έσχατη είναι αυτή της παρένθετης μητέρας. Αλλα πάλι ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ωάριο δότριας. Οχι οτι αυτό με αποτρεπει 100%.

 

Αλλά θα ήθελα εγω να κυοφορήσω το παιδί μου.

 

 

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ειλικρινα.

 

 

 

 

Το πλάνο δράσης που φτιάξαμε με τον σύζυγο έχει ως εξής: Πολύ γυμναστική απο μέρους μου ώστε να δυναμώσω όσο μπορω την καρδιά μου.

Λογικά θα πρέπει να χάσω και γυρω στα 10 κιλά για να ειμαι πιο έτοιμη. Γιατί αλλιώς επιβαρύνεται η καρδια όταν αρχίζεις εγκυμοσυνη στα 75 κιλά και αλλιως στα 65.

 

Και με τον κοινο νου τα κιλά που θα φτασω τελικα θα ειναι περιπου τοσα που ειμαι τωρα οποτε η καρδια μου θα εχει πανω κατω την ίδια επιβάρυνση. Μόνο που τωρα λειτουργει τέλεια (στα 75). Λέω κουφα ή βγαζουν καποιο νόημα?

 

 

Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να επικεντρωθω στον στόχο.

 

Λυπάμαι, λεω γιατί, συγκινούμαι όταν βλέπω μωρα (δεν ζηλευω προς θεού!) στενοχωρω τον αντρα μου.

 

Μακαρι να με βοηθησει ο Θεός.

 

Γλυκιά μου κοπέλα με συγκίνησες πραγματικά. Κατ αρχήν να σου πω ότι από τον τρόπο που μιλάς είσαι καταλληλότατη για μητέρα και μην σκεφτείς ποτέ κάτι άλλο. Και εγώ μετά από 5 χρόνια προσπαθειών, χειρουργείων άπειρων σπερματεγχύσεων κατάφερα με εξωσωματική να φέρω στον κόσμο τις κορούλες μου.

Θα συμφωνήσω με την Marco polo στο να μην απορρίπτεις τίποτα και ακόμη περισσότερο στο ότι μητέρα δεν είναι κάποια που κυοφορεί και που γεννά ένα παιδί. πόσες άλλωστε δεν τα εγκαταλείπουν η τα σκοτώνουν μετά. θα συμφωνήσω και πάλι με την Marco polo στο ότι κάθε μέρα αγαπαω τις κόρες μου περισσότερο και ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποτε μου πουν ότι έγινε λάθος και δεν είναι δίκες μου. Μητέρα κοπέλα μου γίνεσαι μέρα με την μέρα .όταν ξαγρυπνάς για να τα ταΐσεις, όταν τα παίρνεις αγκαλιά για να τα παίξεις όταν στην αδιαθεσία τους είσαι στο προσκεφάλι τους.οταν δεις το πρώτο τους χαμόγελο, το πρώτο τους δάκρυ όταν ακούσεις την πρώτη λέξη τους, όταν θα τρέξουν σε εσένα ,στην μαμά τους ,για να παρηγορήσεις μετά από κάτι που τα πλήγωσε. μητέρα γίνεσαι όταν όλη την αγάπη που έχεις στην κάρδια σου και στην ψυχή σου την μεταφέρεις σε ένα παιδί. για αυτό έχε πίστη στον θεό και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από τα βάθη τις ψυχής μου σου εύχομαι σύντομα να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!!!! καλο σου βραδυ.

XBQNp3.png
Link to comment
Share on other sites

Vickoulina μου............

Δεν μας στεναχωρείς και να μην το ξαναπεις αυτό, κοπέλα μου............

Λίγο-πολύ, οι περισσότερες έχουμε σκεφτεί τα ίδια......... και χειρότερα μη σου πω..........

Κλάψε............ ξέσπασε........... βγάλτα όλα από μέσα σου..............

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα..................

Και Προσευχήσου.................

Θα έρθει το μωράκι, κορίτσι μου, σίγουρα θα έρθει...................

Σε Καλημερίζω................

Link to comment
Share on other sites

μπορω μονο να φανταστω τη λαχταρα σου και τηναγωνια σου. θα ερθει μη το βαζεις κατω και χαμογελα οσο μπορεις.και μην ξαναπεις πως εισαι ακαταλληλη για μαμα. θα γινεις υπεροχη μανουλα για ενα αγγελουδακι τυχερο.η και για δυο..τρια...:-D:grin:

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω πως δεν ειναι μονο πως πιστευεις οτι δεν μπορεις να συλλαβεις αλλα και αλλα πολλα. Κοιταξε δεν εισαι η μονη που εχεις προβλημα στην συλληψη αυτο το εχουν εκατομυρια γυναικες στον κοσμο. Να ξερεις ενα πραγμα υπαρχουν πολλες θεραπειες και καποια στιγμη θα τα καταφερεις απλα χρειαζεται υπομονη και επιμονη. Αν υπαρχει και το οικονομικο στη μεση τοτε τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα .Ολοι σε καποια στιγμη μας εχει πιασει το παραπονο και η ζηλια και σκεφτομαστε αλλους που ολα τους ερχονται βολικα ενω εμεις πρεπει να περασουμε απο σαραντα κυματα ακομα και για τα αυτονοητα. Να σκεφτεσαι πως ολα αυτα που σου συμβαινουν σε κανουν πιο δυνατη και να εισαι με τον συζυγο σαν μια γροθια αν ειστε μαζι δεν εχετε τιποτα να φοβαστε αλλωστε τα εμποδια που περνατε σας κανουν να εκτιματε περισσοτερο για το καθετι που παλευετε και θα εχετε και την ικανοποιηση πως ολα τα καταφερατε μονοι σας στη ζωη. Γι αυτο σκουπισε τα ματια σου κανε ενα μπανιο να χαλαρωσεις και βαλε ενα ομορφο χαμογελο στο προσωπο σου. Να σκεφτεσαι θετικα για να σου ερχονται ολα θετικα και αν γινει και κατι στραβο να λες ελα μωρε και τι εγινε.. οπως λεει και η Σκαρλετ Ο Χαρα στο Οσα παιρνει ο ανεμος -Αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα...

Link to comment
Share on other sites

εχω κλαψει για τον ιδιο ακριβως λογο πολλες μερες και ακομα πιο πολλες νυχτες.ειχα 2 αποβολες και με ειχε παρει πολυ απο κατω.ειμουν σιγουρη οτι δεν θα γινω ποτε μητερα.μετα μου γυρισε σε εγωισμο.αμα δεν γινω σκασιλα μου!!!!!και το επαιζα χαλαρη και ανετη.μετα παλι επεφτα στη μαυριλα.αυτο κρατησε κανενα χρονο.το αποτελεσμα?????η κορη μου κοιμαται διπλα μου στην καλαθουνα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα γινουν στην ωρα τους.ολες οι γυναικες εχουν δικαιωμα στη μητροτητα μαζι κι εσυ.μην το βαζεις κατω.καποτε ολα αυτο που περνας θα σου φαινοντε τοσο μα τοσο μακρινα.ευχομαι να ερθει καπια στιγμη που θα γραφεις εδω και θα εχεις διπλα σου το δικο σου μωρο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σου γράψω τίποτε άλλο περα από το ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΉΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ....Ενα θα πω ή μαλλον θα γράψω αν άκουγα πριν χρόνια κάποιο μεγλοδόκτοραδεν θα είχα κανενα παιδι.Εχω δυο!!!!

Link to comment
Share on other sites

Η περίπτωση της φίλης μας κορίτσια, είναι πιο περίπλοκη απ´ όσο κατάλαβα από τα 2 θέματα που διάβασα.

 

Είναι πράγματι συγκινητική η επιθυμία σου vickoulina μου για να αποκτήσεις παιδάκι, αλλά και η πιθανή επιβάρυνση της υγείας σου είναι εξίσου σημαντική.

Δεν είμαι ειδική για να δώσω μια απάντηση, απλά να ξέρεις πως ότι κι αν αποφασίσεις έχεις τις ευχές μου και όση θετική ενέργεις μπορώ να σου στείλω μέσα από ένα απρόσωπο forum.

 

Πάντως μανούλα δεν είναι μόνο αυτή που φέρνει ένα παιδάκι στον κόσμο, που το κυοφορεί εννοώ.

Μανούλα είναι και όποια πάρει ένα "ξένο" παιδάκι αγκαλιά και το αγαπήσει με όλη της την ψυχή και για πάντα.

Το δέσιμο αρχίζει με το που θα σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια και θα σκιρτίσει η καρδιά σου!

Και πολλές φορές αυτές οι μανούλες "της καρδιάς" είναι πολύ καλύτερες από τις μανούλες "της κοιλιάς", αυτό να το βάλεις κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια προσπάθεια και σ' όποιον δρόμο διαλέξεις για να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου.

932708c9ku0fnaz0.gif
Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω πολυ κοριτσαρες μου. Όλες σας ευχαριστω που μου δίνετε κουραγιο.

 

Δεν το βάζω κάτω.

Εχω όμως το δικαίωμα για να αποκτησω το μωρακι που τόσο θέλω, να το γεννήσω και να έχει κάποιο πρόβλημα?

Να γεννηθεί απο μια μητερα που δεν θα μπορει να το φροντίσει?

Ή ίσως να αναγκαστει να μεγαλώσει χωρις μητερα?

 

Θα ηθελα πολυ να μου πειτε τι πιστευετε.

 

Αυτα τα σκεφτηκα πρωτη φορα οταν διάβασα το μπλογκ της cruelty. Οπως μου ειχε πει ενα μελος απο εδω.

 

Ειναι πραγματι ήρωας η κοπελα και αξια θαυμασμού.

 

 

Δεν νομιζω ομως οτι για να κανω ενα παιδι θα ρισκαρω τοσο πολυ τη ζωη μου η το να γινω αναπηρη για τους λόγους που ανεφερα παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Βρε καλο μου κοριτσι μην προδικαζεις το μελλον δεν εισαι θεος ανθρωπος εισαι και δεν κρατας μονο εσυ την τυχη σου στα χερια σου.

 

Ξερεις ποσα παιδια γνωριζω που γεννηθηκαν απο υγιεστατες μητερες αλλα μεγαλωσαν χωρις αυτες εξαιτιας χιλιων δυο αλλων παραγοντων????

 

Ποσες υγιεστατες κοπελες βρεθηκαν προεκπληξεων κατα την διαρκεια της εγυμοσυνης η του τοκετου απο διαφορα απτοοπτα γεγονοτα και κινδυνευσαν???

 

Και ποσες μανουλες με προβληματα υγειας σαν εμας κανανε υγιεστατα παιδακια??? Το οτι εχεις ενα προβλημα εσυ δεν σημαινει απαραιτητως οτι θα εχει προβλημα υγειας και το παιδι.

 

Ισα ισα ακριβως επειδη εισαι ενημερωμενη και ψιλιασμενη εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να μην κινδυνευσεις γιατι απο την πρωτη στιγμη θα προσεχεις πολυ και θα παρακολουθησαι συνεχως απο ομαδα γιατρων που θα σε εχουν στο μικροσκοπιο.

 

Κανεις δεν μπορει να σου υπογραψει οτι ολα θα πανε τελεια και μην περιμενεις να στο πει ποτε κανενας γιατρος αυτο. Κανεις ομως δεν μπορει και να προεξοφλησει εξαρχης οτι ολα θα πανε στραβα.

Link to comment
Share on other sites

Ελπιζω οποια και να ειναι η αποφαση σου και εφοσον εχεις και συμπαραστατη τον αντρα σου να τη διαλεξεις με συνεση και ο καιρος ειναι μεγαλος γιατρος θα σου δειξει την απαντηση.Ελπιζω και ευχομαι να σου πανε ολα θετικα γιατι ειλικρινα συγκινηθηκα με ολα αυτα που προαναφερθηκες.Ο Θεος να σε εχει καλα και αναμενω οπως πιστευω και ολες μας να μας πεις τα καλυτερα νεα ειτε κυοφορησεις εσυ το μωρακι σου,ειτε υιοθετησεις ,ειτε στη λυση της παρενθετης μητερας που δε τη θεωρω ασχημη λυση. Κοιταξε να εισαι εσυ καλά και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...