Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να ειναι?


elachl

Recommended Posts

καλησπερα!σημερα το μεσημερι ηρθε μια γνωστη μου τελευται στιγμη πριν την πτηση να βγαλει εισητηρια για την αδερφη της και το μωρακι της 9 μηνων.ηταν πολυ αναστατωμενη...τελοσπαντων ντραπηκα να τη ρωτησω.αργοτερα την ειδα στην κουριερ και μου ειπε οτι το μωρο της αδερφης της 9 μηνων εχει καποιο προβλημα εδω και ενα μηνα..

του βαζουνε λεει αιμοπαιταλια και σπανε τα αγγεια.ειναι κατι πολυ σπανιο κατι σαν αλεργια που το παθαινουν τα παιδια πανω απο 3 ετων..αυτο ειναι 9 μηνων...γενικα λεει ψαχνουν οι γιατροι αλλα δεν ξερουν ακομα τι ακριβως συμβαινει...και επισης αυτη η ασθενεια εχει φοβο να παθεις εσωτερικη αιμοραγια..

το εχετε ξανακουσει αυτο?

τι μπορει να συμβαινει στο παιδακι?:-(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις

εμενα το μυαλο μου πηγε σε κακο αλλα μου ειπε αλεργεια και καπως ηρεμησα αλλα και παλι δεν εχω ηρεμησει..τωρα ειναι αθηνα..ελπιζω να καλυτερεψει η κατασταση

Link to comment
Share on other sites

η μεγαλη μου το επαθε 1μιση ετους , λεγετε ιδιωπαθης θρωμβοπενικη πορφυρα, πεφτουν τα αιμωπεταλια και δημιουργειται αιμοραγια και αιματωματα στο σωμα, και αιμοραγια απο το στωμα ουλα και μαγουλα, εσωτερικα...

ειναι αυτοανωσω ,, χωρηγουν γ-σφαιρινη , στο νοσοκομαιο και περιμενουν αν ο οργανισμος θα ανεβασει τα αιμοπεταλια, μολις σταθεροποιησουν οι γιατροι τα αιμοπεταλια και δουν οτι ανεβουν δεινουν εξητηριο,,, η μιρκη ειχε 9000 αιμοπεταλια και ξεκινησε η αιμοραγια , αυτο εγινε για 2 φορες,, δλδ 2 φορες εισαγωγη παιδων+τζανειο για 8 μερες,

ολοι μπορουν να το παθουν , μη φοβασαι , ελπιζω να ειναι αυτο και να μην ειναι τιποτα αλλο!! οτι θες εδω ειμαι ,, δεν θα της το πουν απο την πρωτη μερα , θα γινουν εξετασεις και μετα την 2 μερα θα πουν τι ειναι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αντζελ ευχαριστω για την απαντηση.μου ειπε οτι προς το παρον εχουν προλαβει την αιμοραγια,...και οτι αυτο συμβαινει εδω και ενα μηνα και δεν εχουν ακομα συγκεκριμενη απαντηση.επισης μου ειπε οτι δυστυχως δεν τα ανεβαζει τα αιμοπεταλια...με λιγα λογια δεν αντιδρα ο οργανισμος...

Link to comment
Share on other sites

γιαυτο ειπα ελπιζω να ειναι αυτο ,, δεν θα σου πω για την περιπτωση της οικογενειακης μασ φιλης. μολις βγουν ο απαντησεισ να μας πεισ,, ελπιζω να ειναι εδω στο παιδων και οχι σε κανα νοσοκομειο μυτιλινη!!

Link to comment
Share on other sites

ψυχρεμια θελει , στανταρ παιδων το πανε.. ειναι καλοι εκει μεσα, και εμπειροι , ευχομαι περαστικα να ειναι , μακαρι να εχει το παιδι αυτο που επαθε η μεγαλη μου!! καλο βραδυ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ογιος μου το επαθε οταν ηταν πεντε χρονων ξεκινησε με πετεχειες στα ανω και κατω ακρα και στο προσωπο μετα απο ιωση .Τα αιμοπεταλεια επεσαν περιπου στα 1000 και ηταν δυσκολα τα πραγματα μετα απο παρακεντηση νωτιαιου μυελου και αλλες εξετασεις ευτυχως δεν ηταν απο καποιο αυτοανοσο, αλλα απο το πονσταν και μου ειπαν να μην ξαναπιει του χορηγησαν γ σφαιρινη και ευτυχως ανεβηκαν.Για χρονια καναμε συνεχεια εξετασεις και τον παρακολουθουσε αιματολογος απο το παιδων.Δοξα τον θεο ειναι καλα τωρα.Ευχομαι να παει καλα το μωρακι.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...