Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???????????(ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ!ΕΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ.

ΕΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ Η ΜΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ.

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΗΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΖΑΛΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 36,8 ΕΩΣ 37,2. ΝΑΥΤΙΕΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 14/02 ΜΕ ΚΥΚΛΟ 31 ΗΜΕΡΩΝ.(ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 32Η ΜΕΡΑ...)ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 13/03 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 14/03 ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ :cry: .ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΩΜΟΥΝ!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ :D:D ??????

Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ???? :cry::cry:

ΥΓ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ! :wink::D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ασε να περασουν μερικες μερες ακομα και ξανακανε ενα τεστ... Υπαρχουν και περιπτωσεις που ενω καποια ηταν εγκυος τα τεστ εβγαιναν αρνητικα..

 

Αλλιως για να σου φυγει η αγωνια πηγαινε και κανε μια εξεταση αιματος που ειναι ακριβης 100%...

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ :D ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... :D

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ :D:D:D !!!!!!

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!! :wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλησπέρα,

εγώ περιμένω ...ελπίζω πως όχι .... αύριο περίοδο και θέλω να μου πείτε πιο τεστ του εμπορίου να κάνω (πιο είναι το πιο αξιόπιστο και πιο ευαίσθητο στην ανίχνευση της ουσίας στα ουρα) και σε πια μέρα καθυστέρησης να το χρησιμοποιήσω για καλύτερα αποτελλέσματα. κατά τα άλλα δεν έχω ιδιαίτερα συμπτόματα , απλά ένα μικρο σφύξημο κάτο αριστερά εδω και 7 -10 ημέρες.

ο κύκλος μου είναι 28 ημέρες αλλά τυχαίνει 2-3 φορές τον χρόνο να έχω καθυστέρηση από 2-5 ημέρες.

ευχαριστώ

as1clmO-O4x0010NjAzMTNkfDAwMDEyMDh8IA.gif
Link to comment
Share on other sites

ξέχασα να αναφέρω για την θερμοκρασία μου που το πρωι είναι 36,9 και αργοτερα απο το μεσιμεράκι - απογευμα φτάνει μέχρι 37,4, επίσης είχα πριν 3-4 ημέρες πονάκια περιόδου για 3 ωρες περίπου και μία εβδομάδα μετά την επαφή γουργουρίσματάκια σα φισαλίφες !!! στο ύψος του στομαχιού...

as1clmO-O4x0010NjAzMTNkfDAwMDEyMDh8IA.gif
Link to comment
Share on other sites

Το clear blue αν το γραφω σωστα.Ανιχνευει και 5 μερες πριν την περιοδο οπως λεει,αν ειναι θετικο βγαινει συν αλλιως παυλα οποτε δεν αναρωτιεσαι οπως τα υπολοιπα αν ειναι ροζ η γραμμουλα ή οχι αν κι ελαχιστα ροζ να ειναι εισαι εγκυος.Καλη τυχη.

με λενε στελλα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας...!

 

Σήμερα γράφτηκα και γω στο Site σας το οποίο εχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα! Αν και έχω κάνει 2 μεταπτυχιακά στην Ιατρική... το μυαλό μου έχει κολλήσει και δεν μπορώ να με βοηθήσω...

Είναι ίσως αστείο, αλλά είναι η αλήθεια!!!

 

Με τον αρραβωνιαστικό μου, αγαπιόμαστε πολύ και ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε κανενός είδους προφύλαξη. Τους 3 τελευταίους μήνες είχαμε πάρα πολλές συχνές επαφές, γιατί θέλουμε πολύ και οι 2 ένα μωράκι. Για να είμαι ακριβής περισσότερο ο αρραβωνιαστικός μου θέλει παιδάκι. Εγώ φοβάμαι τους γονείς μου και το ότι θέλω να φύγω για περαιτέρω Ιατρικές σπουδές στη Βοστώνη.

 

Ζητώ τη γνώμη σας, γιατί, στην δική μου περίπτωση, με κύκλο 33ημερών, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε εγκυμοσύνης, αλλά ούτε και περιόδου!

Το μοναδικό που έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου, είναι πολύ έντονη διάθεση για σοκολάτα, που για μένα σημαίνει ελαφρά αναιμία και έλειψη Fe και Mg (Σιδήρου και Μαγνησίου). Κατά τα άλλα, ούτε πόνους έχω, ούτε ζαλάδες, ούτε αίσθημα κούρασης, ούτε βουλιμία, τίποτα.... Το απόλυτο τίποτα. Η καθυστέριση που έχω με βάση την πιθανή ημερομηνία εμμήνου ροής είναι 7 ημέρες. Και η θερμοκρασία μου, πάντα κανονική στους 36.7βαθμούς

 

Η ηλικία μου είναι 28 ετών και του άντρα μου 29.

 

Εκτός από το να κάνω test, ή β-χοριακή, πιστεύετε ότι μπορεί να είμαι έγκυος? :roll:

 

Αναμένω με χαρά τα σχόλια σας και τις γνώμες σας.

:D

 

Σας ευχαριστώ,

Miss Yakinthos

Link to comment
Share on other sites

μακαρι να ειστε ολες κοριτσια μου εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι το καλυτερο κ γρηγορα γιατι ξερω τον καημο!!!!

περιμενω να ακουσω τα ευχαριστα :D

παντως ο καιρος ειναι λιγο αλοπροσαλος. εμενα μου την εσκασε με καθυστερηση 20 ημερων ...κ τελικα πηρα χαπια για να ερθει!!!

ποτε δεν ξερεις ομως... :wink:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites

MissYakinthos

diavasa poli prosektika to minima sou kai malista 3 fores...

par ola auta den mporw na katalavw poio einai akrivws to erwtima sou... an dld epeidi exeis oreksi na fas sokolata einai sumptwma egumwsinis? nomizw pos einai ena ekseretika anwrimo erwtima apo iatro kai malista me 2 metaptuxiaka opws les...

glukia mou ti allo thes na akouseis ektos apo to na kaneis mia b xoriaki(pou eprepe na eixes kanei meta apo 1 evdomada kathisterisis) i ena test tou emporiou???

SKEPSOU TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

...κ να συμπληρωσω κ εγω....μετα την αλεξανδρα...

 

1. 28 ετων

2. δυο :shock: μεταπτυχιακα....ιατρικης;;;

3. αρραβωνιασμενη

4. ...φοβασαι τη...μαμα;;;;;;; :shock:

 

συγγνωμη...αλλα...δεν.... :?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητή Αλεξάνδρα,

 

Δεν θωερώ τη σοκολάτα αν διαβάσατε προσεκτικά σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αλλωστε όπως είπατε έχω μια στοιχειώδη επιστημονική κατάρτιση επί του θέματος. Είναι σύμπτωμα έλλειψης Fe και Μg. Και το εξηγώ κι όλας...

 

Ισα ίσα που ρώτησα γιατί έχω μπλοκάρει από την αγωνία μου ακριβώς γιατί δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε ως προς τη μια ούτε ως προς την άλλη κατεύθυνση.

 

Επίσης ο λόγος που δεν έχω πάει για αιματολογικές, είναι ότι είμαι άνεργη χωρίς χρήματα, και δεν θέλω να πω κουβέντα στον αρραβωνιαστικό μου για εξετάσεις και να μου πληρώσει τη γυναικολόγο και την εξέταση διότι είναι καθηγητής και τα βγάζει πολύ δύσκολα οικονομικά.

 

Ρώτησα για να μου πείτε από την εμπειρία σας αυτό που δεν με βοηθάει το μυαλό μου να ψάξω.

 

Αλλωστε τις εξετάσεις και γω ξέρω ποιοες πρεπει να κάνω και πολύ περισσότερα ακόμα.

Αυτά για την συννδύκτυα φίλη Αλεξάνδρα, την οποία κατά τα άλλα ευχαριστώ για το χρόνο της!!!! :wink:

 

Για τη 2η φίλη που έχει τις απορίες, 2 μεταπτυχιακά, αρραβωνιασμένη και φοβάμαι τη μαμα και το μπαμπα,

Ναι φοβάμαι... Δεν έχει να κάνει η επιστημονική κατάρτιση με τους φόβους.

Τι θα πω στον κόσμο πχ. όντας ανυπαντρη, ανεργη, και με φουσκωμένη κοιλίτσα.... ???

 

Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο η ανακοίνωση ενός περιστατικού... Οι γονείς μου είναι μεν πλούσιοι, αλλά εγώ είμαι άνεργη ποτέ δεν πήρα χρήματα από αυτούς, και ο αρραβωνιαστικός μου είναι καθηγτής που τα βγάζει δύσκολα... και φυσικά πολύ πιο δύσκολα μπορώ να πω για γάμο αυτή τη στιγμή... (εκείνος τρελαίνεται, αλλά κάποιος πρέπει να πατάει στη Γη.)

 

Πάντως και σενα συνδίκτυα φίλη σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!!! :wink:

 

Τέλος για τη φίλη που ανέφερε τις 20 μέρες καθυστέριση... θέλω να ρωτήσω, είχατε επαφές χωρίς προφυλάξεις??? και δεν μείνατε έγκυος θέλετε να πείτε και πήρατε πχ Primolut για να κάντε ωορηξία και να σας έρθει η εμμηνος ροή? η απλά ήταν μια ορμονικού τύπου καθυστέριση ποικίλης συμπτωματολογίας και αιτιολογίας????

 

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις παρατηρήσεις σας!!!!

 

Με εκτίμηση,

ΜissYakinthos :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Miss Yakinthos,καλησπερα.

 

Κουκλα μου,απορω με την υπομονη σου,μα να μην εχεις παρει ενα τεστ?

Εγω αποκλειεται να ειχα κρατηθει τοσο.

Οσον αφορα το οικονομικο,το καταλαβαινω οτι δεν θελεις να υποχρεωθεις,αλλα μιλαμε για 15 ευρω.Μετα βλεπεις τι θα κανεις,αν εισαι εγκυος τελικα,με γυναικολογους,κλπ και εφ'οσον υποθετω δεν εχεις ασφαλεια.

Ενταξει,μην απορεις που μειναμε ολες με το στομα ανοιχτο με το ποστ σου,με δυο μεταπτυχιακα στην ιατρικη,ειναι λιγο σοκαριστικο να εχεις τετοιου ειδους αποριες.

Αυτο ομως που εχω να πω ειναι οτι εχεις ενα δικιο οσον αφορα την σοκολατα.

Εγω καταλαβα οτι ημουν εγκυος την πρωτη φορα επειδη ετρωγα καμια δεκαρια γιαουρτια την ημερα (μπλιαχ) και την δευτερη επειδη ετρωγα ολη μερα τονο (ξαναμανα μπλιαχ).Μια γνωστη μου τσακιζε τονους πιπεριες.

Δεν εχει να κανει με αυτο το κλισε της λιγουρας,αλλα με το οτι ο οργανισμος εχει ελλειψη σε καποιο θρεπτικο συστατικο,το οποιο αναζητει στην τροφη (ετσι ειχε πει ο γιατρος της γνωστης μου,εγω ποτε δεν ρωτησα τον δικο μου,οποτε δεν ειμαι και χιλια τις εκατο σιγουρη).

Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες γυναικες καταναλωνουν σοκολατες πριν την περιοδο και εδω μπερδευεται το θεμα....

Ολα τα αλλα,δεν με αφορουν,δεν τα σχολιαζω...

Εγω απλα σου ευχομαι ο,τι καλυτερο και μην το σκεφτεσαι...ενα τεστακι γρηγορα!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

MissYakinthos

osa egrapsa den ta egrapsa gia na se prosvalw i na se meiwsw... isws to ufos mou na itan kapws parormitiko (kai zitw suggnwmi gia auto)...

alla den mas eksigises kai den eixame pliri eikona tis katastasis( p.x. anergia, anupantri klp) to na fereis ston kosmo ena plasmataki einai eulogia akoma ki an auto einai ektos gamou... stin teliki an eisai eguos den peftei logos se kanenan para mono se sena kai ton suntrofo sou o opoios gia na to thelei poli, prepei na exei upopsi tou se kapoio meros tou mualou toy kai to oikonomiko...

Oso gia tis empeiries mas sto site exoume dei kopeles oi opoies na exoun ola ma ola ta sumptwmata egumwsunis kai na min einai, alla kai alles pou den eixan kanena sumptwma na einai egues..

Kai pali syggnwmi kai euxomai na exeis to apotelesma pou epithimeis...alla an akoma einai to antitheto na min anxwtheis kai na mi deiliaseis..

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητή Χριστιάννα!!! :D

 

Ευχαριστώ εκ βαθέων για την συμπαράσταση! Ειδες καμια φορά πως μπλοκάρει το μυαλό...!!! Και αφήνεις τους άλλους ξερους.... :lol:

 

Για όσον αφορά την ασφάλεια σωστα κατάλαβες ότι δεν έχω. :cry:

 

Πάντως ακαδημαϊκά μιλώντας, όταν έχουμε έντονη διάθεση για κατανάλωση μιας συγκεκριμένης ουσίας - τροφής, σηματοδοτεί κάποια έλειψη στον οργανισμό, η οποία πρέπει να αντισταθμιστεί....

 

Για παράδειγμα, εσύ που είχες ανάγκη να τρως τόνο, σήμαινε, ότι λόγω εγκυμοσύνης, ο οργανισμός σου είχε ανάγκη για ίχνη ψευδαργύρου Zn στα οποία ο τόνος είναι πλούσιος... Για αυτό και ο σοφός οργανισμός σου, το λάμβανε αυτό που του έλειπε από τον τόνο.

 

Εγώ έχω κάποια αναιμία και για αυτό τρώω σοκολάτα... Ακαδημαϊκά και πάλι για τη σοκολάτα, δεν είναι και πολύ καλό να καταναλώνεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διότι υπερβολική δόση Μg δεν είναι ενδεδειγμένη για την σωστή νευρολογική ανάπτξυη του εμβρύου. Για τη σοκολάτα, ισχυει η ίδια οδηγία που ακολουθείται για τον καφέ που περιέχει καφείνη και την κοκακόλα, και για το τσάι...

 

Οφείλω και πάλι να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας!!!!

 

Με εκτίμηση,

Μiss Yakinthos

Link to comment
Share on other sites

Συνδύκτια φίλη Αλεξάνδρα!!! :D

 

Δεν υπάρχει λόγος απολογίας και συγνώμης!!!! :wink:

Αλίμονο! Κουβεντούλα κάνουμε...!

 

Ισα ίσα που είναι πολύ όμορφο που όλες μας μοιραζόμαστε τις απόψεις μας!

Πάντως ανεξάρτητα με το δικό μου αποτέλεσμα που εννοείται ότι θα σας το ανακοινώσω... εγώ βρίσκω τόσο όμορφη τη συντροφιά σας που θα είμαι στο φόρουμ για να βοηθάω αν μπορώ με τις γνώσεις μου τις αλλες φίλες...

 

Αλλωστε γράφω και σε ένα αλλο θέμα στο "Χαζές ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη" οπου είναι μια κοπελίτσα που... έχει απορίες... και αγχώνεται!

 

Να σας πω και το πιο κουφο... να μου οριζοντιωθείτε!!!!!

Λοιπον καθίστε παρακαλώ αναπαυτικά στα PC σας....

 

Η διατριβη μου είναι με θέμα "Επιδράσεις του Περιβάλλοντος στο... Εμβρυο"

 

Οριζοντιωθείτε ελεύθερα....!!!!!!!!!!!!!!!

 

Με την κατάντια απο άγχος.... ανεργία....!!!!! :lol:

 

Και πάλι οφείλω να ευχαριστήσω την παρεούλα μας!

 

Με εκτίμηση,

ΜissYakinthos

Link to comment
Share on other sites

Kalo to thema sou kai mporei na fanei xrisimo sto site!!!!!

ena erwtima thelw na thesw: i progesteroni ti rolo paizei??? kserw pos an einai anevasmeni uparxei periptwsi egumwsunis... einai swsto??? kai episis otan einai anevasmeni i progesteroni anevainei kai i thermokrasia (37-37,2)???

Link to comment
Share on other sites

H προγεστερόνη ανεβαίνει όταν ανεβαίνει και η ωοθηλακιοτρόπος ορμόνη.

Η προγεστερόνη ενεργοποιεί την παραγωγή της άλλης ορμονης και η ωοθηλακιοτρόπος... προκαλεί τη ρήξη ωοθηλακίου... και τελικά την ωορηξία και τελικά την έμμηνο ρήση...

 

Τα ωάρια, χοντρικά είναι κλεισμένα σε κάτι "σακουλάκια" που τα ονομάζουμε ωοθυλάκια. Οταν σπάσει αυτό το σακουλάκι, ελευθερώνεται το ωάριο από την ωοθήκη, ταξιδεύει προς τη σάλπιγγα και τελικά καταλήγει στη μήτρα..... όπου και αποβάλλεται μαζί με τις θρεπτικές ουσίες και ιστούς, που αποθήκευσε ο οργανισμός μας ώστε να είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να φιλοξενήσει έμβρυο... στην αρχή βλαστοκύστη!

 

Ε αυτό είναι το αίμα που βλέπουμε και τα κομματάκια...

 

Η θερμοκρασία μας ανεβαίνει ακριβώς εξαιτίας αυτής της ορμονικής εκρηξης που συμβαίνει στον οργανισμό μας... Γενικά στις εκρήξεις ορμονών υπάρχει μια απόκλιση της θερμοκρασίας μας απο το φυσιολογικό, που επανέρχεται με την σταθεροποίηση ορμονικής εικόνας.

 

Στην εγκυμοσύνη, αυξάνεται η β χοριακή και η προλακτίνη!

Η β χοριακή γιατί αναπτύσεται το έμβρυο.....

Η προλακτίνη, για να δώσει εντολή στους γαλακτοφόρους αδένες να παράγουν γάλα...

 

Αυτά για την ώρα!!!!

 

Μiss Yakinthos :D

Link to comment
Share on other sites

Ναι στο είπε, γιατί με τόσο χαμηλή τιμή που έχεις δεν πρέπει να έκανες ωορηξία ενδεχομενος.... ή... αν έκανες... δεν ήταν επαρκης η ορμόνη ώστε να κρατήσει τη βλαστοκύστη δηλαδή το γονιμοποιήμενο ωάριο στη μήτρα ώστε να σχηματιστεί έμβρυο....

 

Ισως έχεις ακούσει, ότι σε περιπτώσεις με ελαφρά αιμορραγία στην αρχή της κύησης χορηγείται ακριβώς για αυτό το λόγο, προγεστερόνη.

 

Σε κάλυψα τωρα??????? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Είμαι η "κοπελίτσα που... έχει απορίες... και αγχώνεται!". Ενδιαφέρον το θέμα σου με την επίδραση του περιβάλλοντος στο έμβρυο. Γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα για να μπορούμε να το παρακολουθούμε πιο εύκολα, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια του φόρουμ γιατί εδώ ενδέχεται να μην το προσέξουν?

KVQKp3.png5gpbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...