Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαμάδες στα 40 !!!!


θα κανετε δευτερο παιδι μετα τα 40?  

811

  1. 1. θα κανετε δευτερο παιδι μετα τα 40?

    • ναι
      226
    • οχι
      13


Recommended Posts

Γεια σας.Ειμαι μαμα του Ερμη που εινα 11 μηνων και σε λιγο θα γινω 40.Στρογγυλο νουμερο. Ανοιγω το θεμα για να μοιραστουμε τις ανησυχιες μας..Ωρες Ωρες σκεφτομαι...

 

 

Ποτε ερχεται η κλιμακτηριος?

Πως θα μεγαλωσει το ζουζουνι μου ?Θα προλαβω να το συμβουλευψω οταν φτασει εφηβεια η θα ειμαι γρια?

Ποτε εγινα 40?Εγω νοιωθω 20...

Τι θα μου λεει οταν αυτος φτασει στα 20?Θα τον καταλαβαινω η θα εχω σκουριασμενα μυαλα?(Ηδη αρχιζουν και σκουριαζουν)

 

θα πηγαινει σχολειο και οι αλλες μαμαδες θα ειναι 25 με 30 και εγω ... (σσσσστ) 45.......

 

Εχω παρει 2 κιλα απο την εγκυμοσυνη και τρωω συνεχως...αδυνατων να τα χασω

Φιλια και σε σας

 

edit admin νέο θέμα 

 

 

 

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/1731-koritsia-40-poy-prospathoyn/

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αντωνια.να χαιρεσε το αγορακι σου,γαμπρο να το δεις :lol:

τις ανησυχιες σου τις καταλαβαινω αλλα πιστευω οτι το παιδι βλεπει την αγαπη που λαμβανει απο σενα και θα σε η πριγκιπησα του :wink:

τωρα νιωθεις 20. εεεεεεεεε σε αλλα 20 χρονια θα σε 40 μη σε παιρνει απο κατω.ολα καλα θα 'νε.σε χαιρετω και ελπιζω να τα πουμε ξανα.

Link to comment
Share on other sites

και γω αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Με ποιο τρόπο θα καταφέρω να είμαι κοντά στο μικρό μου που είναι μολις 3 μηνών και εγώ 38, άν θα μπορέσω να συζητάω μαζί του για τα συναισθήματά του, τις ανησυχίες του, αν θα το καταλαβαίνω ή θα έχω ''παλιά'' μυαλά και θα το κουράζω. Με τα άλλα μου παιδιά (15 και 12) μπορώ και συμβαδίζω ....Αυτό όμως που με παρηγορεί είναι ότι θα έχει δυο μεγαλύτερα αδέλφια που θα είναι κοντά του. Τελικά είναι ένα πολύ τυχερό μωρούλι.

87f4f664f7.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι οτι θα εχω παλια μυαλα οταν αυτος θα ειναι στην εφηβεια και τοτε πως θα μπορεσω να μιλησω με την ψυχουλα του?Ειμαι εκπαιδευτικος σε λυκειο και βλεπω καθημερινα σχεδον ... τα παιδια στο λυκειο ειναι απομακρυσμενα απο τους γονεις λες και ειναι αυτονομα πια και δεν εχουν αναγκη στιριξης..

Τελικα μονο εμεις ειμαστε μανουλες στα αααντα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αντωνία , όταν το παιδάκι σου θα πάει σχολείο δε νομίζω να υπάρχουν πολλές μαμάδες 25 με 30. Οι περισσότερες γυνάικες πλέον αργούν να κάνουν παιδί.

Είμαι στα 38 και γέννησα πριν 3 εβδομάδες. Ναι , σκοπεύω να κάνω άμεσα και δεύτερο παιδί.Άρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις κι εγώ θα περάσω τα 40 όταν θα κάνω το δεύτερο.

Μη σε απαχολεί το θέμα με την εφηβεία .Η μαμά μου ήταν 24 όταν με έκανε και δεν μπορώ να πω ότι με καταλάβαινε λόγω μικρής ηλικίας, άρα

μάλλον το παιχνίδι είναι χαμένο...

Είμαι σίγουρη ότι και τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν δεν θα παίζει ρόλο αν

εμείς είμαστε νέοι ή όχι και τόσο νέοι :roll:

Το πιο σημαντικό είναι να ακούμε τα παιδιά μας και να μπορούμε

να επικοινωνούμε μαζί τους .

 

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Link to comment
Share on other sites

δεν νομιζω να εκανα παιδι μετα τα 40. μονο αν τυχαινε :roll: την κορη την εκανα στα 24 και το γιο 26. ειχα σκοπο για 3ο με οριο το πολυ 32 χρονων αλλα μετα την περιπετεια με τη γεννηση του γιου εκλεισα ως μανα.

εμενα τωρα η μαμα μου ειναι 43χρονων με 5 εγγονια δεν νομιζω να ειχε αλλες αντοχες για δικο της αφου τα 3 του αδερφου μου(4χρ,2,5 και 7 μηνων) την κουραζουν. εννοειται ομως οτι η μητροτητα δεν εχει ηλικια παντα. εσυ αντωνια αφου νοιωθεις 20 μπορεις να κανεις πολλα παιδακια να σε θελουν για μανουλα :)

Link to comment
Share on other sites

εγω εκανα το τριτο μου παιδι στα 40 και τα δυο προηγουμενα οταν ημουν 30 και 34.Το τριτο μου παιδι ειναι μηνων

Στην ταξη της μεγαλης μου κορης ειναι μια μαμα με το τριτο της παιδι στην ηλικια της κορης μου ( 11) και τα αλλα δυο 23 και 25.

Βεβαια αυτη τα πρωτα της παιδια τα εκανε νεωτατη και το τριτο της ετυχε.

Δεν διαπιστωσα κανενα προβλημα επικοινωνιας με τον γιο της περισσοτερο δλδ απο οτι ειχαμε εμεις που ειχαμε μικροτερη διαφορα με τα παιδια μας.

 

Οι γυναικες που αντιμετωπιζουν προβλημα υπογονιμοτητας και κανουν παιδι στα 40 τι επρεπε να κανουν δλδ?

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ έμαθα ότι ήμουν έγκυος τη μέρα που έκλεινα τα 40... πάνω που σκεφτόμουν πως δεν πειράζει αν δεν αποκτήσω απογόνους τελικά!

 

Με το σύντροφό μου δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή το θέμα της ηλικίας, θα είμαι 60 όταν η κόρη μου θα είναι 20, έ, δεν πειράζει, οι εξηντάρηδες σήμερα δεν είναι γέροι πια!

 

Όσο για τα "παλιά μυαλά", δε νομίζω ότι η αρτηριοσκλήρυνση είναι προνόμιο των ηλικιωμένων...

GJMap2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ εάν μπορούσα από απόψεως αντοχών και οργανισμού δεν θα έλεγα όχι σε ένα παιδί έως τα 42-43. Το μόνο που με απασχολεί είναι εάν σε αυτήν την ηλικία θα μπορώ να συλλάβω και θα έχω καλό τοκετό. Καθώς και εάν θα έχω τις αντοχές για τα ξενύχτια κτλ... που χρειάζεται ένα νεογέννητο.

Όσον αφορά το "χάσμα γεννεών", αυτό με ανησυχεί και τώρα που έχω ένα μωρό 4 μ. και είμαι 34 ετών. Πιστεύω ότι και 20 χρόνια διαφορά να υπάρχουν μεταξύ γονιών και παιδιών θα υπάρχουν διαφορές στις απόψεις και στην αντίληψη του κόσμου. Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ.

Πάντως με αυτό το θέμα παίρνω κουράγιο και ελπίδες αφού φοβόμουν ότι δεν θα προλάβω να κάνω τουλάχιστον δυο παιδιά. Μπορώ να πω ότι έχω ακόμη χρόνο και για ένα τρίτο!

Ποτέ δεν είναι αργά.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ειμαι 39 και η κορη μου ειναι 10 μην. Δεν το σκεφτηκα καθολου αυτο αφου πλεον με το χασμα γεννεων που γνωριζαμε παλαιοτερα πλεον δεν υπάρχει με αυτη τη μορφη. ειναι θεμα ανθρωπου πια.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσάκια εγώ είμαι 30 αλλά δεν έχω ακόμα παιδάκι . μπορώ να σας μιλήσω από την πείρα που είχα γιατί η μαμά μου με έκανε στα 40. έκανε τον αδερφό μου στα 33 μετά από 5 αποβολές και ο γιατρός της είχε πει ότι δεν θα κάνει άλλο παιδί. οπότε ήμουν ένα "λάθος". η σχέση μας πάντα ήταν τέλεια άσε που ήμουν και το χαιδεμένο της οικογένειας. δεν το μετάνιωσε ποτέ που με έκανε από ότι μου είπε μετά από μια συζήτηση που είχαμε μετά από ένα περιστατικό που είχαμε πάει για ΄ψώνια εγώ περίπου 10 χρονών και την ΄κάνανε για γιαγιά μου. μου έχει μείνει βέβαια και εμένα και της μητέρας μου. αλλά την λατρεύω και δεν θα την άλλαζα με καμία στον κόσμο. τι χάσμα και αηδίες όλα θέμα ανθρώπου είναι. εγω και γκόμενους της έλεγα και τα προβλήματα μου και όλα. οπότε κορίτσια΄ούτε να το σκέφτεστε βουρ

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια , εγω ειμαι 42 τωρα και η μικροτερη εκ των τρων παιδιων μου (18 ετων και 14 ετων ) ειναι 5 ετων . Δεν ηταν προγραμματισμενο αλλα ολα μια χαρα ..

Ειναι η αγαπημενη ολων και περα απο την κουραση λογω οτι εργαζομαι εως 4μμ ,

δεν αντιμετωπιζω ιδιαιτερα προβληματα .

Συμφωνω στο οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας για εγκυμοσυνη περα των 40 , αλλα

διαφωνω για τις πολυ μεγαλυτερες ηλικιες . Ακουμε καμμια φορα στην τηλεοραση για

εξωσωματικη σε ηλικια των 50 και ανω .Δεν ειναι δυσκολο αυτο ? και νομιζω οτι δεν ειναι καλο και για τους δυο .. Γιατι και η μητερα που το αποφασιζει να γινει μητερα σε αυτη την ηλικια , καποια στιγμη , που ειναι απολυτως φυσιολογικο , κουραζεται και δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις ενος παιδιου .

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Link to comment
Share on other sites

Είμαι 37, έκανα την κόρη μου στα 31 χωρίς καμμία προσπάθεια και προσπαθώ εδώ και 2 χρόνια για το δεύτερο το οποίο δεν έρχεται με τίποτα! Ως πότε θα προσπαθώ όμως? Αυτό με προβληματίζει.

Link to comment
Share on other sites

οταν επαθα αιμορραγια και αποκολληση οταν ημουν εγκυος στο φυστικακι, μπηκα στο λητω για μια βδομαδα...

διπλα μου ηταν μια κοπελιτσα με εμετους και αφυδατωση, εγκυος κι αυτη στην 7η εβδομαδα,σα και μενα...

οταν συστηθηκαμε, επαθα πλακα... εγω δεν την εκανα πανω απο 27, το πολυ, κι εκεινη ηταν 42!!!!! ειχε αλλο ενα παιδακι, 3 χρονων...

δε μασαγε καθολου, απλα παντα ειχε εμετους στην αρχη της εγκυμοσυνης της, και δε θα χε προβλημα και για 3ο...

 

ξερω τοσες πολλες γυναικες που εγιναν μαναδες στα 40 και ανω,δε μου κανει καμια εντυπωση.. πιο παραξενο μου φαινεται μια κοπελιτσα εγκυος στα 18, παρα στα 40...

 

ποτε να προλαβουμε μωρε να κανουμε παιδια?? σπουδες,δουλειες, αντε να βρεις και κανα αντρα της προκοπης που χουν γινει κι αυτοι ειδος προς εξαφανιση, αααααααααααντε να μεινεις εγκυος,αμα σου κατσει και καμια ατυχη εγκυμοσυνη... ποια 40, καλα 50 μας βλεπω ολες!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια

 

Εγώ έκανα το 4ο παιδί στα 39 (φέτος το Γενάρη και είναι ο μπουμπούκος ο οποίος βλέπεται στην υπογραφή μου). Τα πρώτα μου 3 είναι 18 (ευτυχώς η κόρη), 16 και 13 (τα αγόρια).

Δεν βλέπω παρά μόνο ένα πρόβλημα. Είχα μοιράσει όλα την προίκα των μωρών και τώρα την φτιάχνω από την αρχή. Άρα για να κάνω "απόσβεση" μήπως πρέπει να κάνω και ένα 5ο (LOL).

 

Αφήνοντας τα αστεία στην άκρη, σας λέω ότι έχω ξανανιώσει. Ίσως ευχαριστιέμαι περισσότερο αυτό το παιδί και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω, εάν είμαι καλά, ακόμη ένα για να έχει παρέα ο μπουμπούκος.

 

Μύρτα

xdpX.jpgTeu1p2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Κι εγώ τον τρίτο τον έκανα στα 38, τον δεύτερο στα 35 και τον πρώτο στα 34 και οι περισσότερες φίλες μου έκαναν το πρώτο τους παιδί μεταξύ 35 και 40.

Από μία άποψη είναι καλό να κάνεις οικογένεια αφού έχεις ήδη ζήσει μερικά πράγματα και έχεις πια κατασταλάξει.

Δεν μπορείς να βάλεις χρονοδιαγράμματα στη ζωή.

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι 39 και περιμενω το δευτερο αυτο τον μηνα. Το πρωτο το απεκτησα στα 37. Αν θα κανω και τριτο? Οχι γιατι θα παθει εγκεφαλικο ο συζυγος ειδικα αν ειναι και το τριτο αγορι.. Λοιπον εκανα θεραπειες και για τα δυο και φυσικα δεν προκυται να μπω για τριτη φορα στην ιδια διαδικασια (χωρια το αγχος των εξετασεων). Αν ομως ερθει απο μονο του καλοδεχουμενο (σσσ μην το πειτε στον συζυγο)...

Για την διαφορα ηλικιας νομιζω οτι οταν γινεσαι γονιος γινεσαι ουτως ή αλλως υπερ-προστατευτικος ειτε 20 εισαι ειτε 40. Και εγω με την μαμα μου εχω 35 χρονια διαφορα. Σημαντικη λαμβανοντας υποψη το ποτε γεννηθηκα. Δεν χρειαστικε να κανω επανασταση γιατι σπουδασα μακρια απο το σπιτι και τωρα ειμαστε οι καλυτερες φιλεναδες. Μην σας πω οτι η μαμα μου φαινεται πιο νεα απο μενα γιατι εχω 10 μηνες να βαψω τα μαλλια μου...

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με το φυστικάκι. Είναι σχεδόν απίθανο για μένα να γεννήσεις πριν τα 30. Εγώ γέννησα μετά από 7 χρόνια αναμονής, στα 36 μου. Στα 38 μου χάρισε η Παναγία και την δεύτερη και πιστέψτε με , παρόλο που η γέννα ήταν δύσκολη, τα κιλά μου είναι πολλά και οι αντοχές μου μικρές, έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τρίτο μια και θεωρώ πως τίποτε πιο σημαντικό δεν έχω κάνει στην ζωή μου από αυτές τις δύο ψυχούλες που υπεραγαπώ.

 

Και γω σκέφτομαι πως θα είμαι η πιο μεγάλη μαμά και μάλιστα και η πιο χοντρή και η πιο άσχημη αλλά πιστεύω πως την αγάπη, την αφοσίωση , την διαπαιδαγώγηση που απολαμβάνουν οι δύο κούκλες μου δεν θα την είχαν αν ήμουν 25 χρονών, ούτε εγώ θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένη μάνα...

 

Όσο για τις εξετάσεις , σε καμία εγκυμοσύνη δεν έκανα αμνιοπαρακέντηση (ήταν και τα αιματολογικά καλά) γιατί πίστευα πως είναι χάρισμα , δώρο Θεού και πως θα είναι όλα τέλεια...

 

Εύχομαι μόνο να είμαστε υγιείς και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες αναποδιές, μόνο αυτό φοβάμαι.

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια,

Ειμαι ηδη 40 χρονων στο πρωτο μου παιδι και μετα απο εξωσωματικη που ευτυχως πετυχε με την πρωτη. Και Αντωνια μου ειμαι εκπαιδευτικος σαν και σενα. Το αγχος ειναι δεδομενο,ειται εισαι 40,30, οι ερωτησεις χιλιαδες με κυριοτερη ' θα ειμαι καλη μανα?' Η απαντηση ειναι πως ναι, με σιγουρια. Φτανει να σκεφτεις πως εισαι, πως συμπεριφερεσαι μεσα στην ταξη με ολα τα αλλα παιδια. Σαν εκπαιδευτικοι εχουμε μαθει να ακουμε και να εχουμε υπομονη, δυο απαραιτητα προτερηματα ενος γονιου. Και εγω νιωθω 20 χρονων και το οφειλω στο οτι βρισκομαι συνεχως με παιδια και παιρνω απιστευτη ενεργεια απο αυτα. Ενα παιδι θελει αγαπη και συμπαρασταση και αυτο θα του δωσω μπολικη

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

την μεγάλη μου την γέννησα στα 34, την μικρή μου στα 36, θέλω καναδυο χρονάκια να περάσουν να ηρεμήσουμε λίγο, να ξεπεταχτούν οι μικρούλες μου και αν το θέλει και ο θεός εκεί κοντά στα 40 θα ήθελα και ένα τρίτο παιδί (είμαι 37).

Προσωπικά πιστεύω πως υπήρχε χάσμα γενεών εκείνα τα χρόνια που όταν έπεφτε το σούρουπο άναβαν τις λάμπες πετρελαίου.

Με τόση τεχνολογία αυτή την εποχή, τόση τηλεόραση και προπάντων την όποια μόρφωση που έχει το σύνολο των γονιών θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί ο γονιός να καταλάβει το παιδί του σε 15-20 χρόνια απο σήμερα.

Το μόνο που με τρομάζει είναι το θέμα της υγείας που όμως αυτό δεν έχει ηλικία.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Link to comment
Share on other sites

Kορίτσια καλημέρα σε όλες!!! είμαι 40 ετών και τώρα γιά πρώτη φορά βρήκα ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ της ζωής μου!!!! είναι κακό πού τώρα γιά πρώτη φορά θέλω να γίνω μαννούλα????

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!!!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ???00574b.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι οτι θα εχω παλια μυαλα οταν αυτος θα ειναι στην εφηβεια και τοτε πως θα μπορεσω να μιλησω με την ψυχουλα του?Ειμαι εκπαιδευτικος σε λυκειο και βλεπω καθημερινα σχεδον ... τα παιδια στο λυκειο ειναι απομακρυσμενα απο τους γονεις λες και ειναι αυτονομα πια και δεν εχουν αναγκη στιριξης..

Τελικα μονο εμεις ειμαστε μανουλες στα αααντα

πιστευω οτι ειναι θεμα γονιων,τι διαπεδαγωγηση θα δωσουν στα παιδια τους....εσυ θα τα ζεις καθημερινα...ειμαι και εγω 43 και εχω 3 παιδια ,το μικροτερο ειναι 11 μηνων....αν ειχα λυσει το οικονομικο θα καναμε και αλλο.....η γυναικα ειναι οσο αισθανεται....αν οργανικα ειναι ολα ενταξει γιατι οχι?
Link to comment
Share on other sites

Εγώ έμαθα ότι έμεινα έγκυος όταν είχα ήδη μπει στα 38. Δεν το περίμενα (γιατί ήμουν αγχωμένη για την ηλικία μου) και ήταν ένα ανέλπιστο δώρο. Ο πιτσιποπάκος δεν στερείται τίποτα επειδή εγώ είμαι ''σχετικά'' μεγάλη για μαμά. Ίσα - ίσα μετά από άπειρα χρόνια σπουδών (πτυχίο + 2 master) και επαγγελματικής καταξίωσης έχω και καλύτερη οικονομική δυνατότητα απ' ότι είχα στα 25 και καθόλου άγχος για επαγγελματική αποκατάσταση οπότε μπορώ να αφοσιωθώ στο παιδί μου άνετα. Επίσης νομίζω ότι έχω την ωριμότητα να ξέρω τι πρέπει να δώσω συναισθηματικά σ΄αυτό το παιδί και να το μεγαλώσω με σύνεση που ίσως λείπει από μια πιτσιρίκα.

Μειονέκτημα είναι ίσως ότι λόγω της ηλικίας μου να μην κάνω άλλο μωρό και μείνει μοναχοπαίδι αλλά τα παιδιά πάνω και πρώτα απ' όλα χρειάζονται αγάπη, στοργή, φροντίδα και αποδοχή οπότε αυτά για όσο ζω θα τα έχει.

Δεν ξέρω στο μέλλον όταν με το καλό πάει σχολείο τι ηλικίες θα έχουν οι μαμάδες των συμαθητών του αλλά κι εγώ δεν έχω σκοπό στα 45 να βάλω τσεμπέρι και μαύρη ρόμπα...θα είμαι μια σύγχρονη και φροντισμένη μαμά πολλών...Μαϊων και πάνω απ΄όλα ανοιχτόμυαλη και δίπλα στο παιδί μου.

Αν έρθει κι' άλλο μωρό καλοδεχούμενο θα' ναι γιατί η αγάπη πολλαπλασιάζεται ανεξαρτήτου ηλικίας...της μαμάς:D

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...