Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολικοι ακομα στον τριτο μηνα??


eirini12

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας, Ο μικρουλης μου ειναι 3,5 μηνων και ενω ειχε ηρεμησει απο κολικους εχει τωρα μια εβδομαδα που τον ξαναπιασανε.

Καθε φορα που παω να τον ταισω κλαIει παρα πολυ και εχει πολλα αερια.

Η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν επρεπε να εχει κολικους στον τριτο μηνα και μαλλον τον πηραζει το γαλα,του εδινα nativa και απο σημερα του δινω novalac AC. Καλα εκανα που αλλαξα το γαλα;Τα μωρακια σας ειχαν κολικους στον 3 μηνα?Υπαρχει περιπτωση να του προκαλεσει δυσκοιλιοτητα η αλλαγη γαλακτος?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα eirini !! το ιδιο πράγμα με βασανίζει αυτές τις μέρες.. μπηκα στο forum για να γράψω το ζόρι μας και είδα το θέμα!!!! Η Μπέμπα μας είναι σχεδον 4 μηνων και στα μεσα του μήνα άρχισε επιτέλους να ηρεμει απο πονάκια, έστρωσε είπα το παιδι!! δεν πρόλαβα όμως και ολη αυτη την εβδομάδα που πέρασε νομίζω οτι μόλις γύρισα απ την κλινική και το μωρό ειναι νεογέννητο τα ίδια ζόρια! :cry: τα κλαματα έβαζα γιατι δεν ήξερα κ δεν ξέρω τι φταίει! Είπα στη παιδίατρο να αλλάξουμε γάλα πίνουμε το novalac ac παράλληλα την θηλάζω.Ημουν ευχαριστημένη αλλα τώρα πρέπει να βρω τι φταίει και πήραμε υποαλλεργικό γάλα το humana HA,(μήπως την πειράζει κάποιο συστατικό του γαλακτός)KAI εγω θα σταματήσω να τρώω γαλακτοκομικά για ενα διάστημα,μήπως βοηθήσει...τώρα για δυσκοιλιότητα που λες δεν ξέρω αν γίνει κάτι.Η γιατρός σου τι λέει εσένα για τα ζόρια αυτά ?θηλάζεις κιόλας?Αυτή είναι η δικιά μας περίπτωση!! :wink:

.png
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κορίτσια

 

Λοιπόν οι περισσότεροι παιδίατροι έτσι λένε αλλά και εμένα ο γιός μου είχε πρόβλημα μέχρι τον 4. Και μάλιστα αρκετά έντονο.

 

Η παιδιατρος μου είχε συστήσει τοτε δύο σκευάσματα το gripe water και το infacolic. Το δεύτερο έκανε περισσότερη δουλειά αλλά το έδινα μόνο σε περιοόδους που υπήρχε έξαρτη των κολικών, όχι συνέχεια.

 

Ελπίζω να βοήθησα

Link to comment
Share on other sites

Εμείς μέχρι και 2 μηνών δεν είχαμε τίποτα. Ήταν ενα ήσυχο και ήρεμο μωρό. Κολικούς και δυσκοιλιότητα είχαμε απο 2 μηνών έως 5 μηνών. Γάλατα άλλαξα πολλά αλλά αποτέλεσμα δεν είδα. Το μωρό ηρέμησε όταν ξεκίνησε φρούτο στους 5 μήνες και έκανε τα κακάκια του κανονικά. Βοήθησε πολύ ο μάραθος+λίγο γλυκάνισο που του το έδινα καθημερινά και σε έντονους πόνους το infacolic.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll
Link to comment
Share on other sites

Η παιδιατρος μας ειπε οτι κανονικα δεν επρεπε να εχει κολικους σε αυτην την ηλικια.Ακουω ομως και απο αλλες μαμαδες οτι ειναι συνηθισμενο να εχουν κολικους στον τριτο μηνα.Δεν τον θηλαζω τον μικρουλη του δινω μονο ξενο απο την αρχη γιατι δεν ειχα καθολου γαλα.Ποτε τα πιανουν τα μωρακια σας κολικοι?Εμενα τον πιανουν οταν τον ταιζω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ο Αστέρης μου είχε κολικούς μέχρι 4,5 μηνών...οπως βλέπετε το ότι σταματάνε στους 3 μήνες είναι μύθος!

 

Ο γιατρός μας δεν είναι πολύ των φαρμάκων κι έτσι μας έλεγε μόνο για το τσάι...εγώ του έκανα και ζεστά πανάκια και πολύ γυμναστική τα πόδια για να βγαίνουν πιό έυκολα τα αέρια και πήρα και το infacolic αλλά τελικά δεν βοήθησε τίποτε...κλαίγαμε τουλαχιστον 14 ώρες την ημέρα! :?

 

Υπομονή κορίτσια μου...θα περάσει! :wink:

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

ΟΙ κολικοι εμάς μας πιάνουνε την ώρα του ύπνου,μολις χαλαρώνει και δυστυχώς αυτό δυσκολεύει το να κοιμάται καλά....να δω πότε θα περάσουνε!!Τώρα τα πρωινά έχει ζόρια μόνο, αντε να δούμε.. στο χρόνο θα περάσουνε???!!!!!!!!!!!

.png
Link to comment
Share on other sites

Ποιος είπε ότι οι κολικοί περνάνε στον τρίτο μήνα :lol::lol::lol: ;;; Και εμείς πάντως ακόμα παιδευόμαστε δυστυχώς :cry: ... και μόλις μας περάσουν σίγουρα θα αρχίσουν τα δόντια :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

 

BtUIp3.png

Link to comment
Share on other sites

Eμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι οι κολικοι τραβανε μεχρι 6ο μηνα.

Ο Βασιλης ειχε μεχρι 4ο μηνα αν θυμαμαι καλα.

Καποια ανεφερε το τσαι. Οχι τσαι ρε παιδια σε μωρο -->χαμομηλακι. :wink:

Διαβαστε το ποστ κολικοι για βοηθεια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...