Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ


Recommended Posts

Ισως ειμαι αχαριστη.Αλλες κοπελες παρακαλανε να μεινουν εγκυοι και γω γκρινιαζω για κατι που ισως φανει ανοητο, αλλα με στεναχωρει.

 

Νιωθω (και ειμαι, κακα τα ψεμματα), χαλια εμφανισιακα.Δε ξερω αν η εγκυμοσυνη ομορφαινει καποιες γυναικες, εμενα ομως, τωρα προς το τελος με κανει χαλια!Δεν ειναι μονο τα πολλα κιλα,τα προγουλια,οι μπουταρες και τα σχετικα.Ειναι που φαινομαι μεγαλυτερη απο την ηλικια μου,καταβεβλημενη,σα γρια φαλαινα.Μου εβγαλε ο αντρας μου κατι φωτογραφιες σημερα, για να εχουμε απο την εγκυμοσυνη μου και ενιωσα τοσο ασχημα οταν τις ειδα!!Ειχα καποια εικονα για τον εαυτο μου, αλλα οχι κι ετσι!!Τοσο, μα τοσο ασχημη!!

 

Οκ, το ειπα και ξαλαφρωσα.Σημασια εχει πως το μωρο ειναι καλα, συντομα θα το εχουμε στα χερια μας κι ολα καλα... (μακαρι μονο, να μπορεσω κι ολας καποια στιγμη να ξανασυμπαθησω την εξωτερικη μου εμφανιση)

 

Μα αυτη η Αντζελινα Ζολι, πως ειναι δυνατον να ηταν τοσο ομορφη στον 9ο?Και σε διδυμα κι ολας!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον φταινε οι ορμονες σου που επηρρεαζουν τη διαθεση σου και βλεπεις τον εαυτο σου χαλια.Μα ποσο να σε αλλαξει η εγκυμοσυνη; δεν γινεσαι κι αλλος ανθρωπος! εξαλλου μολις γεννησεις και μεγαλωσει λιγο το μωρακι,θα επανελθει το σωμα σου και θα αισθανθεις καλυτερα.Μηπως προς το παρον να πηγαινες στο κομμωτηριο για χτενισμα,για ενα πεντικιουρ(με μασαζ στα ποδια,σουπερ!!),να βαφοσουν λιγο,ετσι δυο-τρια πραγματα για να νιωσεις πιο ομορφη;

Link to comment
Share on other sites

Αχχχχ πονεμενη ιστορια!!!Αμα σου πω, πως σημερα που εβγαλα τις φωτογραφιες και ειδα τα χαλια μου, ημουν υποτιθεται "σουλουπωμενη"??!! Μωρε, δεν ειναι ορμονικο... οντως ειμαι εντελως μπλιαχ!!

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα..σε λίγο καιρό θα τα σκεφτόμαστε και θα γελάμε :lol::lol:

και εγώ χάλια έχω γίνει.από τέλοςτου 7ου μέχρι τώρα έχω βάλει 9 κιλά, η κυτταρίτιδα έχει φτάσει στο γόνατο,ο πωπός μου είναι ο διπλάσιος τουλάχιστον, τα χέρια μου και τα πόδια μου έχουν τριπλασιαστεί,έχω γεμίσει ελιές,κιρσούς :?:?:? να συνεχίσω????????

πιστεύω μέχρι τις γιορτές να έχω επιστρέψει, λιγάκι τουλάχιστον :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

βρε! κοριτσια! αχ θα σας μαλωσω!!

βρε σεις.. αυτον τον καιρο βιωνετε μια απο τις μεγαλυτερες και καλύτερες εμπειριες της ζωης σας (αν οχι ΤΗΝ μεγαλυτερη και ΤΗΝ καλυτερη!) και σκεφτεστε για το σωμα σας??

η παροιμια λεει εδω που εισαι ημουν.. ειμαι σιγουρη οτι πληθωρα μαμαδων εχουν νιωσει ετσι, μην ανησυχητε και το σωμα σας θα επανελθει! κατι οι ορμονες, κατι το βαρος ολα παιζουν ρολο αλλα ειναι ολα περιστασιακα.. πιστεξτε με υπαρχουν και χειροτερα.. ψαχνοντας λιγο στο φορουμ θα δειτε οτι η ασχημια ειναι γενικη και σε σταρ προσωπα και ιδου η αποδειξη

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4234&highlight=

ελπιζω να σας εκανα να χαμογελασετε λιγακι!!

Μα αυτη η Αντζελινα Ζολι, πως ειναι δυνατον να ηταν τοσο ομορφη στον 9ο?Και σε διδυμα κι ολας!!

ποιος ξερει ποσους γιατρους - χειρουργους ειχε στην πλατη της η αντζελινα μας??

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μόνο γιατρούς και χειρούργους?

βάλε και μια στρατιά μασέρ, μακιγιεζ, κομμωτές... να προσθέσω και τις οικιακές βοηθούς (άλλες για το σπίτι, άλλες για τα παιδιά)... να προσθέσω και τους επαγγελματίες φωτογράφους που ποοολύ εύκολα κάτι που ίσως να μη δείχνει ωραίο στη φωτογραφία το κάνουν να δείχνει ωραιο.

Αν έχεις ανθρώπους να ασχολούνται με όλα τα άλλα κι εσύ ασχολείσαι αποκλειστικά με τον καλλωπισμό σου, ε τι άλλο θες? Έτσι όλες καρακουκλάρες θα ήμασταν!

Προσοχή στην ψυχολογία φιλενάδες, μη μας παρει από κάτω! Δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο μας φαίνονται, απλά επειδή είχαμε άλλη εικονα για τον εαυτό μας μέχρι τώρα, μας φαίνονται όλα διαφορετικά στο σώμα μας.

EXXQp3.pngAIzKp2.png
Link to comment
Share on other sites

Και στις δυο εγκυμοσύνες μου είχα πάρει 5-7 κιλά και δεν είχα δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή μου (εκτός από πλούσια μαλλιά και λαμπερή επιοδερμίδα). Παρόλα αυτά αισθανόμουνα ασχημα και χοντρή. Τώρα όταν το σκέφτομαι λέω τι βλακείες έλεγα και δε χαιρόμουνα την καλύτερη περίοδο μιας γυναίκας στη ζωή της. Αφού γεννήσεις όλα μπορούν να διορθωθούν στην εμφάνισή σου. Απόλαυσε τώρα ότι μπορείς και ειδικά την ευγενική συμπεριφορά και τα χάδια από τους άλλους γιατί μετά είναι άλλοι οι πρωταγωνιστές!!

Link to comment
Share on other sites

Εγω πάντα έλεγα ότι θα παραμορφοθώ αν μείνω έγκυος όπως μια ξαδέρφη μου (καλά αυτή πήρε και 32 κιλά) αλλα τελικά ειμαι η ίδια ακριβώς μόνο με 10 κιλά κοιλίτσα μπροστά!

Νομίζω ότι αυτό που νιώθουμε βγαίνει και προς τα έξω...αν αισθάνεσαι άσχημη, άσχημη θα σε βλέπουν και οι άλλοι ενώ αν πεις ότι ειμαι εγκυούλα και έτσι πρέπει να ειμαι και το αποδεχτείς τότε θα βγαίνει μια πιο λαμπερή παρουσία απο μέσα σου.

 

Πόσο έχει ακόμα μωρέ κορίτσια...υπομονή!

 

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά στη ζωή μου άρχισα να πηγαίνω σε ινστιτούτο για πεντικιούρ και αποτρίχωση....και πήρα και ωραία ρουχαλάκια (οχι εγκυομοσύνης, αλλα κανονικά απλά 2 νουμερα παραπάνω)....επειδή ειμαστε έγκυες δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφεθούμε τελείως! Και γι'αυτές που βάφουν τα μαλλιά τους ειμαι σίγουρη οτι υπάρχουν εντελώς φυτικές βαφές που δεν βλάπτουν.

 

 

Καλέ τι μας περάσαν......ελα για να πέρνουμε τα πάνω μας!

Link to comment
Share on other sites

την καταλαβαινω απολυτα τη fistikaki. Κι εγω ετσι ακριβως αισθανομαι. Βεβαια στο προσωπο δεν εχω αλλαξει δραματικα αλλα απο το λαιμο και κατω ...$%$#%#$%$#%#

 

συμμεριζομαι ολες τις κοπελες που λενε οτι ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας..ομως πιστευω πως ακριβως επειδη ειμαστε γυναικες και λιγο ναρκισσες φυσικα, χανουμε λιγο απο τη θηλυκοτητα μας κι αυτο ειναι που μας πειραζει περισσοτερο. Δεν το συζητω για τον τελευταιο μηνα που εγω προσωπικα αισθανομαι τοσο χαλια οσο ποτε... η μερα δε περναει με τιποτα και συνεχεια παρακαλαω ας γινει να γεννησω σημερα.

 

Ουτε να κοιμηθω μπορω πια, ουτε τιποτα...

αυτες οι μερες να περασουν ανεπιστρεπτι.. σιγουρα το να κυοφορεις το μωρο σου ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει αλλα αυτα τα πρηξιματα, η κυτταριτιδα, τα εξτρα καταραμενα κιλα γιατι πρεπει να συνοδευουν κατι τοσο ωραιο???? και εν πασει περιπτωση δεν ειναι αδικια, εμεις να τα τραβαμε ολα και οι αντρες λογω dna να μην εχουν ιχνος κυτταριτιδας???????? :evil::evil::evil:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι....περίμενα να γεμίσω κυτταρίτιδα γιατι πάντω είχα τάση και επειδή έχω και λεκανίτσα έλεγα θα γίνω άλλη τόση σίγουρα...όμως μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα...ενω πέρυσι που γυμνάζομαι κιολας μάλλον είχα περισσότερη! Μήπως φταίει που έχω αγοράκι δεν εχω πάθει πρηξίματα, κυτταρίτιδες κτλ;;;

Link to comment
Share on other sites

ειναι αναλογα με τις μερες..αλλες μερες νιωθω κι εγω χαλια και ασχημη και αλλες νιωθω κουκλα..ορμονες παιδι μου..

οπως λεει και ο αντρας μου ειναι σαν να ειμαι 2 γυναικες..η μια η παλια απο τις πατουσες μεχρι τα γονατα και μετα απο το στηθος και πανω, και μια η νεα απο τα γονατα ως το στηθος..ε αυτη η νεα ειναι η ασχημη της υποθεσης, η χοντρη..αλλα επειδη ο παλιος ειναι αλλιως θα φυγει παραυτα..

:P:P

 

οσο για φωτογραφιες εχω βγαλει παρα πολλες..σε ολη τη διαρκεια.. και θα βγαλω κι αλλες γιατι οσο ασχημη και χοντρη και να με δειχνουν, καπου εκει μεσα ειναι η μπεμπουλα μας..οποτε ρε κοριτσια..αξιζει δεν αξιζει?? :):)

Link to comment
Share on other sites

ο καημενος ο αντρας μου εντωμεταξυ, δεν εχει πει τιποτα κακο! ισα, ισα που χαιδευει τη κοιλια μου και λεει οτι του αρεσει.το μονο που μου εχει πει ειναι να εκμεταλευτω τη περιοδο το θηλασμου για να χασω κιλα, το οποιο εγω ασφαλως μετεφρασα στο μυαλο μου ως "γλυκια μου, κοιτα να αδυνατισεις μετα τη γεννα γιατι εισαι σα βυτιοφορο"

 

ολα καλα θα πανε... δε πρεπει να γκρινιαζω. οι ατιμες φωτογραφιες φταινε. δεν ειχα καταλαβει τη κατασταση!!

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι....περίμενα να γεμίσω κυτταρίτιδα γιατι πάντω είχα τάση και επειδή έχω και λεκανίτσα έλεγα θα γίνω άλλη τόση σίγουρα...όμως μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα...ενω πέρυσι που γυμνάζομαι κιολας μάλλον είχα περισσότερη! Μήπως φταίει που έχω αγοράκι δεν εχω πάθει πρηξίματα, κυτταρίτιδες κτλ;;;

 

To ότι έχεις αγοράκι έχει βοηθήσει σίγουρα. Ούτε εμένα έχει ανοίξει η λεκάνη μου που το περίμενα και η κοιλιά μου είναι πολύ μυτερή. Επίσης, το δέρμα μου είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που επίσης δεν περίμενα. Τα πρηξίματα νομίζω δεν έχουν σχέση, γιατί γίνονται κυρίως στον 8ο και μετά από πρόβλημα κατακράτησης που είναι πρόβλημα της μανούλας και όχι του μωρού κατά κύριο λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν το συζητάω για την μυτερή κοιλιά! Σαν την πυραμίδα του Χέοπα ειμαι! Έχει πεταχτεί και ο αφαλός σαν σουβλί :lol::lol::lol:

Γι'αυτό μου έλεγαν όλοι θα έχω αγόρι και εγω τους κοροιδευα και ελεγα αυτά ειναι βλακείες...τελικά είχαν δίκιο!

 

Εγω πάντως το μόνο που ντρέπομαι τον άντρα μου ειναι που δεν βλέπω πια να ξυριστώ και φοράω τα νυχτικάκια :oops: Ειχα κάνει κερί αλλά όλο και κάτι θα έχει βγει....του είπα να μου κάνει εκείνος ξυραφάκι και κόντεψε να μείνει :lol::lol:

 

Ε μα τι να κανω η γυναίκα; Είπαμε να ειμαστε ωραίες!

Πάντως νιώθω ότι με έχει βοηθησει πάρα πολύ και η γιόγκα που κάνω χρόνια και το σωμα μου έχει κρατήσει το σουλούπι του, προλαμβάνει τα πρηξίματα κτλ

 

Διάβασα επίσης ότι όσο θηλάζουμε αδυνατίζουμε γι'αυτό μην σαν πούνε καμια βλακεία και δεν θηλάσετε!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κι εγω αυτο εχω σκοπο να κανω...

 

θηλασμος οπωσδηποτε..ασε που θελω να ξεκινησω αμεσα γυμναστικη. εχω φρικαρει τελειως με την κατασταση που βρισκομαι!!

 

φιστικακι αυτο με το βυτιοφορο με εκανες και ελιωσα στα γελια!!

ποσα κιλα εισαι παιδι μου πια ?????

Link to comment
Share on other sites

 

φιστικακι αυτο με το βυτιοφορο με εκανες και ελιωσα στα γελια!!

ποσα κιλα εισαι παιδι μου πια ?????

 

αμα σου πω, θα πρεπει να σε σκοτωσω μετα!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν μου λένε κάτι τα κιλά. Ξεκίνησα 56,6 και έχω πάρει 10+ αλλά δεν φαίνονται καθόλου οπότε αφήνω τη ζυγαριά να λέει τα δικά της...χεστ...! Αντε να πάρω αλλα 5 το πολύ τι στο καλό;; Ε θα τα χάσουμε μετά...τοσο τρέξιμο που εχουν τα παιδιά...

 

Αν μου το λέγανε ότι θα ήμουν έτσι με 10 κιλά παραπάνω πάντως δεν θα το πιστευα πριν

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι....περίμενα να γεμίσω κυτταρίτιδα γιατι πάντω είχα τάση και επειδή έχω και λεκανίτσα έλεγα θα γίνω άλλη τόση σίγουρα...όμως μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα...ενω πέρυσι που γυμνάζομαι κιολας μάλλον είχα περισσότερη! Μήπως φταίει που έχω αγοράκι δεν εχω πάθει πρηξίματα, κυτταρίτιδες κτλ;;;

 

 

KALA...ki egw etsi nomiza k twra ston 9 pristikan podia k proswpo...ki egw xalia noiwthw.anipomonw na ksanavalw ta palia mou rouxa k ta tzinakia mou. :cry::cry: evala 11 kila...

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει το αν εχεις αγορι η κοριτσι. Εγω νιωθω καλυτερα τωρα στην εγκυμοσυνη απο πριν και απ'οτι μου λενε εχει γλυκανει το προσωπο μου. Απο κιλα εχω παρει 10 με 10,5 μεχρι τωρα, τα ποδια μου δεν εχουν πριστει, η κυτταριτιδα ειναι ιδια με πριν απ'οτι βλεπω και απο λεκανη δεν ειχα ποτε μεγαλη οποτε εχει μεινει ιδια κι αυτη. Ενα περιεργο πραγμα παντως, ενω πριν μεινω εγκυος δεν ημουν καθολου κοινωνικη και δεν εβγαινα συχνα απο το σπιτι, τωρα εχω αλλαξει τελειως, εχω πολυ καλυτερη ψυχολογια και μπορω να πω οτι τα ψωνια που εκανα αυτους τους μηνες απο ρουχα εγκυμοσυνης, καλλυντικα κ.λ.π δεν τα εκανα πριν :shock:

Τι να πω, μαλλον σε καλο μου βγηκε τελικα :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png
Link to comment
Share on other sites

αχ κοριτσια ειμαι 28 εβδομαδων εχω παρει 14 κιλα, εγω αιαθανομαι μια χαρα αλλα ο γυναικολογος φωναζει!να φανταστειτε σε μια ωρα εχω ραντεβου και σκεφτομαι τι θα ακουσω παλι!!ενα τοστακι εφαγα για μεσημερι και ενα κουλουρακι για πρωινο...πεινα!!!αχ να ειχα μια μακαροναδα.ας πανε ολα καλα και θα επανελθουμε ολες!!!φιλακια

Link to comment
Share on other sites

fistikaki το χιούμορ σου είναι απίθανο :lol: αλλά και το θέμα σου επίκαιρο :cry:

εγώ άλλα διάβαζα ότι γίνονται και άλλα γίνονται...πού είναι τα λαμπερά μαλλιά που δεν πέφτουν; γεμίζει η βούρτσα κάθε φορά και το μαλλί μου έχει γίνει σαν σκούπα.

όσο για ραγάδες έχω από τα 12.. όπότε κλαφτα χαράλαμπε!

Το πολύυυυ θετικό είναι ότι ο άντρας μου με ποθεί τρελά :lol: αλλά εγώ βαριέμαι :shock:

για κιλά οκ δεν με παίρνει να μιλάω ακόμα, δεν έχω πάρει τίποτα. Αλλά ένα δεκαράκι μου φαίνεται φυσιολογικό και επιθυμητό -έστω θεωρητικά-

Αλλά πραγματικά με το χιούμορ σου νομίζω πολλές κάνουμε καύσεις από τα γέλια :lol:

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με τα κιλα και την διατροφη ειναι οντως ενα προβλημα, πριν 2 εβδομαδες που με ζυγισε ο γιατρος ημουν στα +8.2 και τωρα πηρα 2 κιλα γιατι ξεφυγα και εφαγα και σουβλακια και μακαρονια και βγηκαμε εξω για θαλασσινα. Πεινουσα αρκετα, εκτος απο διατροφη εκανα και καποιες μερες διαιτα :?

Τωρα απο σημερα ξεκινησα παλι διατροφη για να μην παρω αλλα μεχρι να γεννησω, τι να κανουμε, υπομονη :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...