Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κύηση μετά απο αποβολή - ποσο καιρό αναμονή?


Recommended Posts

κοριτσια μηπως ξερετε ποτε μπορω να γαναμεινω εγκυος μετα απο αποβολη?

ο γιατρος μου λεει γυρω στους 2-3 μηνες.

Το θεμα ειναι να προσπαθησω στον 2ο μηνα ή στον 3ο?

πες τε μου την γνωμη σας..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτα μου η αποψη μου ειναι να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος σου γιατι αν προσπαθησεις νωριτερα εχεις πολλες πιθανοτητες αποβολης η προωρης κυησης πρεπει να αφήσεις τον οργανισμο σου να επανέλθει στα φυσιολογικα του γι αυτο συνηθως λενε μετα το τριμηνο

 

 

σου ευχομαι καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λεει η Vann ειναι. Σε περιπτωση αποξεσης περιμενεις 3 περιοδους και ξεκινας μετα τις προσπαθειες και αυτο για να προλαβει το ενδομητριο να αναπτυχθει και παλι.

Link to comment
Share on other sites

Άκου το γιατρό σου και μη βιάζεσαι.Σιγά σιγά θα επανέλθει το σώμα σου και θα έχει ανέβει και λίγο η ψυχολόγια σου οπότε θα είσαι σε καλύτερη θέση να αρχίσεις ξανά τις προσπάθειες.

 

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

Η αληθεια ειναι οτι με καθαρισε ο γιατρος,αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα απο τους γιατρους.Μιας κ εχω αλλαξει πολλους γιατι κανεις δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.Ο καθενας λεει τα δικα του.

Αλλος μου ειπε καλυτερα να πιασεις αμεσως γιατι εινει ηδη μεγαλη η μητρα σου,αλλος λεει να περιμενω και τωρα εχω μπερδευτει..

Η αμαρτια μου ειναι οτι αυτες τις μερες διενυσα τις γονιμες μερες και δεν προσεχαμε ιδιαιτερα..Νομιζω πως εκανα βλακειουλα..

Μα να με δειτε,3-4 φορες την βδομαδα παω στην εκκλησια και παρακαλαω τον θεουλη ενω πρωτα πηγαινα καθε πασχα κ αυγουστο.

Εγω παντως θελω να μαθω ευχαριστα παλι στα μεσα του Αυγουστου κ ο Θεος βοηθος..

Link to comment
Share on other sites

Συζητησε με το γιατρο σου το εδνδεχομενοτων αντισυλλιπτικων.

Μου τα εδωσε η γιατρος μου μετα από αποβολή γιατι φτιαχνουν καλό ενδομητριο. Μπλις τα σταματησα (στους δυο μηνες) εμεινα εγκυος

W7hT.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γιώτα μου,

σε τέτοια θέματα ασφαλώς είναι αρμόδιος ο γιατρός για να απαντήσει αλλα και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Θα σου πω τί συνέβη σε μένα. Επάθα την 1η παλίνδρομη 18 Νοεμβρίου, ο γιατρός επεμενε να μείνω έγκυος μετα απο 2-3 κυκλους γιατι λέει ήταν μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πάνε όλα καλα. Έτσι και εγινε, το Μάρτιο ήμουν πάλι έγκυος και τον Απριλιο μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ξανα αποξεση, 2η παλίνδρομη.

Υπάρχουν γυναίκες που όντως είναι τυχαίο γεγονός και όλα πάνε καλα μετα. Υπαρχουμε όμως και εμεις οι άλλες που δυστυχως δεν ήταν τυχαίο γεγονός. Το αποτελεσμα: ο ίδιος γολγοθάς για δεύτερη φορα. Και επειδη η εμπειρία μου είναι περα για περα φρικτή, για μένα θα ήταν καλύτερο να είχα ψαχτεί απο την 1η φορά να γνωριζα και να μην το ξαναπερναγα.

Τυχαίο ξετυχαίο δεν πρεπει να παιζουμε με τις ψυχες μας, καλυτερα απο την 1η αποβολή να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Το κόστος του χρόνου που περνα είναι πολυ μικρότερο απο τα σημάδια της ψυχης και το φόβο που φωλιάζει σε αυτή.

Link to comment
Share on other sites

ό,τι και αν αποφασίσεις εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε σύντομα τέλεια και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια καταλαβαινω τι θελετε να μου πειτε..

μακαρι κ γω να εωαχνα τα αιτια αποβολης αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην κανω τιποτα παρα μονο μια εξεταση καμπυλη ζαχαρου και για θυροειδη,τιποτε αλλο.Τα εκανα και ολα βγηκαν σουπερ φυσιολογικα και καλα τα αποτελεσματα..

Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο γεγονος.Σιγουρα κατι θα εφταιξε αλλα δεν εψαξα τιποτα.

Αντισυλληπτικα δεν θελω να παρω,γιατι ειναι σαν να παραδινομαι απο την προσπαθεια μου..Πολυ δυσκολη η ψυχολογια..

Το αστειο ειναι οτι καποιες αλλες κοπελες δυσκολευονται να συλλαβουν,και εγω που πιανω αμεσως να μην μπορω να το κρατησω..Δυσκολο το πρωτο τριμηνο..Ασε που σκεφτομαι στην επομενη κυηση να αγορασω το μηχανημα που θα μπορω να ακουω την καρδουλα..

Ευχομαι ολες εμεις που εχουμε ιδιες εμπειριες να ειμαστε δυνατες να τα αντιμετωπισουμε και οτι ο θεουλης δεν μας ξεχνα..

Θα κανουμε τα παιδακια μας..κ γω δεν το βαζω κατω ,ελπιζω καμμια.Οσο ζουμε προσπαθουμε!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Εμένα μου είπε να περιμένω 6 μήνες μετά την απόξεση και δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο άκουσα. Ένας άλλος γιατρός τον οποίο ρώτησε μια φίλη μου εκ μέρους μου, είπε αμέσως μετά την πρώτη περίοδο εφόσον μια γυναικολογική εξέταση είναι καλή. Φαύλος κυκλος!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Link to comment
Share on other sites

Tελικα ακολουθησα το ενστιτο μου για το ποσο καιρο πρεπει να περιμενω μεχρι να ξαναπροσπαθησω.

Μετα το τελος λοιπον της 2ης περιοδου το καναμε ελευθερα .

Αναμενοντας λοιπον τη στιγμη που θα μου ερθει περιοδος,σημερα εχουμε 14 Αυγουστου και ειμαι στην τριτη μερα καθυστερησης,το λεω αυτο γιατι ειμαι απο τις γυναικες που ο κυκλος πιο σταθερος δεν γινεται,εχω καθε 28 μερες.Υπο αλλες συνθηκες λοιπον θα χαιρομουν αλλα χτες πηγα και εκανα Βχοριακη στο νοσοκομειο και αγωνιοντας για το αποτελεσμα δυστηχως ο αριθμο ηταν κατω απο 1,αρα αρνητικο.

Πηρα τον γιατρο τηλ. και μου ειπε οτι συμβαινει η καθυστερηση ακομα και σε μενα λογω της ζεστης.

Υπαρχει καποια κοπελα που να εχει το ιδιο προβλημα?

Αν συνεχιστει η καθυστερηση,υπαρχει περιπτωση να διαγνωσθει εγκυμοσυνη.Αν ημουν δεν θα το εδειχνε απο τωρα?

Εχω μπερδευτει πολυ,ευτυχως το Σαββατο φευγω κ γω επιτελους για διακοπες και θα ξεχαστω λιγακι απο αυτα,οσο μπορω να ξεχασω δηλαδη.

Περιμενω καποια να μπου απαντησει αν ειχε την ιδια εμπειρια με μενα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα γλυκια μου,

 

με τρεις μερες καθυστερηση και χοριακη <1, πολυ δυσκολο να ειναι εγκυμοσυνη. Μην ξεχνας οτι ο οργανισμος σου ακομη αναρρωνει, πιθανα και ο κυκλος σου να μην εχει επανελθει 100%, ακομη και αν η προηγουμενη περιοδος ηρθε στην ωρα της. Ναι, αν ησουν εγκυος θα εδειχνε σιγουρα η χοριακη, εστω και μια μικρη τιμη, εστω ενα 10...

Χαλαρωσε, πηγαινε τις διακοπουλες σου, απολαυσε το καλοκαιρακι και γυρνωντας ευχομαι πραγματικα να μας πεις για μια τεραστια χοριακη!!! :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται και πόσο μηνών ήσουν.Αν ήσουν μέχρι 1,5 μηνών 2 κύκλοι είναι αρκετοί,αν ήσουν 2 και πάνω ήσουν χρειαστούν πάνω από 3 κύκλοι για να επανέλθει το ενδομήτριο.Καλό είναι να μη βιάζεσαι.Οι γιατροί ζητούν την αναμονή για να μην πάθεις στην επόμενη εγκυμοσύνη αποκόλληση πλακούντα και άλλα τέτοια!Καλή επιτυχία!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια!

Κι εγώ είχα μια παλλίνδρομη κύηση κι έγινε αναρρόφηση πριν 20 μέρες περίπου Ο δικός μου γιατρός πάλι μου είπε νά περιμένουμε 6 μήνες!!Και όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά επειδή όπως μου είπε τα βιβλία γράφουν 3 μήνες αλλά έχει αποδειχθεί πως δεν φτάνουν.

Έναν άλλο γιατρό που ρώτησα μου είπε πως αν κάνω μια εξέταση και όλα είναι καλά μπορώ να ξεκινήσω αμέσως μετά την πρώτη περίοδο! Τινα πιστέψει κανείς. Από το ένα άκρο στο άλλο.

Πάντως θα πάρω κα μια τρίτη γνώμη μπας και βγάλω άκρη!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα.Εμενα μετα την πρωτη αποβολη(παλινδρομη στις 8 w) ο γιατρος μου ειπε να περιμενω ενα μηνα.Εγω περιμενα τρεις και επιασα εξωμητριο.Δεν ξερω αν εχει σχεση το ενα με το αλλο αλλα καλυτερα να περιμενεις κανα 6μηνο.

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Link to comment
Share on other sites

Aretim ekanes eksetash gunaikologikh meta thn apoksesh? Exw akousei pws h apoksesh mporei na afhsei sumfuseis stis salpigges kamia fora.Emena pali o giatros mou mou eipe na paw thn prwth mera ths periodou (prin 25 peripou meres egine anarrofhsh kai akomh den exei er8ei prwth periodos), gia na dei tis wo8hkes ktl.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

μετά από 6 μήνες, αποφάσισαμε να προσπαθήσουμε ξανά...και ευτυχώς ήρθε με την πρώτη!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!
Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανα απόξεση επομένως ξεκινήσαμε μετά από ένα μήνα και ευτυχώς το νινάκι ήρθς με τη δεύτερη!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Link to comment
Share on other sites

μετά την αποβολή είχαμε ένα διάλειμα 6 μηνών, έμεινα έγκυός με την πρώτη και ξανά αποβολή. 12 μήνες διάλειμα και με την πρώτη προσπάθεια έμεινα στον Χρήστο-ΠΑΝΑΓΊΩΤΗ μου !!!!1

Link to comment
Share on other sites

Εμεις αν και ειχαμε από την πρώτη στιγμή της αποβολής ελευθερη επαφη, εμεινα εγκυος ακριβως μετά από ένα χρόνο. Ο γιατρός μου μού ειχε πει ότι

πολλές φορές η γυναικα βιωνει την απωλεια του μωρου, με αποτελεσμα να μη μενει αμεσως έγκυος, διότι επηρρεάζεται ψυχολογικά.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου είχαν πει να περιμένω 3 μήνες. Περίμενα 6 διότι ο σύζυγος μου είχε τάξει χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι για να χαλαρώσουμε και απέβαλλα καλοκαίρι.

Στους 6 μήνες που ξαναξεκινήσαμε έμεινα έγκυος σε 1-2 μήνες. Είδα περίοδο, μόνο μία φορά και μετά δεν ξαναείδα...ήμουν έγκυος!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...