Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΑΜΑ,ΓΙΑΓΙΑ ΚΛΠ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΟΙΛΙΑ?ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΤΟΜΑ?ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Iokasti μου κι εγω στην 24 εβδομαδα ειμαι και ανυπομονω αλλα περιμενω ακομα. Κι εμενα τα ιδια μου λενε αλλα εγω μετα το Πασχα θα κανω μια ερευνα αγορας και θα αρχισω σιγα σιγα για κουνιες, αλλαξιερες κλπ.

 

Επειδη παντρευτηκα περσι το καλοκαιρι ειχαμε ηδη βαψει το παιδικο σε ροζ-γαλαζιους τονους με γιρλαντες στη μεση και τωρα εχω παρει διακοσμητικα για τους τοιχους κλπ.

 

Ολοι μου λενε να μην ψωνισω τιποτα αλλα ολο και κατι παπουτσακια πηρα, μια κουβερτουλα και διαφορα μικροαντικειμενα για το μπεμπε!

Δεν μπορουσα να αντισταθω ηθελα να τα παρω ολα!!!

 

Μια βολτα στα Jumbo ειναι οτι πρεπει για αρχη και το καλυτερο ειναι να παιρνεις πραγματακια σιγα σιγα.

Οσο για τα πιο απαραιτητα (κουνιες κλπ.) αυτο που ξερω ειναι οτι τα παιρνουν οι παππουδες κι οι γιαγιαδες οποτε οταν ερθει η ωρα (κατα τον 8ο φανταζομαι) θα δουμε τι θα κανουμε.

 

Οσο για την κοιλια που λες, εμενα ηδη η κοιλια μου ειναι μεγαλη αλλα εχω τοση ορεξη για να φτιαξω το δωματιο του που δεν νομιζω πως θα ειναι ιδιαιτερο προβλημα αν εχεις και μια μικρη βοηθεια.

Εγω να καταλαβεις εχω μεσα στο δωματιο ενα κρεβατι και μια μεγαλη συρταριερα και ηθελα να τους αλλαξω θεση για να κανω απο τωρα χορο για την κουνια, και φυσικα τα εκανε ο αντρας μου γιατι δεν ηταν δυνατο να τα σπρωχνω εγω!

 

Με λιγα λογια ουτως η αλλως οτι και να κανεις θες βοηθεια γι'αυτο μην αγχωνεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι ελεγε και η μανα μου και ευτυχως που δεν την ακουσα γιατι από τον 8 και μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Οσο για τα ψωνια του μωρου καλό ειναι να αρχισεις νωρις γιατι εχουν ενα τεραστιο κοστος και δεν παιρνονται σε μια μερα. Εκτος αν εχεις ενα ποσο γυρω στις 3.000 ευρω στο χερι να πας να τα παρεις ολα μαζι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα...

 

Εγώ είμαι τώρα 6,5 μηνών (στο περίπου) αλλά τα ψώνια τα έκανα όλα... Ήδη κιόλας από τον Ιανουάριο στις εκπτώσεις...Γιατί ήμουν 4 μηνών και μπορούσα να τρέξω να τα ψάξω από μόνη να τα διαλέγω και έτσι... όχι ότι τα έχω στήσει στο δωμάτιο αλλά ξέρω και έχω την ασφάλεια ότι δεν λείπει κάτι... Είχα εξ αρχής φοβερό άγχος... Με το που τα πήρα και είναι στο σπίτι, ξέγνοιασα από αυτό το θέμα τουλάχιστον. Θα είχα αρρωστήσει νομίζω αν τα είχα αφήσει τελευταία στιγμή :shock:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως πήγα κάπου στον 8ο μήνα και τα αγόρασα (τα βασικά)

 

Και μενα τα ίδια μου λεγαν, όμως επειδή δεν μπορουσα να κουνηθώ ευκολα, με πηγαίναν με το αυτοκίνητο, με γυρίζαν οπότε δεν με πείραξε καθόλου..

 

Οι γονείς μου ειδικά που πήγαμε μαζί για να πάρουμε την κούια, μας την κάναν δώρο, μαζί με όλο το set σεντόνια, πάπλωμα, κουνουπιέρα κλπ

Α, είχαμε πάρει και σφηνάκι για την κούνια,για να στερεώνεται το μωρό και να κοιμάται στο πλάι

 

Εγώ αγόρασα μια κουβερτούλα, σεντόνια και κάποιες πετσέτες..Βέβαια αυτή τη στιγμή έχουμε 2 παπλώματα, 2 κουβέρτες, δεν θυμάμαι πόσα σεντόνια κούνιας από δώρα...(και φυσικά δεν τα χρησιμοποιούμε γιατί ο μικρός κοιμάται με εμάς).

 

Πάντως βολεύουν τα σεντονάκια με το λάστιχο για να στερεώνονται και να μην φεύγουν. Έπειτα πάρτε κάποια πανάκια για το ρέψιμο, και σαλιάρες.

 

Επίσης χρειάζονται 2-3 σελτεδάκια για να στρώνετε κάτω από τα σεντόνια (αυτά στην αρχή λερώνονται πολύ συχνα)

 

Οι πάνες (υφασμα που τυλίγεις το μωρό) είναι πολύ χρήσιμες..Έμεις επειδη ήταν χειμώνας το τυλίγαμε με την πάνα και τις στρώναμε για να τον ακουμπήσουμε κάτω πχ. στον καναπέ, στην ζυγαριά, στο κρεβάτι μας.

 

 

Επίσης πρέπει να επενδύσετε σε φανελάκια και κορμάκια (το καλοκαίρι τα φανελάκια αρκούν). Εγώ έστειλα τους γονείς μου να πάρουν επιπλέον γιατί δεν προλαβαίναμε να τα πλένουμε..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πάντως στα περισσότερα μαγαζιά με βρεφικά είδη, σου δίνουν μια λίστα με τα απαράιτητα. Φυσικά η λίστα έχει πολλά παραπάνω από αυτά που χρειάζονται όμως ξέρεις περίπου που να κινηθείς.

 

Ο κατάλογος των Mothercare στο τέλος έχει μια τέτοια σελίδα!!

 

Και κάτι τελευταίο που δεν το λένε πουθενά, αλλά σας το λέει ο παιδίατρος πριν βγείτε απο το μαιευτήριο.

 

Τις πρώτες μέρες για το καθάρισμα του αφαλού χρειάζετε να έχετε οινόπνευμα 70 βαθμών και αποστειρωμένες γαζούλες! Αυτά τα πέρνετε από φαρμακείο τον τελευταίο μήνα. Απλά να το ξέρετε για να μην τρέχετε να βρείτε τελευταία στιγμή...

 

Επίσης από το φαρμακείο μπορείτε να πάρετε και κρέμα συγκάματος 'Sudocream'. Εγώ την έχω βολευτεί πολύ γιατί δεν κολλάει και στα χέρια μετά.

Link to comment
Share on other sites

από τον 5ο μήνα είχαμε φτιάξει δωμάτιο και είχαμε ψωνίσει σχεδόν τα πάντα. Δεν πιστεύω στις προλήψεις και όταν είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενη και το θες πολύ δεν πρέπει να σκέφτεσαι αρνητικά. Άσε που μετά βαρένεις πιο πολύ και οι μετακινήσεις δεν είναι και τόσο εύκολες, ειδικά η ορθοστασία σε καταστήματα. Επίσης επειδή θα γένναγα Αύγουστο αν περίμενα τελευταία στιγμή θα με πιάναν οι ζέστες και ουφ.... :):)

Link to comment
Share on other sites

Τις πρώτες μέρες για το καθάρισμα του αφαλού χρειάζετε να έχετε οινόπνευμα 70 βαθμών και αποστειρωμένες γαζούλες! Αυτά τα πέρνετε από φαρμακείο τον τελευταίο μήνα. Απλά να το ξέρετε για να μην τρέχετε να βρείτε τελευταία στιγμή...

 

Επίσης από το φαρμακείο μπορείτε να πάρετε και κρέμα συγκάματος 'Sudocream'. Εγώ την έχω βολευτεί πολύ γιατί δεν κολλάει και στα χέρια μετά.

 

Σωστή παρατήρηση Μαρία.Επίσης ορό σε μπουκάλι για καθάρισμα (αυτιά, μάτια, πρόσωπο, και άλλους τοπικούς καθαρισμούς).Sudocream ¨οντως πολύ καλή αλλά παιδίατρος μου έχει πει μόνο σε ανάγκη όχι σε καθημερινή χρήση γιατί είναι αρκετά δυνατή (είναι ήπια αντισηπτική)

Link to comment
Share on other sites

Για την ώρα έκανα σχεδόν μόνο έρευνα αγοράς. Ξέρω πλέον τι θα πάρω, όλες τις τιμές και τις μάρκες και το μόνο που με βασανίζει ακόμα είναι το καροτσάκι. Ηθελα ένα τρίκυκλο με φουσκωτές ρόδες (όχι από καουτσουκ) και ρώτησα στην αντιπροσωπία τι κάνω σε περίπτωση φουιτ και μου είπαν ότι το πάω σε μαγαζί που επισκευάζουν ποδήλατα :( Απογοητεύτικα, να δώσω τόσα χρήματα και να μην έχουν ανταλλακτικα.

Οσο για τη διακόσμιση του δωματίου δεν είχα σκοπό να κάνω κάποιες παρεμβάσεις μέχρι που είδα δωμάτια άλλων μωρών. Με έπιασαν οι τύψεις και ένιωσα ασπλαχνη μάνα 8) που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της και έστειλα τον αντρα μου να πάρει μία διακοσμητική ταινία (από αυτές που μ΄παίνουν γυρω γυρω στο δωμάτιο). Μου έφερε μία με το ...spiderman (ο αγαπημένος του ήρωας). Μετά όμως άρχισε να σκέφτεται μήπως το μωρουλίνι τον φοβάται και δεν την κόλλησε. Ετσι λοιπόν το ζήτημα της διακόσμισης τελμάτωσε για ακόμα μια φορά.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την διακόσμηση μπορείτε να βρείτε πολύ ωραία αυτοκόλλητα στο http://www.cosycorner.gr

 

Το καλό με αυτό το site είναι ότι μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή. Εγώ μόλις αυτή την βδομάδα παρήγγειλα την 'Περιπέτεια στο βυθό της θάλασσας'. Έχω βάψει το δωμάτιο μισό ανοιχτό γαλάζιο (από την μέση και πάνω) και μισό γαλάζιο σκούρο για να είναι σαν θάλασσα και θα κολλήσω τα αυτοκόλλητα (δεν τα κόλλησα ακόμη επειδή περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθει το καινούριο κρεβάτι για να δω πως θα τα βάλω)

 

Πάντως έχει και άλλα θέματα, και ταινίες με το winnie που είναι διανικά για παιδικό δωμάτιο. Βέβαια ίσως και τα jumbo να έχουν παρόμοια...Εγώ επειδή ήθελα να του κάνω το σωμάτιο θαλασσινό έψαχνα για συγκεκριμένα αυτοκόλλητα που τα βρήκα μόνο εκεί

 

Επίσης έχω δει και site που διαφημίζουν ζωγραφική σε τοίχους. Κάποια δωμάτια που έχω δει είναι καταπληκτικά, όμως πρέπει να είναι πανάκριβα να κάνεις κάτι τέτοιο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ilonka Πίστεψε με τα τρίκυκλα είναι πολύ άβολα..καθόλου εύχρηστα! Μιλάω εκ πείρας!!

 

Μαρία πολύ ενδιαφέρον site με ωραία πράγματα. Όσο για τη ζωγραφική αν πιάνει λίγο το χερι σου και έχεις διάθεσή φτιάχνεις και μόνη σου ωραία πράγματα. Εγώ στον ένα τοίχο έχω κάνει μαγικο δάσος ,χωρίς να έχω και τρελές ικανότητες στη ζωγραφική. Η κουνιάδα μου έκανε βυθό όπως και εσύ. έβαψη το μισό δωμάτιο μπλε και το μισό πράσινο και ζωγράφισε υπέροχα ψαράκια, φάλενες, φύκια, χταπόδια. Παίρνεις ιδέες από βιβλία και παραμύθια και ξεπατικώνεις.

Link to comment
Share on other sites

Please Bizeli δωσε μου τα φώτα σου σχετικά με τα τρίκυκλα. Μένω σε χωριό, σχεδόν στα χωράφια, έχω χωματόδρομο έξω από το σπίτι μου και 5 χλμ για την παραλία και γι'αυτο σκεφτόμουν τα τρίκυκλα. Θεωρησα ότι τα άλλα προορίζονται για μωρά που ζουν σε πιο "πολιτισμένο" περιβάλλον.

Link to comment
Share on other sites

αν το θες πολύ κοίτα να πάρεις τουλάχιστον τρίκυκλο με μπροστινή περιστρεφόμενη ρόδα που διευκολύνουν την οδήγηση. Επίσης τα περισσότερα τρίκυκλα είναι αρκετά βαριά και σου φεύγει η μέση να τα κλείσεις να τα βάλεις στο αυτοκίνητο κ.λ.π. Εγω θα σου πρότεινα κανονικό καρότσι με 4 ρόδες, που έιναι πολύ πιο ελαφρύ και κάθισμα 3 θέσεων που να πέφτει τελείως για να μπορείς να το βάλεις μέσα όταν θα είναι μικρούλάκι.

Link to comment
Share on other sites

Εμεις το δωματιο του το φτιαξαμε στον ογδοο μηνα.Δεν ειχα προβλημα να κινουμαι οποτε αυτο δε με προβληματισε.Εννοειται βεβαια οτι με βοηθησαν οι γονεις και ο αντρας μου σε ολα.Το βαψαμε μισο κιτρινο απαλο και μισο πορτοκαλι-σομον και στη μεση κολλησαμε μπορντουρα σε αυτα τα χρωματα και ιδια χρωματα ειναι και τα επιπλακια.

Παντως εμεις που το φτιαξαμε σχετικα αργα μεχρι να γεννησω μας ετρωγε η ανυπομονησια να ερθει επιτελος ο...κατοικος του δωματιου.Οποτε αν το ετοιμαζαμε πολυ νωρις πιστευω θα ειχα σκασει να το βλεπω ετοιμο και ακατοικητο!

bxBwp2.png EgDTp2.png
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την διακόσμηση μπορείτε να βρείτε πολύ ωραία αυτοκόλλητα στο http://www.cosycorner.gr

 

Το καλό με αυτό το site είναι ότι μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή. Εγώ μόλις αυτή την βδομάδα παρήγγειλα την 'Περιπέτεια στο βυθό της θάλασσας'. Έχω βάψει το δωμάτιο μισό ανοιχτό γαλάζιο (από την μέση και πάνω) και μισό γαλάζιο σκούρο για να είναι σαν θάλασσα και θα κολλήσω τα αυτοκόλλητα (δεν τα κόλλησα ακόμη επειδή περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθει το καινούριο κρεβάτι για να δω πως θα τα βάλω)

 

Πάντως έχει και άλλα θέματα, και ταινίες με το winnie που είναι διανικά για παιδικό δωμάτιο. Βέβαια ίσως και τα jumbo να έχουν παρόμοια...Εγώ επειδή ήθελα να του κάνω το σωμάτιο θαλασσινό έψαχνα για συγκεκριμένα αυτοκόλλητα που τα βρήκα μόνο εκεί

 

Επίσης έχω δει και site που διαφημίζουν ζωγραφική σε τοίχους. Κάποια δωμάτια που έχω δει είναι καταπληκτικά, όμως πρέπει να είναι πανάκριβα να κάνεις κάτι τέτοιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μαρακι καταρχην σε ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου και το υπεροχο σαιτ με τα αυτοκολλητα οπως ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους γιατις συμβουλες τους..ψαχνω ταπετσαρια δωματιου με συγκεκριμενο θεμα τον μικρο πριγκηπα(αντουαν ντε σαιντ εξυπερυ)εχω φαει τον κοσμο ολο!

my baby was my reborn...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μμμμ, ο μικρός πρίγκηπας είναι πολύ ωραίο θέμα.

 

εγώ ήθελα ζουζούνια - όχι απαραίτητα κάποια γνωστά. βρήκα λοιπόν στο internet κάτι τρελά ζουζούνια και μια φίλη θα μου τα ζωγράφιζε στον τοίχο..

τελικά ακόμη δεν κάναμε κάτι...κι έτσι αποφάσισα να το αφήσω για την ώρα και μόλις δω κάποια προτίμηση της μπέμπας σε κάτι....να το ακολουθήσω...σκέφτομαι επίσης και τον BOB σφουγγαράκη!!

 

άμα δεν βρω έτοιμα, θα ζωγραφίσω!!!

Link to comment
Share on other sites

το δωμάτιό της το ετοιμάσαμε όταν ήμουν σχεδόν 6 μηνών, βέβαια έπιπλα και κρεβατάκι υπήρχαν, που σημαίνει δεν βγήκα για ψώνια...

απλά επιλέξαμε ένα λαδί για τον τοίχο και βάψαμε...αγοράσαμε ένα πορτοκαλί φωτιστικό σε σχήμα ιππόκαμπου για τον τοίχο...μια μπορντώ κορνίζα όπου βάλαμε την πρώτη της φωτογραφία....

 

κι εμένα η μαμά μου λειτουργούσε λιγάκι προληπτικά και μου γκρίνιαζε...πιστεύω πως θα είχα κάνει όλες τις αγορές μου επίσης τότε εάν δεν προέκυπτε το "πρόβλημα" που με ανάγκασε να ξαπλώσω, παρά την γκρίνια της.

 

γενικά είμαι της άποψης να κάνεις όπως νιώθεις!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι σκέτο χάλι στη ζωγραφική και θα ήθελα κάποιον να φέρω να ζωγραφίσει το δωμάτιό της... Ξέρετε πόσο θα κοστίσει άραγε?

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω ότι αυτά τα πράγματα κοστίζουν πολύ...

 

Ψάχνοντας γενικότερα βρήκα αυτό το site : http://www.babyroom.gr/

 

Μπορείς να επικοινωνήσεις και να πάρεις μια ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την διακόσμηση μπορείτε να βρείτε πολύ ωραία αυτοκόλλητα στο http://www.cosycorner.gr

 

Το καλό με αυτό το site είναι ότι μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή. Εγώ μόλις αυτή την βδομάδα παρήγγειλα την 'Περιπέτεια στο βυθό της θάλασσας'. Έχω βάψει το δωμάτιο μισό ανοιχτό γαλάζιο (από την μέση και πάνω) και μισό γαλάζιο σκούρο για να είναι σαν θάλασσα και θα κολλήσω τα αυτοκόλλητα (δεν τα κόλλησα ακόμη επειδή περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθει το καινούριο κρεβάτι για να δω πως θα τα βάλω)

 

Πάντως έχει και άλλα θέματα, και ταινίες με το winnie που είναι διανικά για παιδικό δωμάτιο. Βέβαια ίσως και τα jumbo να έχουν παρόμοια...Εγώ επειδή ήθελα να του κάνω το σωμάτιο θαλασσινό έψαχνα για συγκεκριμένα αυτοκόλλητα που τα βρήκα μόνο εκεί

 

Επίσης έχω δει και site που διαφημίζουν ζωγραφική σε τοίχους. Κάποια δωμάτια που έχω δει είναι καταπληκτικά, όμως πρέπει να είναι πανάκριβα να κάνεις κάτι τέτοιο

 

 

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Οπως σας ειπε και το bizeli εχω φτιαξει το δωματιο του Δημητρη ΒΥΘΟ.

Δεν ξερω να ζωγραφιζω αλλα μου αρεσει πολυ.Δεν ηθελα να κανω κατι επαγγελματικο προτιμουσα να φαινεται κατι πιο παιδικο κατι σα να ειχε ζωγραφισει ενα παιδι.

Αν πατε στο art and hobby(εχει και site) μπορειτε να βρειτε ολα τα απαραιτητα συνεργα.Πινελα μικρα και μεγαλα μπορουν να σας συμβουλεψουν για τις μπογιες και πως τις χρησιμοποιησετε.Εγω αγορασα στενσιλ, τα ζωγραφιζα με μολυβακι στον τοιχο και μετα εβαζα χρωμα.Οπου εβρισκα ζωγραφια με ψαρακια, χταποδακια,αστεριες κτλ που μου αρεσαν τα εκοβα τα σχηματιζα στον τοιχο και μετα εβαζα χρωμα.Ακομη και μια μπαλα του μικρου που ειχε πανω ενα βυθο χρησιμοποιησα.Την ειχα διπλα μου και οτι εβλεπε το εκανα, στην αρχη με μολυβι και μετα αυτοσχεδιαζα.Το αποτελεσμα ηταν πραγματικα πολυ καλο και χωρις να εχω επαγγελματικες γνωσεις.

Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι οσοι ζωγραφιζουν επαγγελματικα βρισκουν τις φιγουρες απο το ιντερνετ και μετα μεσω προτζεκτορα τις σχεδιαζουν στον τοιχο και μετα περνουν το χρωμα.Αν αποφασισεται και μπορω να βοηθησω......αν ειχα χρονο θα μπορουσα να το κανω και εγω αλλα δυστυχως τρεχουμε σαν τρελλοι......

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

2eaW.jpg.png
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς αν και έψαξα στο Internet δεν βρήκα κάτι για μικρό πρίγκιπα.

 

Μάλλον θα πρέπει να ζωγραφίσετε κάτι μόνοι σας. Πάντως εαν βρω θα ενημερώσω!

 

 

 

 

σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα!με βοηθησε ηδη η ιδεα των αυτοκολλητων,μετα το πασχα αφου γυρισουμε απο την πατρα θα αρχισω να φτιαχνω το δωματιο.

my baby was my reborn...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κοριτσια πως την πατησα ετσι? Πηρα μια ταινια μπορντουρα για τον τοιχο, σετακι με την προικα του μωρου, και αφου σημαδεψαμε καλα καλα με τον αντρα μου τον τοιχο ανακαλυψαμε οτι δεν ειναι αυτοκολλητη

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

 

Θελει κολλα ταπετσαριας μαλλον :!:

 

Εχει βαλει κανεις τετοια ταινια???

 

Αν ναι χρειαζομαι επειγόντως οδηγίες!!!!!! Τί κολλα, πώς???

 

......και ταιριαζει τοοοοοοσο πολυ.............png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...