Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Δείτε εδώ τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τον Φεβρουάριο σε διάφορα μουσεία και οργανισμούς (προστέθηκαν νέες δραστηριότητες !).

 
Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.

Δείτε εδώ τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο σε διάφορα μουσεία και οργανισμούς.

 
Έρχονται τα Χριστούγεννα! Δείτε εδώ τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τον Δεκέμβριο σε διάφορα μουσεία και οργανισμούς.

Σε αυτό το άρθρο που θα ανανεώνεται συχνά, θα βρίσκετε χώρους που προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για τα ελεύθερα απογεύματα των παιδιών σας.

 
Δείτε εδώ τις δραστηριότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το Φθινόπωρο! (ανανεώνεται τακτικά!)

Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά απο το Θέατρο της Ημέρας!

 
Ζωγραφική, γλυπτική για παιδιά 6-8 ετών, με στόχο την έκφραση και εκτόνωση των παιδιών, στο "Έλα να παίξουμε".

Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.

 
Τα πέταλα των λουλουδιών συνήθως περιέχουν διάφορες χρωστικές ουσίες. Για να τις διακρίνετε, δεν έχετε παρά να εκτελέσετε αυτό το πείραμα.

Άρχισαν οι ζέστες - δείτε εδώ τις δραστηριότητες του καλοκαιριού!

 
Δείτε εδώ πληροφορίες για την γιορτή της μουσικής και τις εκδηλώσεις που την συνοδεύουν - ένα πολύπλευρο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, θα λάβει χώρα απο τις 20 εώς και τις 23 Ιουνίου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν τα παιδιά σας, ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων.

Το πιο απλό ζυμάρι με το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όταν το ψήσετε θα μοιάζει αλλά θα είναι και τόσο σκληρό όσο και το τσιμέντο! Δοκιμάστε το. Για όλες τις ηλικίες!

 
Άλλη μια μοναδική και πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανωμένη απο την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών) με αφορμή την γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου στην Οινότρια ΓΗ/ Κώστα Λαζαρίδη 11:00-16:00μ.μ.

Μια ιδέα με απλά υλικά, με τα οποία μπορούν τα παιδιά να φτιάξουν πρωτότυπα σχέδια και σχήματα.

 
Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συνεχίζει για όγδοη χρονιά το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη», προσφέροντας στα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών μια δεκαήμερη εναλλακτική «κατασκήνωση» στο κέντρο της Αθήνας.


6ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008