Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 





Ένας εύκολος τρόπος για να στολίσετε το δέντρο σας με στολιδάκια φτιαγμένα απο τα χέρια του παιδιού σας: κάτασπρο ζυμάρι για χριστουγεννιάτικα στολίδια, με σόδα μαγειρικής και κόρν φλάουερ (απο 2 ετών)

 
Φτιάξτε πολύ όμορφα στολίδια με πολύ απλά υλικά! (απο 2 ετών)

Ένας εύκολος τρόπος για να στολίσετε το δέντρο σας με στολιδάκια φτιαγμένα απο τα χέρια του παιδιού σας!

 
Ανακυκλώστε χαρτί μαζί και δείξτε στα παιδιά σας τι μπορούν να φτιάξουν απο χαρτί που αλλιώς θα κατέληγε στα σκουπίδια. (απο 2 ετών)

Απλές οδηγίες για το πως να φτιάξετε ένα αστέρι με 5 ή 10 γωνίες.

 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή που θα απασχολήσει ευχάριστα παιδιά άνω των 8-10 ετών.

Δείτε εδώ τις παιδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διάφορα μουσεία, οργανισμούς και χώρους δημιουργικής απασχόλησης: παραστάσεις, αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά και εικαστικά παιχνίδια.

 
Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο των δεινόσαυρων που εμπνεύστηκε ο James Gurney, ο οποίος έφτιαξε και το πρώτο αλφάβητο των δεινόσαυρων ! (απο 6 ετών) Ανανεωμένο!

Άρχισαν οι ζέστες - δείτε εδώ τις δραστηριότητες του καλοκαιριού αλλά και τα θερινά προγράμματα που προσφέρουν φέτος οι χώροι για δημιουργική απασχόληση των παιδιών (Ανανεωμένο!).

 
Πληροφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοήθειας για Παιδιά και την έκθεση ζωγραφικής που θα παρουσιάσει στην Art Athina η Γραμμή σύνδεσμος, όπως και για τα περίπτερα που θα στηθούν το Σάββατο 17 Μαίου σε δύο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Χρησιμοποιήστε τα πιο απλά υλικά - τα φύλλα του κήπου, του πάρκου ή απο τις γλάστρες της βεράντας σας για φτιάξετε ένα όμορφο κολλάζ (απο 2 ετών)

 
Δείτε εδώ δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν σε μουσεία με αφορμή την Διεθνή ημέρα μουσείων την Κυριακή 18 Μαίου.

Δείτε εδώ τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τον Μαίο σε διάφορα μουσεία και οργανισμούς.

 
Θεατρική παράσταση για τον αυτισμό στις 5 Απριλίου 2008 απο την συντακτική επιτροπή του περιοδικού «Παιδί - Ειδικά Δικαιώματα».

Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική.

 
Δείτε εδώ τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τον Μάρτιο σε διάφορα μουσεία και οργανισμούς.


5



























ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008