Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Τι είναι το καλτσομπάσκετ? Και το φουσκωμένο μπαλόνι? Διαβάστε εδώ περισσότερα.

 
Αστείες ζωγραφιές με αφρό! (απο 2 ετών)

Αστείες και εντυπωσιακές ζωγραφιές με μπουρμπουλήθρες! (απο 2 ετών)

 
Ένα γρήγορο και εντυπωσιακό πείραμα με υλικά της κουζίνας!

Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική (απο 3 ετών) και φυσικά εξαιρετική εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας.

 
Οδηγίες για να φτιάξετε μια πρόσκληση για μια μαγική γιορτή!

Αυτή η δραστηριότητα εκτός απο το ότι είναι διασκεδαστική διαθέτει και μία άλλη διάσταση: θα δώσει στο παιδί σας την αίσθηση ότι ανήκει σε μία μεγάλη ομάδα - κάτι που θα του προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα (απο 3 ετών).

 
Δείτε εδώ παλαιότερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Νέο! Εργαστήρια για ενήλικες, σεμινάρια έκφρασης και επικοινωνίας, κύκλοι δημιουργικών συναντήσεων.

 
Μια πολύ οικονομική και οικολογική λύση αντί να αγοράσετε έτοιμα πλαστικά αυγά για το συμβολικό παιχνίδι των παιδιών σας (απο 5 ετών).

Παραστάσεις για παιδιά 3 - 8 ετών, απο το "Θέατρο της κούκλας!" που όπως πάντα μαγεύει μεγάλους και μικρούς. Ο ιδανικός χώρος για την πρώτη επίσκεψη του παιδιού σας σε κουκλοθέατρο.

 
Το «Πολιτιστικό Πάρκο» καλεί μικρούς και μεγάλους στη Βιωματική Δραστηριότητα «Τότε που οι μύλοι..άλεθαν» που διοργανώνει εκτάκτως την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. το Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας.

"Συναισθήματα και Μηνύματα: Τα παιδιά δημιουργούν ανακαλύπτοντας το νεολιθικό πολιτισμό", Έκθεση έργων των μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού, 10-24 Μαρτίου 2011

 
«Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ» σε συνεργασία με την εταιρεία «Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.» οργανώνει τις "Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης & Ψυχαγωγίας 2011"

Το διήμερο 19 & 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας και στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη με Ελεύθερη Είσοδο. Δείτε επίσης το πρόγραμμα εργαστηρίων και τις παράλληλες δράσεις από τo Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου (UNIMA Ελλας)

 
Αποκριά 2011
02/01/2011
Δείτε εδώ τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν Δήμοι ανά την Ελλάδα για το 2011.


3ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008